Amire jutottam

Na eltelt a nap. 14 pontos listát írtam délelőtt.Ebből eddig 8-t sikerült megcsinálnom ami szerintem azért nem rossz.Főleg, hogy még nincs vége a napnak illetve, hogy nehezítésként van egy 22 hónapos csemetém is:)
Szerintem egész jól teljesítettem.Igaz ezek nem voltak nagy feladatok csak a lakást szerettem volna nagyjából rendbe rakni mert én az gondolom, hogy eredményesnek lenni csak rendezett környezetben lehet, szóval ez kell legyen az első lépés a változáshoz.
Illetve egy kis plusz pénzhez jutás projekt is tervbe volt véve mára amit még most megcsinálok.
A tanulással nem sokra jutottam, délben angolozás helyett lelki segélyt tartottam valakinek de nem bánom mert ő egy számomra nagyon fontos személy.Meg igaz ami igaz a tanulásnak állok neki a legnehezebben sajnos.Pedig ha neki állok gyorsan tanulok de a neki állás megy nehezen.Inkább hatszor kitakarítom a lakást.Holnap viszont újabb tevékeny nap elé nézek.
A holnapi listán fog szerepelni az ami ma elmaradt illetve lesznek új pontok is.

Túlvállalom magam de nem bánom.

Szép estét mindenkinek!

Hozzászólásokszerintem se vállald túl

szerintem se vállald túl magad, sokkal jobb ha kevesebbet tervezel, és néha túlteljesíted. egyébként is, fontos még hogy lásd, mi LÉNYEGES és mi nem az. a "kevesebb tevékenység - több megvalósítás" elve hasznosabb mint a sok cél kitűzése. és ha nem szeretsz tanulni, akkor nem csoda hogy máris (tudat alatt) bevonzottad az ismerőst lelkisegélynek, hogy még olyan indokod is legyen a feladat elszabotálására, amivel nyugtatni tudod magad. ha elkezdtél volna tényleg tanulni, fogadok hogy nem téged hív fel... :-):)

szia dabraka-abra,

örülök, hogy ilyen lelkesedéssel veted bele magad a változásba. :) Ha elfogadsz egy tanácsot, ne vállald túl magad, az egy idő után nyomasztó és frusztrál. :) Ez saját tapasztalatom.
Azt mondanám erre, hogy ne akarj pikk-pakk megváltoztatni több éven át kialakult szokásokat. Olyan ez, mint a fogyókúra...az ember éveken át zabál (elnézést a kifejezésért), majd májusban ráeszmél, hogy júniusra 20 kg-ot szeretne fogyni. Mindenki tudja, hogy ez nem megy ilyen könnyen :)

Legyen Benned kitartás, ne add fel, és inkább apránként haladj.

Sok sikert!! :)