A víz üzenete

Rám nagyon nagy hatással van a „Mi csudát tudunk a világról” film, és az egyik legfontosabb üzenete, hogy a víz információhordozó. Masaru Emoto kísérlete a vízzel minden nap eszembe juttatja, hogy én magam is kb. 80 %-ban vízből vagyok, tehát információkat hordozok, főleg amit magamról gondolok. A filmben elhangzott egy mondat, hogy „Ha ezek a gondolatok, szavak ilyet tesznek a vízzel, akkor mi magunk mit teszünk magunkkal” Azóta megpróbálok még pozítivabban gondolkodni.

Egy nagyon jót találtam ki magamnak. A fürdőszobai tükörre 2 hónapja felírtam, hogy SZERETLEK (igaz hogy a körbe pucolása kicsit körülményes :) és minden reggel, amikor álmosan kitámolygok, akkor szembetalálom magam a tükörképemre felírt szóval. Minden alkalommal vigyorgok egyet, és egyből jól érzem magam. A The Secret-ben is azt tanácsolták, hogy indítsuk a napot pozítivan, adjunk hálát önmagunknak. Én ezt még megfejeltem azzal, hogy jól megszeretgetem magam :)))

Találtam pár videót a témával kapcsolatban, nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=l9KXcDFy-I0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZthsZ1WYGb8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=PUCfb4fG3io&feature=related

és mellékelem Emoto könyvének egy részletét is.

Szeretettel: Öbike :)

CsatolmányMéret
a viz üzenete.jpg44.5 KB
A VÍZ REJTETT BÖLCSESSÉGE.doc59 KB

HozzászólásokÉrdekes előadásokJujjjj, ott a helyem!!!!

Öbchi és IlusKA drágáim ti már megvettétek a jegyet??? Én is---én is---én is!!!!! A telszámon meg lehet rendelni???? Vagy előtte el is kell menni a jegyért??? Jobb volna, ha csak megrendelem és aznap kell átvenni:)))

Előtte talizhatnánk!!! Reggel 9-től ott lesztek ti is??? Tök izgalomban vagyok:))))

Ölelésem tiétek:)))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Drága IlusKA :)

Ez isteni hír, ott a helyünk :)
Hálás köszönet az infoért!
Szeretettel ölellek: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Drága Öbikém (és a többiek)!

Kaptam egy meghívót, amelynek egy részét bemásolom nektek, akinek lehetősége van jöjjön el.. (Emoto Úr 15-16 óra között tart előadást!)
Iluska
www.ticoglass.hu

MEGHÍVÓ

A Viva Natura World Kft. szeretettel meghívja Önt a
XVI. Országos Kombucha-Mantra Nyílt Napra,
amely egyben
A VÍZ VILÁGNAPJA
2009. május 16., szombat, 9-19 óra

Új helyszínünk:
STEFÁNIA Kulturális Központ
(Bp. XIV., Stefánia út 34-36. - a Stefánia Palota mellett)
Megközelíthető: 7-es busszal vagy 75-ös trolival – Thököly út, Stefánia út sarok

Az előadók között üdvözölhetjük:
Masaru Emoto urat, a Víz üzenetei című könyv szerzőjét és
Harald W. Tietze urat, a Kombucha a csodálatos gomba, a Gyógyító vizelet és számos magyar nyelven is megjelent kötet íróját.
A belépőjegyek ára:
Helyszínen, a rendezvény napján: 3600 Ft, elővételben: 2500 Ft.
Bővebb felvilágosítás és jegyrendelés elővételben: info@kombucha.hu, vevoszolg@kombucha.hu, tel.: 06-27-358-465, fax: 27-358-499Kedves Öbike és a Többiek :-)

Da jó, hogy rátaláltam erre a blogodra :-) Nincsenek véletlenek, mint tudjuk....
Elolvastam, meghallgattam mindent.
FANTASZTIKUS!

Nagyon HÁLÁSAN köszönöm!

Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.comHuuu :)

Drágáim csak pislogok :) hálásan köszönöm Nektek a szeretetet :)
Drága Shila :) Jóhelyen kapisgálsz, már aranyban is lubickolok :)))))
Szeretettel ölellek Benneteket: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Nem vagy egyedül kicsi Shila! Nekem is ŐŐŐŐŐŐ!

De minden csillog körülötte, de főleg a szeme....és a mosolya .... ELVARÁZSOL!!!!
Isten áldja meg Őt!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryEz hihetetlen!

Orokos Boldogsag,egyfolytaban a te blogjaid kozt mazsolazok,mert minden "hozzam szol"
Mindig az eppen aktualisat talalom meg,ami pont akkor,azokkla a szavakkal kell nekem!

Amikor olvastam valamelyik blogban,h a pohar vizedre rairod h szeretlek,pont eszembe jutott a
Viz uzenete,ugyanis par napja talaltam ra a youtube-n es en is fel akartam tenni egy blogba,
h mindneki lathassa... Hat jol beeloztel kedves Obi... ;)
Dehat nem hiaba te vagy a peldakep nekem ezen a forumon,arad beloled a pozitivitas!
Nem valtoztak meg dolgok korulotted arannya? :P

Szep hetet,mosolygosat ;)

Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!"Janna és Katis :)

Hálás köszönet érte :)
Ezt is kiprószálom, mert már minden este egyszerűen kivánom a vizet :) pedig 20 évig egyszerűen nem ittam meg a csapvizet. Az is igaz, hogy először a székesfehérvári kincset a Csitáry vizet ittuk, mióta pedig kiköltöztünk Csákvárra rászoktunk az ásványvízre.
Már egy hete iszom a csapvízet a saját szeretetrezgéseimmel, és olyan csodásan érzem magam, hogy ki tudnék ugrálni a bőrömből :))))))
Öllellek benneteket :) Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Megvan!Víz-Emoto

Beugrott,hogy anno valaki írt itt a víz energetizálásáról.
Megtaláltam.

Jannától idézem:
"Veszel egy aránylag vékonyfalú üveget, amin nincs semmiféle felírat és megtöltöd sima csapvízzel.Utánna fogol egy szép sima papírlapot és kijelentőmódban megfogalmazod a kívánságaidat.Fontos, hogy a szeretettel kezd" szeretetben élek",Térjél ki az egészségedre,arra, hogy mindig fel vagy töltve pozitív energiával, az immunrendszered mindig tökéletesen működik,boldok vagy,stb...Írhatol gazdagságról, szerelemről...
Mikor mindennel kész vagy a végén köszönd meg a víz segítségét és írással az üvegfala felé fordítva ragszd rá tixszóval az üvegre a lapot.
Keress egy olyan helyet, ami neked kedves, szép, és nincs elektromosság a közelében és helyezdd oda az üveged.Takar le valamivel a por ellen, de a levegőtől ne zárd el.Várj 24 órát és meglátod a tiszta csapvíz buborékos lesz. Annál több bubi lesz benne, mennél több dolga van a víznek.Naponta igyál meg kettő pohárral belőle, de ha többet akarsz az sem baj, Ivás közben gondolj arra amit a legjobban szeretnél, de már úgy gondolj rá mintha már meg is történt volna.Szeresd a vized és meglátod segít neked.A változás nem látványos, de folyamatos és a végén már hiányozni fog a vized.
És, hogyan hat? Ez egyszerű.A szervezetünk nagy százaléka vízből áll.Minden rezgéseket bocsájt ki. Azok a szavak amiket leirtál pozitív rezgésűek, megiszod, kapcsolatba lép a szervezetben lévő vízzel, átadja a pozitív rezgéseket és közvetíti az agynak. A többit már tudod, hiszen úgy működik, mint a titok.
Ha kiürűlt a kancsód, újból feltöltöd,de nem mosod ki. Az üveged lehet ,hogy úgynéz ki, mintha koszos lenne, de nem az. Az üvegfalára lerakódnak a gyönyörű kristályok, ettől látod foltosnak.Ha van mikroszkópod megnézheted a kistályaidat, gyönyörűek!!!Jó vízkészítést
Janna"

Janna,köszönet érte újra:)Öbikém:)))

És a víz programozásában az is nagyon jó, hogy betegségeket lehet vele gyógyítani!!! Illetve betegség nincs is, az nem a mi birtokunk (hányan mondják, hogy "fájdalmam van", az "allergiám", "fejfájásom", "epekövem"...stb.), vagyis már a kifejezés módjában is kötjük magunkhoz!!!! Akkor hogyan is várjuk el az elengedését??? A kórság nem az enyém, nem az én birtokom...
No, visszatérve a vízhez, lehet a tökéletes egészségre is programozni a vizet! A vízbe került pozitív információ jó rezgéseket ad a víznek, ezt a jó rezgésű vizet visszük be a szervezetünkbe és áthangolja a mi vízháztartásunkat!!! A betegség eredete, kiváltója amúgy is mi magunk voltunk, így a leghatékonyabb orvosa mi vagyunk magunknak és gyógyszere a víz:))))

Ölellek nagyon-nagyon:)))

Evelyn:)Boldogság,

Zseni:)

klasz;)Drága Evelynem :)

Köszi hogy rátaláltál erre a filmre, már én is kerestem :) Igen, ez is nagyon jó kisérlet, hogy mit tesznek a gondolatok a tárgyakkal, és velünk.
Én most 4 napja azt találtam ki, hogy minden este egy pohár vizet megiszok. Eddig nem szerettem a vizet, inkább csak teát ittam.
Most minden este kitöltök egy pohár mentes ásványvizet, a kezem közé fogom, és elkezdem sorolni magamban azokat akiket szeretek. Jó sokan vannak, úgyhogy minden nap más és más jut eszembe. Aztán mikor már olyan "lebegő" állapotba kerülök, mikor azt érzem, hogy a szeretet áramlás nagyon beindult bennem, akkor elkezdek a vízre koncentrálni, és szeretem a vizet. Aztán megiszom :))))) és állati jól érzem magam tőle :)
Ezek az apró kis trükkök megszépítik az életemet :)
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Tesóm :)

Minden megvalósul, amiben hiszel :) Ha abban, hogy anyukád magát és téged is szeret, akkor az válik valósággá :)
Egyébként mindenki megért mindent, mert az agyunk több mint 40 milliárd információt fog fel, csak 2 ezret használunk belőle :)
A filmet tegnap este újból megnéztem, most mást hallottam meg belőle, és ezt be tudom építeni az életembe, mert érdemes :) Ez a film olyan nekem, mint a secret film, illetve annak a folytatása, mert a secret indított el igazán a gondolataim átformálásában, ez pedig megérteti a mögöttes részt, hogyan is müködünk, és milyen világban élünk.
Aztán ráfejelek még a szuper könyvekkel, valamint a meditációkkal, úgyhogy elégedett vagyok, mert állati gyors ütemben fejlődök :))))))
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Szuper programozás!

Szerinted, ha kiírom a tükörre, hogy szeretem magam, anyám is szeretni fogja magát, vagy engem fog inkább szeretni? vagy egyikőnket sem? :)))

A WC-ben már kin van belül az ajtónkon:
Hálát adunk, amiért egészségben, boldogságban, szeretetben, jólétben élünk!
ÁLDOTT MINDENKI, AKI EZT A HÁLAADÁST OLVASSA!

Az utolsó nagybetűs részt ő miatta írtam oda! Hátha végre megérti egyszer.... ő is!

Milliárd ölelés Öbi tesónak a zseniális ötletért!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu:))))))))))Öbikeeeeeeeeeeeeeee:)))))

Hogy én mennyire imádlak ezért az írásodért!!!!! Ja, nem csak ezért:)))))

Én is évek óta foglalkozom már ezzel a témával és hintem az igét akiknek csak bírom ezzel kapcsolatosan:)))))

Millió ölelésem:))))

Evelyn:)Drága Boldogságom!

Köszönöm! szóval nincs szükségünk méregdrága víztisztító berendezésre hogy éltető vizet igyunk? Én máris ráragasztottam a fénymandalát a brita vízszűrőm aljára,....Kedves Boldogság

Végig olvastam a Viz rejtett....szóval a csatolmányt is meg az irásodat is.Nagyon jó.de sokat tanultam már megint .köszönömDrága Boldogság:)

Anno megvettem a könyvet.Annak utána,hogy egyik ismerősünknél láttam,nem is mondott semmit,csak a kezembe nyomta,nézegessem.
Nem sokáig voltunk ott,de utána vadásztam magamnak egy könyvet.Döbbenet.
Nézegetni si öröm azokat a fotókat.
Ja,és naná,hogy kísérleteztem a még gyerekkoromban kapott kis mikroszkóppal.
Az eredményt nem kell mondanom:)
Amikor nagyon rájárt az agyam a vízkristályokra,sokszor figyeltem,hogy milyen vízkristály alakulna ki egy-egy halott zenére vagy látvány hatására.
Jó,hogy felhoztad a témát:)
Múltkor énis írtam a tükörre.Rúzzsal,amit soha nem használok:)))csak van.
Levakarni alig tudtam:))))

Szép napot:)