Akkor is és azért is: MŰKÖDIK!

kertészTudom, már kissé kezd uncsi lenni, hogy nekem minden sikerül. Én szeretném, ha ez inkább ösztönzés lenne, mint irígységet kiváltó ok. Néhányakat irritál mások sikere, mivel azonban nem a dicsekvés a célom, hanem a Vonzás Törvényének működés közbeni bemutatása, kérem, aki kötözködni szeretne, az egy másik fórumon tegye.

A sikertöténetem a következő:

A könyvről már írtam ezerszer, ezt már "el is könyveltem", ez már megvan. Kitaláltuk a sajtótitkárommal - mert már ilyen is van, én meg még mindig csak kapkodom a fejemet -, hogy a sajtótájékoztatóra meg kellene hívni a Spilák Klárit, aki a Sarrah Jessica Parker magyar hangja a Szex és New York című filmben. Rámentem egy közösségi oldalra és megtaláltam rajta. Írtam neki egy pár soros levelet, és képzeljétek el, igent mondott. Eljön. Annyira kedves ez tőle. A mennyekben járok. Közben pedig, tán emlékeztek, a másik álmom, hogy a könyvből film legyen. " Ha lúd..."
Szóval, én a Valami Amerika című filmet nagyon kedvelem. Rengeteg helyzetkomikum, igazi vicces szituációk, nagyszerű színészek, kiiváló rendező. Herendi Gábor. Nos, ezen a közösségi oldalon - mivel Spilák Klárit bejelöltem, és ő az ismerősei között volt -, megtalált engem. Azt írta, hogy jó, hogy előkerültem, pont egy airbrush-festőt keres. Szerintetek mit érzek most? :)))))
Ha egyszer az ember valamit a fejébe vesz és hisz benne, minden a lába elé hullik! Fantasztikus!

...

A sajtótitkárról jut eszembe. Tényleg okosan és pontosan kell kívánnunk. Képzeljétek, egyszer - pár hónappal ezelőtt - azt kívántam, bárcsak lenne titkárom és kertészem is. Titkárom lett, méghozzá nagyon hatékony, ügyes és rátermett. Persze kertem az nincsen, de gondoltam, addig hátha lesz... Szóval nem rég szólt egy barátnőm, hogy látta, hogy a FarmVille-en hogy el van hanyagolva a kertem, szívesen rendbehozza. Megadtam neki a belépési kódjaimat. Azóta minden szép, meg van öntözve, állatok etetve, termés szüretelve, stb. Aztán esett le a tantusz: Basszus, lett kertészem! :D

HozzászólásokShakti:)))

Veled örülök, átérzem izgatottságod, euforikus örömöd...és csak a legjobbakat kívánom neked!!!!!!!!!

Egy dolgot helyesbítenék viszont...nem csak most jó élni...amikor siker van és az ember lubickol benne...élni MINDIG jóóóóóóóóóóóóóó:))))))))Köszi Imi!

Köszi Imi, hogy eljöttél! Én hat órakor értem haza!! Nagyon jól sikerült a sajtótájékoztató. Mindenki kedves volt és rendkívül pozitív. Egyetlen mondat cseng a fülemben is azóta, ami annyira jól esett. A főszerkesztő bácsi mondta, aki már tíz könyvet is kiadott. Író, költő, lektor. Rátette a kezét a könyvhalmazra, jelentőségteljesen körülnézett és azt mondta:

Hölgyeim és Uraim! Ez irodalom. :)

Mégegyszer köszönöm! Fantasztikusan boldog vagyok! A siker kimondhatatlan erőt és jókedvet ad, elégedettséget és "igen" érzést! Igen, megcsináltam. Igen, jó helyen vagyok. Igen, jó úton járok! Most nagyon jó élni, hejjj, most nagyon jóóó! :DEgy óra múlva

Egy óra múlva sajtótájékoztató :-)Jelentem, megjelentem!

Kedves Ryka, köszönöm a bátorítást, ez meg nekem esett jól! :)
Holnaptól már megtalálható a könyv minden nagyobb könyváruházban. De ha esetleg szívesen vesztek egy tanácsot. A Kiadóm honlapján május 31-ig 25%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni. Csak azért súgok, mert még én sem jutok hozzá olcsóbban. Ha gondoljátok... ()Büszke vagyok Rád Shakti! :)

Mert jönnek a jelek sorban, hogy jó az irány... jó úton haladsz!
Jó ezt látni! :) Nagyon drukkoltam anno...
mosolyog a szívem!
RykaKöszönet

Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves szavakat! Nekem pedig az esik nagyon jól, hogy ilyen lelkesen olvastok és írtok. Köszönöm szépen! Tudjátok, a siker is csak akkor az igazi, ha lehet benne osztozni.

Mindenkit nagyon nagy szeretettel várok 2010. június 5-én, 15.30-kor a
81. Ünnepi Könyvhéten a könyvem dedikálásra, ami a Trivium Kiadó standjánál lesz, a 66. számú pavilonban.

Azért is szolgálna nagy örömömre, mert sok mindenkit még nem ismerek személyesen, és szívesen beszélgetnék és örülnék együtt veletek!

Szép napot kívánok nektek.
További részleteket itt olvashattok:Kedves Shakti!

Tuti összejön a film.Biztos abból lesz az igazi kerted a kertésszel.Te vagy az egyik példaképem amúgy.Mármint a vonzásaid,úgy értem.A legjobban a lakás-meló szerzésed tetszett egy perc alatt.Gratulálok!:)Shakti!

Én is gratulálok. Ez már nagyon profi módom megy neked. Elmondhatjuk, hogy sikeres vagy és "meglepő módon", még a körülmények is úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Csak néhány hónapja járok erre az oldalra, de csak nézek, hogy mi minden történt veled azóta. Bevallom, a könyv-téma engem annyira nem kötött le az elején, vagy inkább nem volt kedvem vele foglalkozni. Mostanra felcsigázott annyira, hogy utána néztem, miről is an szó. Olvastam egy riportot is, amit veled készítettek. Mit mondjak? Muszáj lesz elolvasnom, úgy hogy egy potenciális olvasód írt most itt neked.

Üdv, és továbbra ia sikeres teremtést!
MeliGratula!

Isteniek a sikereid, nagyon-nagyon imádom őket!!! Köszönöm, hogy olvashatom, hogy leírod ide nekünk minden alkalommal. Fantasztikus vagy!!!!!Még jó, hogy működik. :D A pozitív gondolkodás mindig...

is működött, amióta világ a világ. :-)
Rendes Tőled, hogy ezt megmutatod másoknak is, tudod, én például nem bírnék népszerű lenni.
Rendkívül stresszes.
De annak, aki bírja, persze, jó is lehet. :-)
Egy bejárónő pedig tényleg nem lenne rossz. :DSiker

A mások sikere inkább inspiráló, mintsem probléma.
Nekem is van ám.....nagy változások előtt állok, magam akartam s pontról pontra meg is terveztem. Minden előkészületet megtettem ahhoz, hogy a célom elérjem. Képzeljétek, az egyik találkozó pont úgy zajlott ahogy vizualizáltam, az az ember jött be az életembe segítségként akire vártam! Akkor jött meg a pénzem amikorra kértem, mi ez ha nem a vonzás törvényének működése!
Naponta többször adok hálát.
Sok sikert mindenkinek!Hmmm:)) Kicsit nevetséges és

Hmmm:)) Kicsit nevetséges és félek is kimondani, de olyan boldog vagyok, ahogy olvasom a soraidat! Engem nagyon feltölt "mások" sikere is, mert annyira jó ezt tapasztalni. Bíztató és felemelő. Hiszen ha neked sikerül, akkor másnak is sikerül(het:)
Gratulálok és szívből kívánok még neked ezeréves felhőtlen szárnyalást az élet minden területén :))
Köszönöm, hogy megosztod sikereidet, egyáltalán nem unalmas, sőt...ezentúl is oszd meg mindenkivel:)nagyszerű

Szia

Jó értesülni arról, hogy jó úton járnak emberek. Tetszik az írás.Szia! Mikor először írtál a

Szia!
Mikor először írtál a sikeredről, akkor belehúztam a nagy kívánságokba és most sorba pipálgatom ki a listát. :)
Köszönöm és további sikeres teremtést kívánok! :)