Americano in Incognito

Amiota amerikai no vagyok, csak gyulnek a tapasztalatok. Es hamar megtanultam, hogy kell a tapsztalattal banni. Hagyom leullepedni, es megfontolom, ha tetszik maradok, ha nem akkor megyek tovabb, ezt egesz rovid ido alatt magamba epitettem. Hogy mit es hogyan kell megfigyeni. Mar egesz jol raerzek dolgokra, hogyan gondolkozzam sokkal osszetettebben.
Mit mond, mire emlekszik, mirol akar velem beszelgetni valaki. Tuti jol mukodik a vonzastorvenye, a kapcsolatok hamar megmutatjak, mi az a munka amit meg nem vegeztunk el magunkba. Eszembe sem jut mast okolni, most az erdekel mi van itt legbelul. Es furcsa, de van egy elhanyagolt resz. Most elhataroztam, hogy ezt a reszt meggyogyitom. Meg nem tudom hogyan, de remelem sikerulni fog. Vannak helyzetek amik meg nem jok, es ezert nem azt vonzom ami a legjobb a szamomra. Ma is eszre vettem egyet. Hatalmas segitseg az uj kivancsisagom.
Mert akar az ember forditva is szemlelheti a vilagot. Veletlenul reggel azt mondtam magamnak: -Es megerkezik a valaszokra a kerdes. Erted, ez elkepeszto...
Ok mit akarnak megfigyelni?
Es en mit? Jocskan van kulonbseg. Hat nalatok itt Magyarorszagon igencsak elterjedtek a korlatolt nezetek. Peldaul tudtad, hogy nem szervezhetsz semilyen kozosseget, ha te egyedul vagy?
Mivel neked nem sikerult parra talalnod...te vagy a hibas...
Marhasag.
Egy blodli.
Es jon a tapsztalat, milyen ha en fedem fel magam, es milyen ha engem lepleznek le.
Az emberek meghallgatasra vagynak. Es nem tudjak mit keressenek, es elnek ugyanabban a rossz kapcsolatban 3 evig minthogy valtoztatnanak. Kemenyen probaljak megvaltoztatni a masikat, persze nem megy es hamar megromlik az onbecsules. Es ugy kezdenek uj kapcsolatba, hogy egyaltalan nem hinni magukban. Ez az abra ferfiaknal is. Mert nok nem valaszolni nekik, de en kivancsi amerikai viszont meghallgatni oket. Jo kort futottam.
Kezdem erezni, hogy hova tartozom.
Van amikor emlekezni kezdek, arra ami tetszett, vagy jo erzest okozott.
Nem konnyu lekorlatolt emberek kozott uj eszmekre, uj belatasokra jutni. De meg is elhataroztam megprobalom.
Mert hallok egy hangot, egy nagyon hivogato kellemes hangot, es erzem a stilust, es van ott meg csodas zene is.
Mostmar eleg volt, en azt akarom latni magam korul amivel en mindennap foglalkozni.
Romantikat, meleg erzeseket invesztalok egy-egy alkotasba, es bele elem magam, mi lenne, ha en viselhetnem, en kapnam, ennyire melyen erzek. Az embereknek csak odaig terjed a fantaziajauk, hogy azt olvassak ki a muveimbol, hogy igen turelmes vagyok,. Egyetlen egy sem mondta, hogy milyen romantikus vagyok. Talan csak azt szeretne latni, amit onmagaban. Lehet. Mint en...
Elfelejtettek racsodalkozni a vilagra, hogy mi van benne. Csak a maguk megszokott gondolatai kozott tenferegnek.
Es en balga nem lattam, milyen lekorlatoltsag vesz korul.
Nekem ez egyaltalan nem tetszik. Ures lapok ures hireket kozolnek szinesen csomagolva, hamis felelmeket terjesztenek jo tanacskent. Nem nekem kell ehhez a lekorlatolt vilaghoz lehajolni morzsaert, hanem nekik kell felnoni hozzam. Ez a meresz forditott gondolkodas. Mibol meritsek kreativitast, a megszokottsagbol?
Milyen egy bolond? Sosem felejtem el a bolondot...
Egy eszmeletlen helyes ferfi volt, es egy pillanatig beszelgettunk, de az a pillanat annyira jelen levo volt. Csak annyit mondott, hogy most nem tud elvinni a motorjan mert holnap Svajcba megy vissza dolgozni. Es mintha megbolondultunk volna egyetlen pillanatra. Azt hittem rosszul hallok.
De en voltam ott..en...
Úgy erzem magam, mint egy utcazenesz, aki meg az elejen apro forintokat kap, de bizik benne, hogy egyszer igazi koncertje lesz.
Nem hisznek benne, ketkedve fogadjak, bolondnak nezik, de csak azok akik magukban sem hisznek. Oket nem tudom megvaltoztatni, de magamat igen.
Es en az nap erkezem haza, amikor mar senki itelete, velemenye nem fog erdekelni, csak a sajatom, meg a legkisebb dologban is, hogy en hogyan akarok elni.

"Everyones a miracle in their own way
Just listen to yourself, not what other people say"

http://www.youtube.com/watch?v=w3zcypsjO8o&feature=related

Címkék:

Hozzászólásokyep, good song!

yep, good song!ya ya! :D

....................-------------BON JOVI!!!!!!!! :D YEAH :D

BON JOVI!!!!!!!! :D YEAH :D