A jelent teremtjük

jelenMármint tudatosan. Minél többet foglalkozom az életem tudatos teremtésével és annak megértésével, annál hamarabb valósulnak meg vágyaim. Vagyis minél többet időzöm tudatosságom állapotában, annál gyorsabban érkeznek meg vágyaim tárgyai, eseményei… gyakran, felfoghatatlan sebességgel.

A korábbi, öntudatlan teremtések eredményei is felismerhetőek. A tudatalatti megnyílásai során merülnek fel, régebbi vonzásaim. Ez az állapot, a düh és a zavarodottság pillanataiban lép fel. Sokat gyakorlom e pillanatok minimumra redukálását. Sikerül is, egyre jobban. Ezen tapasztalások között, bizony vannak kellemetlenek is… De azokat is én kreáltam.

És ez az, ami igazán fontos!

Az elmúlt évben, sokat foglalkoztam a vonzás törvényének megismerésével. Hogyan tudom az életemben hasznosítani, ha már úgy is működik… Írtam is róla pár fejtegetést. Az egyikben, még analizálni is próbáltam a történéseket. Miszerint, teremtésről, megérzésről vagy illúzióról beszélhetünk:

Ma már természetesen meggyőződésem, hogy teremtünk…
Megvizsgálva belső megértésemet a témával kapcsolatban, arra jöttem rá, a Titok ismeretében a legfontosabb az elfogadás. Mármint önmagam és önnön felelősségem elfogadása, sorsom alakulásában.

HO ’OPONOPONO

SZERETLEK! SAJNÁLOM! KÉRLEK, BOCSÁSS MEG! KÖSZÖNÖM!!!

Mostanra az lett a legfontosabb kérdés, tudom-e magamat jól érezni a bőrömben, mindennemű teremtésein és vonzásaim következtében. Valamint el tudom-e mondani a fenti mondatokat magamnak is?

És IGEN!!! TADAM-TADAM-TADAM!!!

Ez most, felemelőbb érzés, mint maga a Secretes tudomány…
Bármit is tettem, gondoltam, éreztem korábban, annak következményeit most jó szívvel fogadom, mert tudom, én csináltam !!!
Már nem csak szeretni tudom magam korábbi vonzásaim okán, a jelenben megvalósult félre teremtéseimért, de jókat nevetek is rajtuk… Ez már igazi derű. Valódi ünneplése az ÉLET-nek. Valahogy így képzelem el, viszonozni a teremtőnek a lét lehetőségét. Hogy megünnepeljük azt!!!

Mindenki a maga valóságát teremti. Ha úgy tetszik, mindenki a saját sorsának a kovácsa…
Végtelen számú eljövendő valóság közül választhatjuk ki a számunkra legkedvezőbbet. Ez kiváló érzés, tudni közünk van életünk alakulásához, és nem egy végzetszerű sors teljesedik ki rajtunk. Ugyanakkor persze felelősség is…

Ám semmihez sem fogható az érzés, mikor mindezért SZERETNI TUDJUK ÖNMAGUNKAT! NEKEM MOST EZ A LEGJOBB A TITOK ISMERETÉBEN!!!

Ha lesz más, azt is megosztom…

Meghajlok a bennetek élő tudatosság előtt!!!

zorba

HozzászólásokKöszi Zorba!

Köszönöm. Ez kellett nekem most, éppen ez az ami segít, nagyszerű gondolatok.
Teljesen egyetértek veled, azt hiszem már én is egyre jobban szeretem önmagam !

Köszönöm !Szeretem magam

Zorbaaaaa, értem és megértem miről írsz. Épp' tegnap éltem át egy borzalmas történést. Majdnem 30 percig csak néztem magam elé, mert szomorú és kétségbeesett voltam. Aztán egyszer csak, mintha egy energiahullám áramlott volna át rajtam, minden megváltozott. Annyira szerettem magamat, hogy elmondani is nehéz. Éreztem, hogy az egyetlen ember, aki igazán boldoggá tud tenni engem, az én vagyok. Ettől meg úgy megnyugodtam, hogy hangosan énekelni kezdtem. Mire hazaértem, minden rendben volt, sőt, még jobb volt, mint előtte.

Annyira imádok így élni, tudatosan boldogan. Igazi csoda az életem. Minden perce nagyon jó, mert misztikussá vált. Mindig is azt akartam érezni, hogy különleges vagyok, titkok tudója, varázsló. Tudom, a szavak kissé bután hangzanak, de mégis... Mi mind különlegesek vagyunk. Csodálatosak, varászlók.

Jó ez, nagyon jó! Úgy vágyom rá, hogy mindenki érezze át a jelentősségét saját magának, mert egyedi, megismételhetetlen, fantasztikus lény.

Köszi Zorba, nagyon örültem ennek a cikknek!

ShaktiNagyon megfogott ez a kép,

Nagyon megfogott ez a kép, szeretnéém megkapniii :)

Már rákattintottam, mikor megláttam, hogy Zorba írása. Nem véletlen semmi sem :)
..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..(())

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Köszönöm :)

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)Ez igen!

Gratulálok neked, kedves zorba!
Ez még nekem nem sikerült sajnos.
Csodálkozom, hogy tudtam együttélni az exemmel, és ilyenkor csalódott,
sőt, azt hiszem dühös vagyok magamra!
Pedig már kezdek magammal összhangba kerülni.Elfogadni, és szeretni magamat.
Értékelni a jó tulajdonságaimat, változtatni a gyengéimen.
Örülök, hogy neked már sikerült!
Minden szépet és jót kívánok neked!
Szeretettel:Csilla