Tudtad, hogy ha az életed nem változna folyton, akkor nem is léteznél?

Trinity - robbanásAz Univerzum, és minden, ami benne van, folyamatosan változik, mert Energiából épül fel. AZ Energia pedig csak akkor létezhet, ha mozgásban van, és változik. Ha az Energia mozgása megállna, az egész Univerzum és az Élet tűnne el. Életünk szintén energia, és ezért folyamatosan mozgásban kell lennie, és változnia kell. Nem állíthatod meg a mozgást és a változást az életedben, és nem is akarhatod ezt. Az Energiának pont az a tulajdonsága adja az Életet, hogy változó! Ezért fejlődhet az Életed, és ettől fejlődsz te is.

Mégis, amikor egy-egy nagyobb energiaváltozás hatással van az életedre, gyakran rossznak tulajdonítod, és szomorúságot, fájdalmat, szenvedést okozol magadnak azzal, hogy nem fogadod el a változást, vagy megpróbálsz ellenállni neki.

De mindig van választásod! Az Univerzum sosem kínál kizárólag egyetlen utat, és sosem vagy olyan csapdában, ahonnan nincs kiút. Teljesen mindegy, hogy mi történt. Bármilyen körülmények között, életed bármely pillanatában mindig van két út, ami rendelkezésedre áll. Ez a két út a pozitív és a negatív, és TE mindig eldöntheted, hogy melyik utat akarod választani.
Megvan a lehetőséged és az erőd hozzá, hogy a negatív változást pozitívvá változtasd, de ezt nem teheted meg addig, ameddig ellenállsz a változásnak. A változásnak való ellenállás pont a negatívra való összpontosítás, vagyis a negatív út választása, ami még több negatív eseményt, fájdalmat, bonyodalmat hoz az életedbe.

Ahhoz, hogy a negatívat pozitívvá tudd változtatni, a pozitív utat kell választanod, és azt kell kérned (parancsolnod), hogy ez a változó energia alakuljon át millió áldássá, ami rád, és a változás többi résztvevőjére száll. Kérd a változó energiát, hogy hozzon bőséget és pozitív dolgokat. Tudd és hidd a szíved mélyén, hogy amint kéred, az úgy is lesz!

És ekkor az egészen közeli jövőben eljön az a pillanat, mikor visszanézel, és látni fogod az összes áldást, amit te magad hoztál a világba a változáson keresztül.

TE, melyik utat választod?

Öröm és boldogság legyen veletek!

SA

(az írás eredeti szerzője a alapján Rhonda Byrne, de saját magam fordítottam, és néhol szándékosan eltértem az eredetitől)

HozzászólásokAdmin!

Hála és köszönet, hogy dolgoztál vele, és közzétetted!
Még ha pontosan tudjuk is, sokszor jól jön a megerősítés!
Öleléssel tele szép napot kívánok Adminunk, de persze mindenki másnak is !
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Jééé :-) Nagyon

Jééé :-) Nagyon összecseng ez az írás _helpdesk mai blogjával a boldogságról, mert pontosan erre is ugyanazok a gondolatok jutottak eszembe, mint arról:-)
Igy van... választás kérdése csupán.
Ott is leírtam, hogy a jó ismerőseim már tudják, hogy nem szeretem a panaszkodást, mert egyrészt engem húznak le a maguk rossz rezgésszintjére, másrészt semmi értelme, harmadrészt ilyenkor elmondom, hogy "éppen ennyi de lehet, hogy kevesebb energiával állhatnának pozitívan is a dolgokhoz és mindjárt több kedvük lenne élni"...
Ezért már a "jólidomítottak":))) saját maguk mondják amikor észbekapnak:
"...igen igen, pont ennyi, de lehet, hogy kevesebb energiával....":-))

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Remek olvasmány

Köszönöm, minden szavával együtt tudok élni.Kedves Admin...

Köszönöm ezt az irást..... mindig tanulok!!! Ebből is többek közt! Szeretettel : ágica