Ahogy én érzem

ahogy érzem, pillangóOlvasgatom az oldalt, és azt tapasztalom vagyunk egy páran, akiknek a teremtéssel problémái vannak. Milyen érdekes, hogy emberek, akik nem ismerik egymást, mennyire egyforma problémával küzdenek (mert ugye EGYEK vagyunk). Az elmúlt hónapokban próbáltam magamban megfogalmazni miért nem sikerülnek a dolgaim. Most szembe találom magam a válaszokkal, amikre szükségem volt már régóta, és visszaköszönnek a saját általam feltett kérdések is.

Nem is vesszük észre, mennyire teremtünk. Mindig. Szerintem a baj az, hogy ha meg is kapjuk a választ a kért időben, nem vesszük észre. Talán mert félünk elhinni, talán mert nem figyelünk eléggé.

Feltűnt még az is, hogy minél inkább szeretném megoldani a dolgaimat, annál inkább leszek vak. Vak, mert nem figyelek a jelekre, a megérzéseimre. Sok ember nem is gondol bele, hogy saját maga gyárt magának problémát. Nem akarja észrevenni, hogy csak rajta múlik milyen a napja, hogyan alakul az élete.

Hajlamosak vagyunk másokat okolni az elrontott életünkért. Keressük a kibúvókat, s közben nem vesszük észre azt a valakit, aki nap mint nap visszanéz a tükörből. Pedig milyen jó lenne, ha megtanulnánk szeretni önmagunkat. Ha elengednénk a görcsösen akarom érzést, és egyszerűen csak élni szeretnénk... s szabadon szállni, mint a tarka szárnyú pillangó.

Kriszti

HozzászólásokDrága Krisztikém! :)

Imádlak! :) Tudod miért! :)))

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzásról
Írd meg a könyved a netenszia Krisz! de jó volt

szia Krisz! de jó volt olvasni! ez az írásod nagyon tetszik, nagyszerű gondolatok vannak benne. pont hasonló gondolatok foglalkoztatnak mostanában :)Drága Krisz, köszönöm!

Ott leszünk! Remélem, nem egyedül megyek, nagyon szeretném, kívánom, hogy így legyen egy kis meglepi...?!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Ery!:-)

Neked is sikerült! Szerintem Te egy csodálatos ember vagy!
Remélem (tudom!) vasárnap talákozunk!

Szeretettel ölellek!

KrisztiDrága Krisz! Neked sikerül!

Én is azon vagyok! Köszönöm!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Boldogságom!:-)

Mindent elkövetek,hogy ott legyek vasárnap Veletek!

Szeretlek!

KrisztiDrága Krisztim :)

Ezt nagyon jó hogy kiírtad magadból. Ugye vasárnap találkozunk?
Szeretettel ölellek :) Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)