A holnap már elkezdődött egy ideje…

a holnap már elkezdődöttA lehetőségek kapujában állunk. Így húzok most egy vonalat és picit visszatekintek.
Mikor megismerkedtem a Titokkal minden úgy indult, mint a mesében, apró jelek, majd nagyobbak, nem várt bevételek, új lehetőségek. Fél év alatt az életem gyökeresen megváltozott, de volt egy pont, ahol úgy érzetem, megtorpantam és van egy gát, amit nem tudok áttörni, aztán ott, pont akkor kezembe került egy könyv és az megint adott egy löketett és megint megvilágosodtak dolgok, érzések, amiket eddig nem tudtam kezelni. A gát átszakadt…

Most nyílik meg számos kapu az életemben és ebből idehelyezek egy darabot!

Mindenki annyit nyer, amennyit megérdemel?!

Mióta felfedeztem a Vonzást megtettem olyan lépéseket, igent mondtam olyan dolgokra, melyekre előtte lehet nemet mondtam volna, mert észrevettem az apró jeleket, melyeket én vonzottam és melyek oda tereltek, terelnek, ahova jutni szeretnék…

Így történt, hogy már régóta beszélgettünk a Szerelmemmel, hogy jelentkezünk egyik kedvenc tv-s játékunkra. Felhívtak,majd első rosta (uhh 10.585-ös sorszám, sebaj tovább jutunk :)), második rosta , bár nem ment olyan jól (szerintem), de akkor is tudtunk tovább jutunk. Adáááás :) várakozással teli izgalom és akkor ott volt egy pont, amikor elbizonytalanodtam.
Nem is úgy fogtam fel a helyzetet, hogy én én én ott vagyok, csak sodródtam az eseményekkel és nem én irányítottam, bár a műsorban szerepeltünk nem ránk esett a „választás”

Mikor kijöttünk egymásra mosolyogtunk és azt mondtuk, akkor is megcsináljuk!

Pár hétre rá felhívtak, egy konkurens tv-től, egy másik játékból, hogy egy barátunk jelentkezett, de ő nem tud „elmenni”??? a válogatásra és minket ajánlott. Hát persze, hogy lecsaptunk rá :) Én ugyan az időbeosztásom miatt nem tudtam vállalni a feltételeket, de elmentünk. Hát persze, hogy első rosta, második rosta és a Szerelemem ismét bejutott. Múlt héten csapatépítés és holnaptól kezdve jó pár hétig forgatás, alig két hét múlva adás.

Annyi különbséggel, hogy az első tapasztalatból, érzésekből kiindulva már sokkal tudatosabbak vagyunk (hisz ő én és én ő vagyok :)) Tudjuk, hogy mit szeretnénk, tudjuk, hogy mire vágyunk és hisszük, hogy elérhetjük és már a szánkban érezzük az ízét, hisz a LEHETŐSÉG megadatott! Nyerni szeretnénk, hogy valahol a Karib térségben összeházasodhassunk édes kettesben, azt szeretnénk, hogy az adás a figyelem középpontjába terelje az együttesét. Hozzásegíthesse Őt ahhoz a zenei sikerhez, amiért él, amiért amióta az eszét tudja, dolgozik. :)

Mindenki annyit nyer, amennyit megérdemel! A játékosok ezt a mondatot kapták útravalóként…

Mi pedig tudjuk, hogy mi irányítunk és amit szeretnénk azt magunkhoz vonzzuk, hisz bárki lehetsz , bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz!

CsatolmányMéret
2008091.jpg620.76 KB

Hozzászólások:)

Tegnap ott volt a tuti, és ma is ott lesz !!!!!!!

-----
Femköszi Adri:)

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Köszi a biztatást :)

Neked pedig az igazi , félelmek nélküli, teljes odaadással való szerelmet, szeretet kívánom!

Szeretettel
-----
Femcsak így tovább:)))

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Köszönöm a képet :)

Nagyon tetszik!

-----
Fem