A gondolat, ami megállít!!!

gondolat - békés harcosSzeretnél valamit és vágyódsz rá... jön a tiszta érzés, mely áradós, olyan mint a vadvíz, megállíthatatlan... csak hagyni kell, hogy tegye a dolgát, és robogjon rendíthetetlenül... ha hagyod, hogy áradjon, kapod a jeleket és ha figyelsz látod is, mi miért történik... de abban a pillanatban amikor megjelenik egy pici kis kétség, máris megállítod ezt a szabad áradást... nekiállsz gondolokodni, logikát keresel, morfondírozol, hogy lehet hogy valamit másképp kellene csinálni... és ezzel megállítod a folyamtot... tyűűűűű! Vedd észre, figyelj rá csípd nyakon vagy fülön magad, és a gondolkodást állítsd meg!

Ne gondolkozz, érezz! Tisztán, egyszerűen...

Észrevettem magamon, hogy ha vannak dolgok az életemben, amiknek nicsen nagy tétje, ott simán veszem az akdályokat... DE, amikor úgy érzem, hogy tétje van a dolognak mindjárt nekiálllok kombinálni, úgy akarom csinálni hogy nagyon jó legyen és működjön és éppen ezzel rontok el mindent!
Mert sok mindent ha hagynánk csak úgy egyszerűen kitárt karokkal befogadni vagy elengedni, akkor az energiák szabad áramlása mellett, minden meg tud történni, aminek meg kell történnie! De ha bezárjuk magunkat, akkor nincs szabad áramlás, csak elakadások!
Hiszem, hogy mindenki a szabdságra vágyik, de a szabadság Benned van!
Hunyd le a szemed, tárd ki a szíved és a lelked és engedd, hogy a végtelenbe vesszen a tér alattad, feletted és körülötted mindenfelé! Csak pihenj a végtelen szabadságában a végtelen nyugalom érzésében! Ez töltsön fel és segítsen kinyílni minden irányban!
Legyetek vadvízben cseppek és áramoljatok szabadon!

Csillagvirágos Csepp vagyok:)

HozzászólásokGabandi!

A megfelelő információ, mindig a megfelelő időben érkezik!
A kérdés mindig az, hogy az információkat tudjuk e alkalmazni...

Ölellek: Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Eninek:)

Szeretném ha minnél többen tudnák és éerznék ezt...

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Stewe...

Mindig van egy tiszta hang, de nem mindig halljuk meg, pedig ha hallanánk akkor elkerülhetnénk sok mindent:)
Akkor nem kellene megbánni dolgokat, mert nem lenne mit!
A lelked hangja mindig figyelmeztet, csak sokszor a tudatunk, az elménk elnyomja azt!
Én így érzem és a saját életemben ezt tapasztaltam:)))

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!és mi van azokkal a helyzetekkel...

Amikor úgymond "érzésből" teszel meg valamit pl. komolyabb vásárlás, kiválasztott nyaralás, előfizessek vagy ne? stb. amit nagyon megbánsz, pedig nem filóztál rajta sokat. Erre mondják hogy "meggondolatlanul" döntesz. Ezekkel mi van ?! Mégis érdemes gondolkodni dolgokon ? vagy mégsem?Szia Csillagvirág!

Hálistennek, már tudom, miről beszélsz, illetve irsz. Köszönöm

EniKöszönöm! Nem veletlen,

Köszönöm! Nem veletlen, hogy most olvastam irasod mikor eppen szüksegen voltak szavaidra.
Halas vagyok!
Ölelessel GabandiDrága Ery!

Csodálatos napom volt ma:) kiterjedt a tér és nem volt idő:)

Csillagvirágos hétvégét kívánok

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Csillagvirág

Amíg olvastam elképzeltem , igen , a tér-idő nincs állapotot , szabadságot , és nagyon jó érzés volt , gondoltam múködik , pont úgy ahogy írtad kis dolgokban már múködött így igaz.... De amikor agyaltam , gondolkodtam ,megrekedtem ....van egy gondom (bár csak egy lenne) , az van bennem ,és sokszor úgy oldottam meg dolgokat , gondolkodtam , hogy legyen (?), mi jó nekünk (?) , szabad-e megtennem (?) mindég valahogy döntünk ...jól rosszul ...nem mindég tudjuk vagy épp nagyon is....ez az írás arról szól , hátra dólve , nyugottan , kérj amit jónak látsz, ne görcsölj és ne gondolkodj(velem előfordult hogy már nem gondolkodtam , csak voltam már odáig jutottam , mindegy mindegy volt , és amit kértem , amit szeretttem volna , nagyon sokára teljesült , de közben sok sebet kaptam , okoztam magamnak? nem tudom , már nem olyan , nem olyan szép, és tiszta számomra az amit megkaptam , vagy újból visszakaptam )folyt...ne gondolkodj , csak legyél szabad... érdekes !!!ma volt át egy szomszéd férfi , hasonlóra terelődött a szó , röpke 2 óra alatt sokat tudtunk egymásnak mondani , falon a reiki oklevelem, radiesztéziai..stb...azt mondta neki minden sikerült , mindég az amit akart , soha nem volt negatív gondolata , agyalása , pontossan tudta neki az meg lesz , úgy lesz , elképzelte , 15 éve ez már ...pénz , karier ..stb..majd jött valami ..már nem volt magabiztos , gondolkodott ....és ma már kezdi érteni és kijönni a hullám völgyből...min ezt magától monta , mind ha én itt a fórum , blog bejegyzésekre válaszolnék..elképedtem és nagyon jól elbeszélgetünk...mára ennyi szép hétvégét... belső szabadságot MÁRTAGyönyörű Drága Csillagvirág!

Annyira feltöltődtem, amíg olvastam és folyamatosan arra tudtam gondolni, hogy Te nagyon boldog ember vagy
és azok is, akik ismerhetnek! Köszönöm szépen, sokszor el fogom még olvasni!:)))))))))) Csodás hétvégét!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryKöszönöm :)

Tudom :))))))))))))))))))))))
Te is szép vagy :)Boldogság...

Miben rejlik a boldogság? Benned:) a szabadság? Benned:) a szerelem? Benned:)
az erő? Benned:) Találd meg azt a csillogó gyémántot Önmagadban, amely egész életed beragyogja és fénylő lesz:)
Beuska! Szép vagy:)

Csillagvirágos Csillag

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Nagyon szép :)

Köszönöm szépen...