Angyali kártya Doreen Virtue útmutató könyve alapján.

Egy kedves lehetőség. Élhet vele bárki, s amiért most felteszem az önmagam szeretete, mert itt kéznél lesz nekem mindig:

http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20080423/joskartya/

Ha kellő elmélyülésben részesítjük magunkat megkapjuk a pontos választ kérdésünkre.

Megtennétek, hogy megírjátok mit sikerül, és mennyire jött be?

HozzászólásokKristálytiszta szándék

Mihály arkangyal üzenete: "Legyél tisztában a vágyaiddal, és mindig lebegjenek a szemed elõtt rendületlen hittel. Útmutatásért fohászkodtál, legyen hát elég bátorságod beismerni, mire vágysz igazából. Fogadd el a jót úgy, ahogy eléd tárja a sors."Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Napi kérdés: Kedves Arkangyalok! Mit üzentek nekem a mai napra?
Válaszuk a Vezetés volt.
Gábriel arkangyal üzenete: "Ideje felvállalnod vezetõi voltodat és erõdet, hogy szeretettel terelgess másokat. Összpontosíts arra, amiben erõs vagy, a sok megtanult leckére, és hogy mennyire jó érzés az isteni útmutatás követõjének élõ példája lenni."
Jami köszi a biztatást! Rám is rám fér, ahogyan terád is:) Szeretlek drága, és a kicsikéd is.Mi lesz most,

hogy meghoztam ezt a nagyon-nagyon régóta húzódó döntést?
A nehézségeknek vége
Jeremiel arkangyal üzenete: "A legrosszabbat immár magad mögött tudhatod, minden eddigi akadályt leküzdöttél. Kedvezõ hozzáállásod szeretetteljes megoldást és a szellemi megértés magasabb szintjein lévõ, új helyzeteket vonz."
Hűűű,de király:DDDDKérdés: hogyan indul az új vállalkozásom?

Raziel arkangyal üzenete: "Használd eredendõ erõdet és törekvésedet, hogy kedvezõ fordulatot vegyen életed. Szeretettel és eltökélten váltsd valóra feltett szándékaidat."
IGEN!!!!!!! Tudom! Köszönöm!!!!:)

Kérdés:Mit csináljak,ha a családom szerint,akiket már 11 éve nem láttam egy uccsó senki vagyok minden téren?
Chamuel arkangyal üzenete: "Segítek szellemi szinten megélned kapcsolatodat a lélektársaddal. A szeretet most benned és körülötted van, nem kell kutatnod utána. Épp ellenkezõleg: az élet minden területén magadhoz vonzod és kinyilvánítod azzal, hogy minden tettedet és gondolatodat átjárja a jóindulat."Gratula

az új melódhoz Ragyogás:)))))

Kérdés:Mit csináljak ha úgy érzem szét vagyok esve lelkileg és agyilag is?
Sandalphon arkangyal üzenete: "Mi, angyalok a Teremtõtõl hozunk ajándékokat. Nyílj meg a befogadásukra. Teremtõd azt akarja, hogy boldog és egészséges legyél, gondtalanul élj, és semmiben ne szenvedj hiányt. Engedd el az elfogadás iránti félelmeidet!"PÁLYAMÓDOSÍTÁS

Kérdésemre, hogy a megszünt kollégiumi állásom miatt miért nem érzek fájdalmat ez a válasz:
Chamuel arkangyal üzenete: Pályamódosítás
"Életcélod kedvezõ változást idéz elõ a hivatásodban. Gondosan ügyelj az újra meg újra felbukkanó gondolataidra, álmaidra és látomásaidra, mert ezek az áhított irány felé mutató, ég küldte útjelzõk."

És mit ad az Ég? Egy olyan munka van már meg, melyre vágyva vágytam. És nem bánkódom azért, hogy a megszűnőt már nem birtokolhatom.Az új vállalkozásom sikeres lesz e kérdésre

Mihály arkangyal üzenete: "Kristálytiszta szándék. Legyél tisztában a vágyaiddal, és mindig lebegjenek a szemed elõtt rendületlen hittel. Útmutatásért fohászkodtál, legyen hát elég bátorságod beismerni, mire vágysz igazából. Fogadd el a jót úgy, ahogy eléd tárja a sors."
Köszönöm! A hitem még nagyobb lett ezáltal!Fontossági sorrend

Arra a kérdésemre, hogy régi állásom megtartsam -e, ez a válaszuk: Fontossági sorrend
Metatron arkangyal üzenete: "A számodra legértékesebb dolgokra összpontosíts. Segítek a szervezésben, és ösztökéllek. Úgy alakítsd ki a feladataidat, hogy mindig tartsd tiszteletben a számodra legfontosabb területeket, és ez szolgálni fogja élethivatásodat."Angyali kérdésemre ma a válasz

a TÁPLÁLÁS.

Gábriel arkangyal üzenete:
"Egy gyermek táplálásakor benső gyermekedről gondoskodsz. Számodra most mindkettő fontos. Azt tanítod, amit meg kell tanulnod, ezért szentelj kiemelt figyelmet azoknak az üzeneteknek, amelyeket a gyermekek és szülők számára közvetítesz."

És kimondatlan gondolatom kérdésére:
Pályamódosítás
Chamuel arkangyal üzenete: "Életcélod kedvező változást idéz elő a hivatásodban. Gondosan ügyelj az újra meg újra felbukkanó gondolataidra, álmaidra és látomásaidra, mert ezek az áhított irány felé mutató, ég küldte útjelzők."

/ itt megjegyzem, megkerestek egy állásajánlattal. Repestem az örömtől, mert olyan amire vágytam!!!!!!! /Kérdés:

mai napommal és a történésekkel kapcsolatos volt.
Válasz: És megdöbbentően hű:
Rafael arkangyal üzenete:
"Mi, angyalok valamennyi érintett szívét megnyitjuk. A nézeteltérések most elsimulnak. Tudd, hogy minden kapcsolatnak vannak jó oldalai, fejlődést elősegítõ leckéket hordoznak, és a legmélyükön ott lapul a szeretet, még ha éppen nem is látszik."

Másik kérdésem: mit tegyek most, ezek után? Válasz: Nyerd vissza erődet.
Raziel arkangyal üzenete: "Használd eredendő erődet és törekvésedet, hogy kedvező fordulatot vegyen életed. Szeretettel és eltökélten váltsd valóra feltett szándékaidat."

Angyalok, köszönöm nektek!Ariel

Biztos fejletlenebb vagyok lelkileg,mint sokan mások,de én nem tudok jópofizni azzal aki megalázóan viselkedett velem.Biztos mások könnyen megbocsájtanak és minden megy tovább szépen,de én nehezen bocsájtok meg és utána nincs többé igényem az illetőre,mert manipulációnak veszek már a megalázó viselkedés után minden pozitívumot.Az öntisztítást azért csinálom.Lehet,hogy emiatt csomó élettel tovább tart nekem a megvilágosodásig,még szerencse,hogy nincs a megvilágosodásnak határideje,különben lecsúsznék róla.
Ariel arkangyal üzenete: "Legyél bátor, állj ki az elveid mellett! Ebben a helyzetben a meggyõzõdésed szerint kell cselekedned, még ha mások nem is értenek veled egyet."Angyali üzenetek

Kérdés: Hogyan dolgozzam fel az engem körülvevő dologkat?

Tisztánérzékelés. Raguel arkangyal üzenete: "Figyelj oda az ismétlõdõ testi érzéseidre és érzelmeidre, mert általuk üzen az Ég. Ismétlõdõ érzelmeidnek és testi érzéseidnek fontos jelentése van, hát kérlek figyelj oda rájuk."Merre induljak? Hogyan kezdjem a napomat, beleértve,

amit szükséges megtennem?

Érzékenység. Hániel arkangyal üzenete: "Most különösen érzékeny vagy az energiákra és az érzelmekre. Becsüld meg magadat és az érzéseidet. Érzékenységed segít abban, hogy megbizonyosodj az adott helyzetekben és emberekben meghúzódó igazságról."Ma:

Mit üzentek kedves Arkangyalok a mai napra? Tanítás és tanulás.

Zadkiel arkangyal üzenete: "Legyél mindig nyitott, és tanulj új dolgokat, majd tanítsd meg másoknak. Legyél nyitott az új eszmékre, és olyan dolgokat is tanulj, amelyek nem tartoznak szorosan az érdeklődési körödbe.

Szeretném azt a Pennyben kapott kuponon lévő 5 Millió Ft-ot megnyerni! Mit tegyek?
Tisztísd meg csakráidat.
Metatron arkangyal üzenete: "Fordulj hozzám, hogy szakrális alakzatokkal kitisztíthassam és megnyissam a csakráidat." Kérd meg Metatront gondolatban, hogy nyissa meg csakráidat, és õ szívesen elküldi a kártyán látható alakzatot, a "Metatron-kockát" a koronacsakrádhoz.Szellemi megértés. Harmonikus kapcsolatok.

Szellemi megértés. Raziel arkangyal üzenete: "Ezoterikus ismeretek és jelképek révén segítek megérteni a szellemi igazságokat. Gondolkodásod legyen nyitott, és engedd el a korlátozó ítéleteket és illúziókat. Figyelj oda a jelekre: a háromszor vagy többször előforduló információkra."

Kérdésem az álmaim üzenetének megértésére irányult.

Harmonikus kapcsolatok. Rafael arkangyal üzenete: "Mi, angyalok valamennyi érintett szívét megnyitjuk. A nézeteltérések most elsimulnak. Tudd, hogy minden kapcsolatnak vannak jó oldalai, fejlõdést elõsegítõ leckéket hordoznak, és a legmélyükön ott lapul a szeretet, még ha éppen nem is látszik."

Levagyok nyűgözve, annyira beletalál mindegyik lapom kérdésembe.Pontosan beletrafált a válasz abba, ami.

Tudod a dolgod. Uriel arkangyal üzenete: "Bízz bensõ tudásodban, és ne késlekedj aszerint cselekedni. Sokkalta okosabb vagy, mint képzeled, és bensõ bölcsességed már megadta a keresett választ."

Csodálatos. Olyan felemelő érzés ezzel találkozni:)Hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a "lehetőség linkre":)

És annak is hála, hogy ide feltettem, összekovácsolva kis csapatot, így a szellemiekkel:)))

Köszi Jamy és Neytiri, és mindenki, aki be-benéz és kérdez az Arkangyaloktól:)))

Sok szépet kaptam mára is. Úgy látom, mivel 45 lapos kártya, hogy ismétlődünk, hogy ugyanazokat megkapjuk több x is, ill. ti is kapjátok kérdésetekre ugyanazt a lapot.
Így nekem még hitelesebb az egész. Köszönöm nektek is, és az Arkangyaloknak is, hogy figyelnek ránk!:)))Köszönöm Jamy!

:)Türelem

Jophiel arkangyal üzenete: "Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed. De azért tápláld õket türelemmel. Ahogy az álmaidat követve cselekszel, észreveszed valamennyi pillanatban a benne rejlõ tanítást és szeretetet."
Az álmom egy új világ,ahol spirituális mindenki egy másik dimenzióban.
Sok sikert a találkozódhoz Neytiri!:)Nekem mára...

Húztam. A kérdésem a mai napra vonatkozott, azon belül is este lesz egy találkozom, netes randi. :) Kezdek kicsit fásult lenni a témát illetően, de berobbant a dolog, nem sikerült elijeszteni a delikvenst és tetszik is kép alapján, így adok eséjt. :) Nem igazán tudom értelmezni a tanácsot, de mivel írást tanácsol, így annyit teszek a tanács megfogadásáért, hogy leírom ide Nektek. :)

Gábriel arkangyal üzenete: Örömteli írás!
"Szakíts rá idõt, és jegyezd le a gondolataidat a naplódba, vagy írj cikket, könyvet. Ahogy elmélyül a kapcsolatod az írott szóval, talán isteni sugallatot kapsz majd, hogy cikkeket vagy könyvet írj."Köszi:)

Igazad van:)Jamy, csak merd az Áramlatokra bízni magad:)

Naná, hogy megoldódnak dolgaink:) Gratula bátorságodnak!

/ Ne fogadd el mindenki beírását egyhamar. Egy kis fenntartást engedj mögé magadnak, amikor egy-egy beírásra válaszolsz! Ez egy szimpatikus tanács akar lenni, úgy, hogy tisztelem azt, aki vagy. /Isteni rend

Raguel arkangyal üzenete: "Minden úgy jó, ahogyan van. Tekints túl a látszaton, és meglátod a mögöttes rendet. Hatalmad oly végtelen, hogy pozitív gondolatokkal még gyorsabban fogsz rátalálni a megoldásra.Kedves Ragyogás!

Csak 7 ezer volt a cirkó,mert csak kilazult benne valami:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ragyogó ötlet lap.

Kérdésem: Mit üzennek ma nekem az Arkangyalok?
Uriel arkangyal üzenete: "Igen, az Ég vezette a gondolatodat... Láss hát munkához, hogy a kép valóra váljon! Kérj bármit, amire szükséged van ötleted megvalósításához, és fogadd el nyitottan amit kapsz.Én is rákérdeztem a szitumra

az angyaloktól.Válasz:
"Jophiel arkangyal üzenete: "Rakj rendet magad körül, tisztítsd meg az energiát, és alkalmazd a feng shuit. A rendetlenség szétzúzza az energiádat, az alkotóerõdet és a jólét-érzésedet. Erõfeszítésed eredményeképpen életed minden területén jelentõs javulást fogsz tapasztalni."
Vagyis ne parázzam agyon magam a cirkón,meg hogy tényleg jönnek-e aláírni a szerződést a házzal kapcsolatban.Mert már ezen paráztam.Az a baj velem,hogyha egy rossz dolog történik,mindig végiggondolom mi rossz történt már és mi rossz történhet még.Ezzel persze vonzom a negatív dolgokat.Ez amúgy egy visszatérő szitu az életemben.Szerintem az vele a feladatom,hogyha egy "rossz" dolog történik és kialakul bennem a bizonytalanság, fogadjam el az érzést és azt is fogadjam el,hogy bizonytalanság nem létezik.Utólag mindig rájövök, hogy bármely hasonló szituban mennyivel okosabb lett volna boldogan mosolyogni és tudni, hogy úgyis minden rendben lesz.Ehelyett otthagytam a fél idegrendszeremet minden ilyesminél,aztán persze minden rendben lett,tehát feleslegesen aggódtam.Valakik mindig vigyáztak rám,most is így van.A házamra jönnek aláírni a szerződést,a cirkót meg kifizetem. Azt annyi.És pozitívan gondolkodom,hogy kivégezzem ezt a problémát és ne jöjjön vissza állandóan.
Ragyogás,én is egyetértek a lappal amit húztál.Köszi:)Én erre rákérdeztem a kártyában:

És meg sem lep amit írt: Tanácsadó lap, és az üzenet: Azrael arkangyal üzenete: "Született tanácsadó vagy. Sokakan segít az útmutatásod és a biztatásod. Életcélod szoros összefüggésben áll a tanácsadással, általa fölemelheted, lelkesítheted, vigasztalhatod, gyógyíthatod és inspirálhatod felebarátaidat."Jamynek a válaszom:) A dolgok, melyek nem mindig azok

Angyali történet: "A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak."
aminek látszanak....

Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el.
A család udvariatlan volt, és megtagadta az angyaloktól, hogy a nagy ház vendégszobájában pihenjék ki magukat. Ehelyett egy kis helyet kaptak a hideg pincében.
Amikor kinyújtóztak a kemény padlón, az idősebb angyal meglátott egy lyukat a falon és kijavította azt. Amikor a fiatalabb angyal kérdezte, miért, az idősebb angyal így felelt:
- A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak.
A következő éjjel mindketten egy nagyon szegény, de vendégszerető paraszt és felesége házában pihentek. Miután azt a kevés ételt is megosztották velük, amijük volt, átengedték az angyaloknak az ágyukat, ahol ők jól aludtak.
Amikor a következő napon a Nap felkelt, az angyalok könnyek között találták a parasztot és a feleségét. Az egyetlen tehenük, akinek a teje az egyedüli bevételük volt, holtan feküdt a mezőn.
A fiatal angyal dühös lett és kérdezte az idősebbet, hogyan hagyhatta, hogy ez megtörténjen.
- Az első embernek minden megvolt, mégis segítettél neki - vádolta. - A második családnak kevese volt, és hagytad, hogy elpusztuljon a tehenük.
- A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak - mondta az idősebb angyal. - Amikor a nagy ház hideg pincéjében pihentünk, észrevettem, hogy a falon lévő lyukban arany van. Mivel a tulajdonos olyan mohó volt és nem akarta megosztani szerencsés sorsát, betapasztottam a falat, hogy ne találhassa meg. Amikor az utolsó éjszaka a paraszt ágyában aludtunk, jött a halál angyala, hogy elvigye a paraszt feleségét. Helyette odaadtam a tehenet.
Láthatod, "A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak."
/ Forrás: Internet /
Isten útjai kifürkészhetetlenek..., bár sablonosnak tünhet, azért biztosan még sem az.
Kérd és megadatik, mondja az írás!Valaki írja le

nekem hogy ez most mi.Sikerül eladni a házam végre úgy néz ki,jövő héten előlegezik le.Erre ma totálisan elromlott a cirkóm.Se meleg víz,se fűtés.Fürdés lavorban,fűtés elektromos radiátorral,szerencsére van egy.Kihívtam a szerelőt,azt mondta szakszervizes hiba,mert komoly baja van.Na a szakszervizes hibák sose olcsók,a panelcsere pl.minimum 80 ezer állítólag.Holnap jön ki a szakszervizes szerelő megállapítani a hibát. Tehát valószínűleg sok pénzt kell fizetnem azért,hogy egy hónapig legyen cirkóm,az új lakó meg jól jár.Hát én rosszul vagyok ettől az egésztől.
Kártyán meg ez jött ki mára:Minden jó úgy,ahogy van."Jeremiel arkangyal üzenete: "Minden pontosan úgy történik, ahogyan kell. A rejtett kincsek hamarosan föltárulnak. Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Ez most a változás ideje."
Valaki érti ezt?