Add már Uram a Tudást!

Remek, hogy sok felnőtt túllépett a múlt cenzorán, vaskalaposságán és tanulásba fogott az ezoterika és spiritualitás terén. Örülök, hogy a felnőttek imádják az indigó- , kristály- és szivárványgyerekeket, illetve fiatalokat.
Nagyon lelkesen írnak cikket, könyvet a fent említett típusokról. A nagy Tudásukról, igazságérzetükről. Mégis mikor egy indigó- vagy kristálygyerek megosztja a gondolatait, mit kap? Lehurrogják és megalázzák a felnőttek. Sajnos tapasztaltam többször is, volt, hogy a saját bőrömön. Tudom, ezzel is meg kell tanulnom/tanulnunk valamit. Néha elfilózgatok rajta, hogy lehet nem is létezik ilyen, hogy indigó vagy kristály. Csak beszélnek róla, de egyszer nem hallottam, egy Édesanyától sem, hogy "Az én gyerekem kristály. Fontos feladattal született és én ezt támogatom". Végül is Isten szempontjából mindegy, mert egy formán szeret minket. És a saját képére teremtettünk, tehát (elvileg) mindenkinek ott a Tudása a birtokában, csak még nem ismerte föl. Szerintem a fantasztikus az, ha még segítünk is egymásnak megvilágosodni. Csak úgy szimplán baráti illetve felebaráti alapon. (Például, mint ezen az oldalon.)
Jó dolognak tartom azt is, hogy Mesterek hívják az embereket természetes gyógymódokat tanulni. Persze nem ingyen. Lehet dolgozó felnőtteknek (legalábbis többségüknek, akiket ismerek) megfizethető, de a fiataloknak nem (sok esetben a szülő nem ad ilyen "hülyeségekre" pénzt). De sok nem is menne, még ha pénze is telne rá. Nem egy nagy Mestert lát, aki a tanfolyam árából vesz még az újnál is újabb autót, laptopot, esetleg nagyobb kastélyt építtet magának. Ilyenkor hol marad a jótékonykodás? A gyermekek ingyen gyógyítása (szegény családoknál)? A fiatalok tanítása? És az, hogy mind Egyenlőek vagyunk?
A Nagy Mestereknek többször kéne hozniuk a fényt, és a lehető legkevesebbet űzni!

HozzászólásokKedves Lebeke!

Korábban sokszor volt már szó az oldalon az indigó, vagy kristály gyermekekről.
Én is érintett vagyok a témában és - ha még eddig nem hallottál ilyet, akkor - most büszkén ideírom, hogy
megtisztelő számomra, hogy engem választott, hogy az én gyermekem lehet. Igyekszem mindenben megérteni ni,
támogatni és tanulni tőle úgy, hogy közben rengeteg szeretetet ömlesztek rá, amit ő sokszorosan visszaad.
Azt javaslom Neked, hogy a keresőbe írd be az indigó szót és nagyon sok blog fog kijönni, ahol tárgyaltuk a
témát. Hidd el érdemes! Jó olvasást hozzá!

Szeretettel: ERY
"Élj a szíved erejével!"Dallam!

Jó gondolatok! Nemrég volt egy kisebb vita a mesterek ingyen vagy ne ingyen adják át a tudásukat és ki is az igazi mester témában....elgondolkodtató!

Köszönöm, hogy megosztottad a gondolataidat!