Add át aggodalmaidat

add át aggodalmaidatHa magadban tartod aggodalmaidat, egy zárt dobozban halmozódnak fel, egyre sötétebbé és hatalmasabbá válnak, mígnem a folytonos stresszbe kergetnek. Így ahelyett, hogy felhalmoznád gyötrelmeidet, add át őket Istennek!
Isten végtelen, mennyei bölcsessége tartalmazza az összes megoldást. Még a kilátástalannak tűnő helyzetek is békésen megoldódnak, ha átadod őket a mennyeknek, hiszen minden létező problémára immáron megszületett egy megoldás.
A Lélek világában valójában nem léteznek problémák - minden békés, harmonikus és ép. Amikor gondolataidat a mennyek felé fordítod, rákapcsolódsz erre az igazságra, és saját bőrödön tapasztalod meg. Minden aggodalom és nehézség emlékeztetőül szolgál arra, hogy a mennyek felé fordítod, rákapcsolódsz erre az igazságra, és saját bőrödön tapasztalod meg. Minden aggodalom és nehézség emlékeztetőül szolgál arra, hogy a mennyek szeretete felé kell fordulnod... ez lehetőséget nyújt, hogy a stressz és a feszültségek helyett a békét és a derűt válaszd. Az angyalok és más szeretettel teli lények dicsőséges csapatának tagja vagy, akik azon nyomban a segítségedre sietnek, amikor csak engedélyt adsz közbelépésükre.
Legyen hát ez az a nap, amely során feladod minden aggodalmadat, átadván azokat Istennek. Egy percig se várj tovább, hogy átnyújtsd a félelem vagy a kételyek minden egyes darabkáját a mennyország várakozó kezeibe.
(angyalok)

HozzászólásokKedves

Csepp!

Nagyon jó írás.
Gratula:)Kedves Deryl!

Nagyon örülök, hogy sikerült ...
cseppJelentem, működik... aggodalomnak nyoma sincs:)

Olyan, mint a ""szeretlek, sajnálom, kérlek bocsáss meg, köszönöm." Felemelő! :)
Köszi Csepp!!!Szeretettel:
DerylKöszi szépen! Kipróbálom

Köszi szépen! Kipróbálom még ma! :)Félelmek átadása

Kedves Kata!

Félelmeink és aggodalmaink elengedésének egyik általam is alkalmazott módszere, mikor a féllmeidet összesűrítve egy gömbbe képzeled, amit a tenyeredbe tartasz, majd megkéred az égieket, hogy vegyék el, tisztítsák meg. Nálam a gömb mindig lila színű, kb. sárgadinnye nagyságú. Érzem. amikor elviszik, kicsit könnyebb lesz a kezem, utána teljes nyugalom száll meg. Próbáld ki, szerintem nagyon klassz!
Sok sikert!Kedves Csepp!

Húúúúúúú ez most nagyon jól esett a kicsi szívemnek!
Épp MOST és épp ERRE volt szükségem!
Megerősítettél és reményt adtál az írásoddal!
KÖSZÖNÖM!!! :)
Át is adtam az aggodalmaimmal teli batyumat az "illetékeseknek" ;) Hi-hi :)))

Szeretettel: KingaKatababy

"Kerjetek,es adatik nektek;..." :)))

Szeretettel,
felebaratÉS hogy kell átadni az

ÉS hogy kell átadni az aggodalmainkat és a félelmeinket ???
KataFőleg most a

Főleg most a tízmillószoros teremtőnapon!:) Aggodalom, félelem és görcsösség nélkül a vágyban a szeretetben békében és a szépségben!Köszönöm,

a mai napom éppen erről szól. Újra átadni az aggodalmat és a félelemet, ami hosszú távon megbetegített. Végre egészséges vagyok és az is szeretnék maradni. Ezzel a tudattal élek nap mint nap. Néha nehéz, de le kell győzni önmagamat. Nincs visszaút a betegségbe, nincs több elképesztő lelet a stressz miatt. Csak az egészség és ami vele jár: vidámság, nevetés, boldoság....

"Az élet szép."

Carmen RoseIgen...:))

Ma erre volt szükségem.Köszönöm.
Szeretettel:
Deryl"Kerjetek,es...

...adatik nektek;
*keressetek es talaltok;
zorgessetek es megnyittatik nektek." ( Mate 7/7 )

Szeretettel,
felebarat