A nagy terv

boldogság, nagy tervMár jó ideje tudom, hogy az élet amit megélek az valamilyen szinten egy terv része. Két éve tanulmányozom a múltamat, és teljesen világos számomra már hogy mi, mikor és miért történt. Kb. egy évvel ezelőtt raktam össze minden mozaikot. Amit megéltem, amit megtapasztaltam az mind, mind a saját fejlődésemet szolgálták. Azok a tragédiák és betegségek amiket tapasztaltam, mind arra az útra tereltek, ahol most tartok. Az én utam arról szól, hogy boldog legyek és szolgáljam az embereket a lehetőségeimhez mérten. Ahhoz hogy szolgálni tudjak, meg kellett találnom a saját boldogságomat. Azt a boldogságot, ami semmitől és senkitől sem függ. Hazudnék ha azt mondanám hogy életem minden pillanatában boldog vagyok, mert bizony vannak rossz pillanataim is. De ezek a pillanatok már nem évek, hónapok és napok, hanem tényleg csak pillanatok. Most már tudatosan fordítom a figyelmemet arra az irányba, amerre nekem jó érzéseim vannak, amikor igazán JÓL ÉRZEM magam.
Most már azt is tudom, hogy vannak olyan emberek, akik már születésük pillanatában elkezdik azt az utat járni, ami a saját kiválasztásuk volt.
Arra is rájöttem, hogy mindannyian egy nagy terv részesei vagyunk. Ez a terv célja pedig az, hogy az egész emberiség egyszer eljusson arra a pontra, amikor mindenki eléri a BOLDOGSÁG állapotát. Tisztában vagyok azzal, hogy ez a pillanat nem ebben az életemben lesz, mégis ITT és MOST elő tudom mozdítani, és aki vállalja ezt a szolgálatot, az mindenki hozzá tud tenni ahhoz hogy a végső célt, a NAGY TERVET megvalósítsuk.

Ahhoz hogy szolgálni tudjunk, fel kell ismerni önmagunkban ezt a vágyat. Ha valaki nem ismeri fel magában, annak még nem is kell megtennie. Már azzal nagyon sokat tudunk segíteni magunkon és az emberiségen is, ha első lépésként MEGISMERJÜK ÖNMAGUNKAT. Amikor rájössz, hogy ki is vagy valójában, hogy milyen csodálatos alkotása vagy Istennek, annak a Mindenségnek, aki saját maga valóságában nyilvánul meg Benned. Mert mit mond a Szentírás… Isten Gyermeke vagy. Ha Isten gyermeke vagy, akkor EGY vagy Belőle, ha Belőle vagy, akkor Te is Isten vagy. Minden amit Te tapasztalsz meg, az minden Isten tapasztalata. Semmi sem történik Isten jóváhagyása nélkül. Tehát már körbe is értem. Amit Isten eltervez, azt tapasztalom meg. Bármit is gondolok, bármit is cselekszem, az mind, mind Isten élménye is lesz. Namármost én nagyon szeretem Istent. Úgy szeretem mint önmagamat, ha valakit szeretek, akkor csak olyat teszek, ami Neki örömet és boldogságot okoz. Tehát nekem ebben az életben, hogy most már felfogtam hogy mi a valóságom, tényleg csak azt kell tennem, amiben örömemet és boldogságomat lelem. Mert miért akarnék kiszúrni Istennel vagy saját magammal, hogy inkább pusztítom magam.
Akik itt az oldalon éljük a virtuális kis életünket és időnként személyesen is találkozgatunk, sokan tudjátok hogy miről beszélek.

Sokan vannak viszont közöttünk, akik még a problémákkal foglalkoznak, azt akarják megoldani. Nekik el szeretném mesélni, hogy évekkel ezelőtt én is rengeteg problémával és gonddal küszködtem. Tényleg a gondolataimban állandóan az volt, hogy mit és hogyan fogom megoldani. Aztán elindultam az önmegismerés felé, rájöttem hogy nem a problémákkal kell foglalkoznom, hanem a céljaimmal. És elkezdtem tapasztalni, hogy bizony a problémák sorban eltűntek az életemből. Volt olyan is, hogy egyre súlyosabb gondok jöttek az életembe, de nem adtam neki negatív erőt, hanem bíztam abban, hogy ha folyamatosan a céljaimra gondolok, akkor előbb vagy utóbb minden meg fog oldódni. És tényleg azt tapasztaltam, hogy teljesen váratlan helyről jött a segítség, ahonnan nem is gondoltam volna. Igy már tényleg nyílt út volt előttem hogy a célomat elérjem.

Arra is rájöttem, hogy a NAGY TERV miatt a saját életem is el van tervezve valamilyen szinten. El kell érnem ebben az életemben egy bizonyos szintet, és ehhez bizony szükség van a tapasztalásokra is. Ha teljesen sima lenne az út, nem lenne megoldásra váró dolgok, akkor bizony nem tudnék tanulni folyamatosan. Tehát én már az életemben megjelenő problémákat inkább megoldásra váró feladatnak tartom. És hiszem, hogy minden ilyen feladat előbb vagy utóbb megoldható. Nincsenek már gordiuszi csomók.

Az újév első napjaiban én azt kívánom Minden Drága Teremtő Társamnak, hogy éljétek meg a NAGY TERV Rátok eső részét egy nagy csodának és szeressétek magatokat feltétel nélkül.

Köszönöm hogy elolvastatok, végtelen szeretettel: Örökös Boldogság

HozzászólásokKöszönöm :)

SZERETLEK :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Csodálatos Öbim!:)

Amíg ezt olvastam, láttalak magam előtt a fejeden építész bukósisakkal, a hónod alatt összecsavart tervrajzzal. Mutogattál, körülötted daruk, munkások, buldózerek. Te pedig csak mosolyogva irányítottál. Ez a nagy építkezés a Te kedves életed ebben a világban. Te vagy benne a főnök és tudom, hogy nem spórolod ki a betonból a cementet. A felhőkarcoló liftjébe, amit felépítesz, bátran és örömmel beszállok, mert tudom, hogy minőségi drótkötélen függ. Odafenn pedig biztosan csodálatos a kilátás. Örülök annak, amit megmutatsz belőle. Az én felhőkarcolóm is épül, s nem tagadom, ellesek Tőled is néhány építési fogást. Szép város épül itt. Csodálatos, folyamatosan tanuló építészek, munkások remekműve. Nagyváros, mégis összhangban marad a természettel.
Köszönöm a gondolataidat!
-Fóka-:)Drága Öbikém...

KÖSZÖNÖM , hogy e Nagy Terv részese lehetek ! Szeretettel ölel: ÁgicaDrága Öbikém!

Mindig pont arról, pont azt és pont....na, nem úgy, hanem annál sokkal jobban helyreteszel, megmutatod, megmagyarázod és megnyugtatsz vele. Most megint érzem, hogy nagyon nagyra vagyok képes, sőt mindenre!:))) Köszönöm!!!!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Eryköszönöm, érdemes volt elolvasnom....

baráti ölelés Neked:))))
Maria62