Amiben Te hiszel, csak az a fontos!

hitAmikor azt mondják lesajnáló arccal: "Ugyan már, ez képtelenség!". Vagy legyintenek csak fásultan: "Ne álmodozz esélyed sincsen."
Akkor megpróbálják az asztalról lesöpörni azt, amiben Te hittél, vagy próbálnál hinni, ha erősebb lennél. Talán igazuk van - talán nincs.
De vajon mi a fontosabb? Amit ők igaznak vélnek, vagy amiben Te hiszel?
S ha eleve eldobsz valamit, amiért meg sem próbáltad kinyújtani a kezed, később vajon hányszor fogod megbánni ezt?
Utólag már sosem fogod megtudni, hogy vajon sikerült volna-e ez, amiért tenni is valamit túl gyönge vagy bátortalan voltál, s ha ez így van,később már hiába... bánnád.
Elszámolással igazán csak önmagunknak tartozunk, de éppen ez az ami elkerülhetetlen.

Ne engedd soha senkinek, hogy hogy falakat emeljen a HITED köré!

Mindig amit a szíved diktál, aszerint cselekedjél: Ágica

Hozzászólások:)))

Melinda79

Köszönöm én is ezen szép megfogalmazást!Ismét kaptam itt új erőt mindenhez,és azért is szeretek benézni"hozzátok"(az oldalra)mert sokszor feltöltődöm mindattól amit írtok.:).Vannak nekem is ismerőseim,barátaim..,szülők akik abszolute nem hisznek az ilyen vagy ilyesmi dolgokban..,de akkor sem adom fel!Nekem a hitem,a reményem az mindig erősebb volt!S ahogyan írtad Ágica: ha nem próbáljuk meg(legyen bármiről is most szó..)sosem fogjuk megtapasztani nekünk az jó vagy sem,úgy van vagy sem!Esélyt kell adni bizonyos dolgoknak és magunknak:)!Való igaz,nem könnyű úgy élni,"alkotni" ,hogy közben mások másban hisznek vagy nem hisznek,vagy írhatnék itt bármit most..,nem egyszerű az tény..,de akkor sem adom fel!!!S abban is hiszek,hogy sokan fognak még segítségül fordulni önmagukhoz és a Titokhoz:)))!Mert meg kell adni az esélyt önmagunknak és boldogságunknak,sőt szereteinknek is!További szép napokat!!!Drága Ágica!:)

Köszönöm az írásodat.Az utóbbi időben annyira belemerültem a dolgaimba,hogy még az fölött is elsiklottam ,amit szeretnék...akaratlanul is "közvéleménykutattam".....De a legnehezebb az ,hogy az eszem is mást mond és a szívem is.Az eszemnek pedig sokkal több érve van......és akkor kapok egy ilyen írást.:))))
Köszönöm.
Ölellek:ZsuzsiLolli, Te ravasz vagy!:)

Lolli, Te ravasz vagy!:) Azonban vannak vágyak, amelyek oly "nagyívűnek", vagy talán "távolinak", "képtelennek" hatnak, hogy lehet, hogy nem "ellenségeid", hanem pont, hogy barátaid, szeretteid beszélnének le róla, ami ugye hatásosabb... namármost ilyenkor jobb nem az ő hitükkel babrálni, pusztán csak csendesen, békében haladni az úton tovább, és nem fecserészni a vágyról, tervről. Ha eljön az ideje, úgy is mindenki észreveszi a változást, melyet szívünk, lelkünk rezdülése idézett elő. Akkor majd az un. mások hite is "helyreáll".Vaaagy...

Hiszem, ha hiszek, másokban is elültetem a hitet! :))))))))))))))

lollipop...

Az a fontos, amiben én hiszek. Hiszen, ha hiszek, másokban is elültetem a hitet. Ez így vicces ugyan, de a napokban, az egyik munkám pont így zajlott le...
Köszönöm Ágica!

lollipop-

Egyet értek, amibe én hiszek az a fontos, nem az h más elhiszi-e h képes vagy rá vagy sem.:)Tudom mire vagyok képes, és elérem a céljaim. Ezt kívánom neked is:)

Kitti