Angyalnak vagy Szerencsének köszönhetem?

Angyalok vagy csak szerencsém volt? Ma ezen gondolkodtam amíg jöttem dolgozni.
Valahogy bevillant, hogy milyen sok esetben menekültem meg haláltól, vagy balesettől.
Nem tudom kinek vagy minek köszönhetem, de egy biztos még van dolgom itt a földi létben.
Megosztom veletek, mert ma újra átértékeltem bizonyos dolgokat. Még ha úgy is érzem, hogy jelen pillanatban egy álló víz az életem, mintha nem történne semmi olyan ami engem felvillanyozna, akkor is van sok sok dolgom még. Majd lesz változás, nyilván most van a pihenő korszakom.

Az egyik eset igen régen történt már, nem is értem miért jutott ma eszembe.
Még tanuló voltam, középiskolás és a barátnőimmel bementünk a Váci utcába kirakatokat nézegetni.
Az egyik sarokház butikjánál jól elidőztünk annyira szépen és izgalmasan volt megcsinálva. Aztán ahogy befordultunk a másik utcában, abban a pillanatban egy hatalmas égzengés félét hallottunk. Vissza rohantunk és ott ahol álltunk egy egész ablaküveg landolt le a földre és tört ripityára. Most ahogy írom újra érzem azt a remegést amit akkor. Ahogy összenéztünk a barátokkal és egyből tudatosult bennünk, hogy nagy mázlink volt.

A másik nem is olyan régen történt, talán egy éve. Jöttem dolgozni és meg sem tudom mondani hányszor megbotlottam. Akkor már tudtam, hogy valami jelentőséggel bír ez a jelenség. Aztán leszálltam a villamosról és elsétáltam a zebráig, de annyira lekötötte a gondolataimat a botladozásom, hogy nem léptem le az úttestre, csak álltam ott és azon gondolkodtam mire akar figyelmeztetni. Aztán észbe kaptam, hogy zöld és léptem volna le, de abban a pillanatban elszáguldott előttem egy autó. Én megúsztam de a másik irányból elindult autós nem. Akkorát csattantak, hogy csak úgy zengett az utca. Hál Istennek nem lett bajuk.
Azt hiszem akkor ott biztosan Angyali segítségem volt, mert tudták agyalni fogok a botladozásaimon. Ezzel segítettek nekem.

Egyelőre ez a két eset jutott eszembe, idővel biztos be fognak még ugrani hasonlóan a maihoz.
Gondolom sokatokkal történtek hasonló esetek. Ti mit gondoltok? Mi az amikor csak szerencsénk van és mi az a helyzet amikor Angyali besegítést kapunk? Vagy nincs is szerencse csak Angyalok? Vagy épp csak szerencsénk van?
kíváncsi lennék a Ti történeteitekre, kérlek osszátok meg velem illetve az oldal olvasóval! Mindig is érdekeltek a meghökkentő történések vagy mondjuk úgy csodák!

Címkék:

HozzászólásokJa hát ami két hete történt.

Bár ezt nem mondanám közvetlen életveszélynek, még is nagyon megrázó volt.
Két hete a munkahelyemen kimentem a teraszunkra cigizni. Mivel esett előtte az eső mindenhol állt a víz.
Kávé, cigi ahogy ez kell ugye és kényelmesen neki dőltem a falnak. A bal kezem zsebre téve a másikban cigaretta és abban a pillanatban már csúszott is mind két lábam. Úgy ahogy álltam, pár másodperc töredéke alatt már vízszintesen feküdtem a földön. Teljes súlyommal a fejemre és a jobb könyökömre zuhantam. Annyira fájt az ütés helye, hogy bele is szédültem egy pillanatra. De, se be nem tört a fejem, nem tört, zúzódott a kezem még csak lila folt sem volt egyik testrészemen. Két napig fájt a karom és utána semmi. A fejem mondjuk még mindig érzékeny, de ennyivel megúsztam az egészet, még az agyrázkódás is elkerült.
Vissza gondoltam mi járt akkor a fejemben. Na igen, azóta is ha feltörnek azok a csúnya kis gondolatkák, már űzöm is tovább, mert felesleges energiákat fektetek olyan dolgokba amik csak az én téveszméim.
Azokkal csak bántom magam és a testem. Szóval ez egy komoly intőjel volt, remélem nagyobbat ezért már nem kapok.