A személyes varázs varázsa

személyes varázsAmikor valaki „jól érzi magát a bőrében” a társaságodban, azaz meg van elégedve önmagával a jelenlétedben, olyan tulajdonságokkal fog Téged felruházni, amiket a legjobban csodál másokban, és amilyen ő is szeretne lenni, akkor is, ha nem rendelkezel velük. Olyan képességeket és eredményeket fog betudni neked, melyekhez legfeljebb csak távoli közöd van.

Ezzel szemben, ha nem kedveli saját magát, amikor a közeledben van, Téged fog hibáztatni az önmagával szemben megélt negatív érzéseiért. Sőt ez esetben beléd vetíti mindazt, amit önmagában és másokban ki nem állhat.

Persze csakis akkor fogja magát veled jól érezni valaki, ha te is jól érzed magad a te bőrödben. Ahhoz, hogy felfedezd a másik nagyszerűségét, el kell, hogy légy varázsolva önmagadtól önmagad által. A varázslat csak minden irányban tud működni! A helyzet iróniája, hogy éppen attól van a legnagyobb lehetőséged társas életet tanulni, akivel jelenleg a legkevésbé jössz ki jól.

HozzászólásokKedves Christian! Nekem a

Kedves Christian!
Nekem a tükör törvénye, jutott eszembe az írásodról, amit nagyon szépen köszönök.

1. Minden, ami másokban dühössé tesz, zavar, "én jobban csinálnám", megváltoztatnám stb. AZ ÖNMAGAMBAN VAN. Minden tehát, amit én kritizálok a másikban, ami ellen harcolok - bennem van.

2. Mindaz, amit a másik személy rajtam kritizál, harcol ellene, meg akar változtatni -, és ha ez engem sért, bánt, érint stb. - AZ NINCS FELDOLGOZVA BENNEM, NINCS MEGOLDVA BENNEM. Ilyenkor az EGO sérül, mert az EGO-m erős.

3. Minden, amit a többiek kritizálnak bennem, harcolnak ellene, meg akarják változtatni, de ha ez engem nem érint, AKKOR AZ AZ Ő PROBLÉMÁJUK, FELDOLGOZATLANSÁGUK, tökéletlenségük, melyet kivetítenek rám, mert önmaguk nem tudnak, nem mernek szembenézni vele.

4. Minden, amit én a másikban szeretek, MAGAMBAN VAN MEG, magamban szeretem, mert felismerem magam a másik személyében, mivel az egylényegűségünk mutatkozik meg.Christian

Mondanal egy pl-at az irasod utolso mondatarol?
Koszonom.

Szeretettel,
felebaratKöszönöm Christian!-:)))))

Ezt most felírtam valahová, hogy mindig olvashassam, amikor csak szeretném!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryAmi téged illet, csak te vagy.

Örülök a sikereitenek! Minden jó érzés és jó kapcsolat forrása, amikor Te megéled önmagad nagyszerűnek.
Amikor már nem akarsz bizonygatni, akkor tér nyílik arra, hogy megengedd magadnak, hogy hibázz és elfogadd, és felelőséget is tudsz vállalni érte. Mikor megéled, hogy ettől több vagy, akkor tudsz igazán jó lenni, akkor el tudod fogadni mások viselkedését is olyannak, amilyenek.

ChristianDrága Christian!

CSATLAKOZOM AZ ELŐTTEM SZÓLÓHOZ!
Minden egyezik nálam is azzal, amit Judit írt, sőt meg is osztottuk egymással időnként a tapasztalatainkat. A különbség csak a személyekben van. Én már a Titok ismerete előtt úgy gondoltam, hogy igyekszem magammal elhitetni, hogy szeret engem az a személy, jót akar nekem az a személy. Ez annyira sikerült, hogy egy idő után már nem gondoltam róla rosszat, nem sértődtem meg a csipkedésein, hanem rögtön elhitettem magammal, hogy megint rossz napja van és segítségre szorul.
A siker teljes! A viszony köztünk jelentősen javult és egy négyszemközti beszélgetésben szembesítettem az érintettet a jóirányú változásával. Nagyon örült neki, de tényleg!
Mostanság pedig már bocsánatot is kért sms-ben olyan dologért, amit korábban rendszeresen megtett. Én pedig rácsodálkoztam, hogy ...jé, bocsánatot kér, pedig és nem is sértődtem meg.
A másik örömöm ezzel a személlyel kapcsolatban, hogy néhányszor odajött hozzám és beszéd közben megsimogatott!
Szóval a varázslat alakul?

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Christian!

Nem találok szavakat! Csak dadognak a gondolataim, mert telitalálat az írásod!
Még a könnyem is kicsordult, ahogy a szavaid igazolják az én tavalyi egyik - mert kettő volt - legnagyobb teremtésemet. Hosszú éveken át szenvedtem egy ilyen kapcsolattól. A cégtársam, ezért sem volt könnyü a helyzet. Az önbecsülésem már a béka ....... alatt volt! És tavaly szép fokozatosan beérett a gyümölcs, pont úgy ahogy leírtad. Húúú teljesen kész vagyok ahogy beletrafáltál!
Nagyon jó volt kiolvasni a soraidból - amit persze már én is tudtam, de akkor is - hogy én! Igen ÉN teremtettem meg, és jól csináltam, és húúú de klassz csaj vagyok!
Köszönöm!
Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."