Álmomból is felébresztve?

álomÉjjel álmomból egy pillanatra felébredve SOHA nem tapasztalt élményem volt:
szavak és ézések suhantak át rajtam: repülj, utazz, szeress, alkoss, gondolj szépekre, örülj, boldogság, szerelem, vidámság, virágok, temészet, Föld Anya és még "ezernyi", szinte egyszerre!!!!

?:)

Tegnap órákon át a fórumokat olvasgattam... Úgy érzem beleégett a sok szép, szerető gondolat a lelkembe, ezért fordulhatott elő, hogy nem az jutott eszembe álmomból felébredve, hogy mondjuk pl. mikor kell felkelni, mi történik majd holnap, stb.

Olyan boldogan aludtam vissza!! :)

TI, A TI ÍRÁSAITOK, GESZTUSAITOK AZ OKA ENNEK! :-))))
Vagy a JóIsten szólt Hozzám? Kozmosz, Univerzum, magasabb rendű Szeretet?
Azt hiszem, mindez egyszerre... :..-)
Köszönöm...

Veletek előfordult már ilyesmi?

Picit más:
Van tapasztalatotok abban, hogy ha éjjel felébreszti valami az embert, mondjuk egy rossz álom, vagy valami nyomasztó gondolat, hétköznapi apró-csepő gond, azt milyen módon lehet helyettesíteni min. semlegessé tenni őket?
Nekem az utazás vált be: elképzelem, hogy most azonnal már ott is vagyok valahol és gyönyörködöm a szépségekben, vagy éppen az odavazető utat színezgetem.
Valójában a Páromnak lenne szüksége néhány ötletre, mert sajnos az én módszerem nem vált be neki és gyakran gyötri álmatlanság az elme tréfálkozása miatt. :-/
Még javasoltam neki az itt és most módszert: hogy pl. mondja el magában, azt ami most veszi körül (itt fekszem az ágyban, ami a szekrény mellett van, egy puha, zöld takaró alatt, stb) de sajnos, ez sem működik hosszútávon.
Ő nagyon nyitott minenre, szeretné ezt rendbetenni!

van valami egyéb ötletetek?

Előre is nagyon köszönöm!
szép napot kíván Mindenkinek,
edeimanó

HozzászólásokNahát Andromed!!! Nagyon

Nahát Andromed!!! Nagyon köszönöm ezt az írást, és Tóbiás csatornázását is, alig várom, hogy nyugodtan végigolvashassam!:-))

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Nekem lenne egy szerény

Nekem lenne egy szerény módszerem amely már évek óta kísérleti stádiumban van nálam de meg vagyok győződve arról hogy hatásos. Először is nem árt ez előtt elfogadni a jelenlegi helyzetet, és nem menekülni tőle, ez úgy lehetséges hogy belátjuk az amitől félünk nem létezik. A gondok amelyek felénk magasodva fenyegetően vicsorognak, csak pozitív gondolatok hatására tűnhetnek el. Ne tápláljuk a félelmeket. Vagyis vegyük őket nem létezőnek. Nem azt mondom hogy soha se oldjuk meg őket, hanem azt hogy fogadjuk el hogy megoldhatóak. Lássuk be hogy a rossz végkimenetel csak a fejünkben létezik. Onnan pedig hamar ki lehet pucolni.
Szóval mostanában a módszerem arra hogyha ideges, zaklatott, bánatos vagyok, hogy elképzelek egy teljesen független helyet. Egy olyan egyszerű szobát, vagy tájat ahol jól érzem magam. Illetve ahol nem érzem magam sehogy. Függetlenül létezek mindentől ezen a helyen. Biztos láttátok sokan az utolsó mohikán című filmet. A vége fele van egy jelenet amikor a főszereplők üldözőik elől egy vízesés mögé rejtőznek. :) Számomra ideális hely az a vízesés illetve az a szűk de annál függetlenebb és egyedülállóbb hely, ahol a lezúduló víz eltakar minden szem elől. Ott soha nem talál meg senki. Legfeljebb csak azok az emberek akik szintén menedéket keresnek velem együtt.
Találjátok meg ti is a magatokhoz illő általatok teremtett helyet ahol azok lehettek akik valójában vagytok. Vegyétek le gondjaitokat és vágyaitokat mint egy ruhát és akasszátok egy fogasra mert erre a helyre csak ezek nélkül léphettek. Állítólag ez a hely valóságos, csak minden ember képzeletében máshogy létezik. Talán nektek is segít ha elolvassátok ezt:

Idézek belőle csak azért hogy lássátok mennyire idevág: "... Éjjelente, mikor megpróbáltok nyugovóra térni, rátok tör a démontól való félelem. Egy kifizetetlen számla alakját ölti magára. Vagy egy pénzbehajtóét. Vagy egy óriási rossz pénzügyi intézmény alakját ölti fel, ami mindent el akar venni tőletek. És ti ezt a hiány démont magatokon kívül helyezitek, azt színlelve, mintha ez nem a sajátotok lenne, és ezáltal olyan nagyságot és akkora elképesztő hatalmat adtok neki, hogy az aztán irányítani fogja az életeteket. Így egészen odáig eljuttok, míg kialakul egy állandó csatározás, egy folyamatos üldöztetés a Kicsi Én és a hiány démonja között. Mennyi időtöket töltöttétek, fecséreltétek el erre a démonra? ..."

Sok sikert kívánok!Lebegés:)

Kedves Erdeimanó!
Köszönöm a segítségedet! Nem gondolom, hogy "erőltetni" lehet az "ismétélést", nem is volt célom. Az érzés csodálatos volt, ha "érdemes leszek rá", újból átélhetem. Valaki azt mondta az álmommal kapcsolatban: a lélek ilyenkor elhagyja a testet, ezért éreztem a lebegést. Most megnézem Alfajáró magyarázatát!
Köszönöm, IstvánCsodás álmok jönnek...

Drága Erdeimanó:)
Most átolvastalak benneteket.Nagyon sok jó technika került szóba.
Be kell ismerjem,magamnak is,hogy nem jó az,hogy ha álmodok,akkor általában rosszat.Úgy értem,érzelmileg negatívat.
Mostanában jó néhány volt ebből megint.
Általában nem foglalkozok vele,mert nem akarok vele foglalkozni.Merthogy ugye ki szereti a lelkét a negatív érzésekben fürdetni?:))
Mindenesetre tuti biztos,hogy a napközbeni dolgok,tevékenységek gondolatok kivetülései ezek.Meg sokmindené.
Közben arra is rájövök,hogy mások gondolatai,akik könyv formájában sűrítve megjelentetik azokat és akik alkalmazzák,tapasztalják,továbbfonják...
Ezek mind kulcsok lelkünk kicsiny kapuihoz.
/a bőség zavarától egyszer kellőképpen besokalltam ahhoz,hogy hanyagoljam egy időre az ilyen jellegű írásokat/.
Viszont tudom,amire szükségem van,megtalál.Megtalálom énis.

Csodás napot!:)
Katis

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.Kedves easy!

Gondokoztam a kérdéseden.

Volt már olyan alkalom az életemben, amikor tudatosan szerettem volna valakiről, vagy valamiről álmodni és sikerült, de csak nagyon ritkán.
Azt pedig hogy "műsorismétlést" hozzak elő magamból még egyszer sem.
Talán Alfajáró többet tud Neked mondani a technikákról. :)
A neten lévő ezoterikus oldalakon lehet, hogy válaszra lelsz, miként érheted el ezt a vágyadat.

Azt kérdezed, mit jelent az álmod...
Annyi bizonyos, hogy üzenete van Számodra, hiszen, ha nem lenne, nem foglalkoztatna a dolog Téged. Talán ez fontosabb is...(?) Mármint, hogy mi is az üzenete?
Nos, SZERINTED mit jelent? Hogyan érezted magad az elején, közben, a teremben, a lány mellett, mit éreztél, milyen dolgokat vettél észre közben? Élénken él Benned az álmod minden részlete?
A saját életed függvényében bizonyosan már tudod is a választ! Ha van kedved írrd meg, hogy mie jutottál! :)

Jó éjszakát Neked!
erdeimanóSzia Nyuszika!

Mindenképpen megírom, hogy mit szólt, de már csak holnap, jó? Nagyon örülök, hogy Te ilyen jól megoldottad ezt a komoly problémát!! (Nálunk szerencsére nem annyira durva a helyzet, de azért sokszor fel-felébred.)
Hamarosan írok Neked priviben! :)
Szép álmokat,
erdeimanóKedves Erdeimanó!

Azért írjál privibe légyszives,hogy mit szólt a párod?!Megpróbálja vagy nem?

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"Ez jó téma:-)Én olyan

Ez jó téma:-)
Én olyan szinten összevissza álmodok, hogy röhej! De nálunk egy génhiba:-))
Amikor meghalt Puskás Öcsi bácsi, az öcsém - a sógornőm elmondása vagy elröhögése szerint - felült éjjel és ezt mondta:
- Öcsi bácsi üzeni a síron túlról, hogy NE EMELJÉTEK A GÁZT, ÉS ERDÉLYT LIBANONHOZ CSATOLJÁK!
:-))))))))))))))))))))
Na ezt fejtse meg valaki!
Én ezen az álmomon vagyok - többek között - kiakadva évek óta:
(álmomban) A párom és én egy tanyaszerűségen élünk, a kiégett füves udvarunkon áll egy nagy keményfalú medence, amiben delfinek élnek. Mondom a páromnak: - Gyere etessük meg őket! - intek a fejemmel a delfinek felé és emelem a vödröket amikben a kishalak vannak.
Ő is emeli a sajátjait. Odamegyünk, behajolok az első vödörrel, mire kopácsolást hallok a lábam körül. Lenézek és kínai emberek kalapáccsal, százas szög nagyságú akupresszúrás tűket vernek a lábaimba, ami nem fáj csak a hangját hallom meg.
A páromnak szintén...
Lebénulva ülünk a medencének dőlve, mondom neki: - Nem tudok lábra állni! Most mi lesz?
Erre Ő feláll és elkezd járkálni a tűkkel a lábába. Én hiába erőlködök, nem tudok felállni, kérdem kétségbeesetten:
- Te hogy a fenébe tudsz járni? Én nem tudok!!!
Mire Ő: - Minden csak akarat kérdése, minden csak akarat kérdése... és járkál:-)))

Ezer ilyen álmom van... De volt olyan évszázadokkal előtti korokban játszódó is - több -, amiről kineziológiai oldáson derült ki, hogy inkarnációm "jutott a tudatalattim eszébe". Megélt életek képei.

Alfajáró nagyon jókat tanácsoltál! Tetszett!!!

Ölellek Benneteket!

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Nyuszika!

Igen látom, és teljesen meg vagyok hatódva, hogy ilyen hosszú és alapos levelet kaptunk Tőled!
Nagyon NAGYON hálás vagyok/vagyunk Neked! :)
Tudod, ezt csodálatos megtapasztalni itt Köztetek, hogy valóban az elfogadás, segítés és szeretet sugárzik egyik lelki tükörről a másikra!

A végeredmény: FÉNYÁR!!!

Nagyon köszönöm!!!Kedves Erdeimanó!

Elkűldtem a választ!

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"Kedves Csillámom!! ;))

nagyon cseles... már majdnem bedőltem! ;-D
de egy tapasztalt erdei manót nehéz ám kicselezni!
Megkérdeztem két gilisztát és egy kisegeret, ők is mind azt mondják, hogy a Nagyszakállú volt!!!
(Nem a Mikulásra gondoltak...)
Várjunk csak... nem!! most jött az infó egy éjjeli bagolytól, hogy a kozmikus univerzális őserőről fakadő eredendő szeretet hangjait hallhattam!
jajisztenem... akkoj moszt mi az igasszág?? (Új informátorokra van szükségem, annyi bizonyos... majd meghirdetem az erdei hírmondóban!)

;-D

köszönöm a dícséretet, kedves Tőled!
Szépjóálmokat!
erdeimanókedves Manócska! Mi szóltunk, csak Univerzumnak álcáztuk

magunkat! :)))
Vagy fordítva?

Viccen kívül csodálatos az írásod!

Gratula!

Csillád
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Kedves nyuszika!

Elröppent a levelem Feléd!
erdeimanóKedves easy!

Olvastam a kérdésedet és alszom rá egyet, mielőtt válaszolnék, jó?
Álmfejtés terén (is) zöldfülű vagyok, de gondolataim azért vannak! :-)

Szép jó éjszakát addig is! (Hátha pont ma megismétlődik Veled!!) :))
erdeimanóKedves SUSANNA!

Igen,igen!! Az éjszakai "élményem" után természetesen az első dolgom volt elmesélni neki mindezt és nagyon örült ő is! A legelső megérzésem is az volt, hogy a sok-sok egyéni pozitív dolgunk mellett, ide kell ülnie a gép elé és töltekeznie Belőletek neki is! :)
Remélem, ez hamarosan meg is valósul! Majd megírom! :) Vagy ő. Ki tudja.. :)

Nagyon ügyi vagy, hogy rájöttél, Neked mi hozza elő a vizualizációs képességedet!!

Szép estét, jó éjt!
erdeimanóKedves Katis!

Nagyon köszönjük a tanácsaidat!! :)
Valóban, most egy nehezebb periódust él meg a kedvesem, kicsit tetőznek a dolgok munkahelyi téren nála.
Ő egy tündérlélek; lelkizős típus, így nehezebben kapcsol ki az átlagnál. És most valóban sokfelé kell figyelnie. Néha megbeszéljük, hogy MOST AKKOR TÉNYLEG átadjuk az égieknek az irányítást! És egy darabig megy is, de utána sajnos visszakapcsol az agy-masina...

Szerencsére igazi sportember, így amikor csak teheti, keresi a testmozgásra a lehetőséget.
Most már bizonyosan tudjuk, hogy több mozgásra van szüksége/ünk! (a sok munka mellett nehezebb most egy picit, de szépen rendeződik minden.)

Nagyon segítenek minket mostanában felülről (nagyon segítjük magunkat belülről) és ez mély megnyugvással tölt el.
Tudom, hogy már most minden jól alakul. :))

Köszönöm a kedvességedet és, hogy időt szántál ránk! :) Hamarosan elolvassa segítő soraidat és biztosan nagyon boldog lesz ettől! (is ;-) )

Szép álmokat, jó éjszakát! :)))
erdeimanóÁlom

Kedves Erdeimanó!
Én még nagyon az út elején járok, néhány hónapja hallottam először a Titokról. Azóta - úgy nagyjából december elejétől - viszont egyre gyakrabban, intenzívebben érnek el események, történések, találkozások.
Nem rég, egyik reggel álmodtam. Talán nem is álom volt, mert szinte ébren voltam már. Egy tornacsarnokra emlékeztető helyen voltam, fiatalok társaságában. Arra lettem figyelmes, hogy egyikük, egy lány úgy járkál, hogy nem ér a padlóhoz a lába. Kicsit meglepett, de azt gondoltam, ha neki sikerül, én is megpróbálom. Óvatosan lépkedtem, ügyelve arra, hogy ne érjek a talajhoz a lábaimmal. És sikerült! Egyre feljebb emelkedtem, mint egy létrán, úgy mentem felfelé! Csodálatos érzés volt, soha nem volt részem hasonlóban. Nem féltem, hogy leeshetek, földön túli boldogság járt át. Néhány perc elteltével óvatosan leereszkedtem. Nem tudom, mit jelenthet ez a dolog, egyáltalán jelent-e valamit? Azt tudom, hogy jó volna újra átélni!
Tudsz ebben segíteni nekem?Kedves Erdeimanó!

16 év álmatlanság után,most már a Titok és orvos segítségével gyógyszer nélkűl tudok aludni.Szivesen megosztom veletek a titkát.Kérlek írj emailt nekem,hogy tudjam a címed és priviben megírom.Az email címem megtalálod a bemutatkozásomnál.
Szeretettel ölellek!

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"álmok, élmények

Kedves Erdeimanó!

Ha rád ilyen jó, megnyugtató hartással volt az, hogy órákig olvasgattad az oldalt, talán egyszer a férjednek is ezt kellene tennie.

Nekem a kedvenc zenéim hallgatása, - órákig történő hallgatása - ugyanezt a hatást tudja elérni.

Illetve a vizualizáció érzését, nekem csak akkor sikerült elérnem. De az egy összehasonlthatatlanul jó érzés.
A lényeg az, hogy most már tudom, hogy ezt az érzést én hogy érhetem el.Erdeimanó

Álmatlanság?
"Elvileg" jó,ha aktív.Úgy értem,ha fizikai foglalkozású,akkor szellemileg,ha szellemi foglalkozású,akkor fizikailag lefoglalnia magát.
Úgy gondolom,valami jó kis kikapcsoló,lazítás is jót tehetne neki.Hogyha teljesen a Mostban tudna lenni.Szerintem túl sok dologgal foglalkozik egyszerre.Talán ez lehet a kiváltó ok.Meg persze egy csomó más is.De a lelki béke és nyugalom mindig megnyugvás minden értelemben.
Bízok hozzá,tudtam hasznos ötlettel,gondolattal szolgálni.
Remélem hamarosan jól és nyugodtan alszik:)

Ölelés,Katis

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.