Anya, megnősülök...

Ez a mai nap! Régóta nem volt ilyen....párom kelt fel reggel a kismanóhoz, és én 8-ig pihentem. Bár minden szavukat hallottam, mégis kikapcsolódtam. :) Kismadaram csicsergése zene füleimnek. Most édesanyám vigyáz rá egy kicsit, és én eddig elnyúltam a kanapén. :) De jó is ez! Igazán feltölt, tudom, hogy még több energiám és meg jobb hangulatom lesz ma délután és este.

Tegnap este láttam egy filmet, igaz, vígjáték volt, de mégis rádöbbentett újra arra a tényre, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy ilyen körülmények között élek, pl. pontosan tudom, ki a gyermekem apja :D nem beszélve arról a szeretetről, amit kicsi fiam iránt érzek!!! És egy napon majd elém áll, hogy "anya, megnősülök" :)) Ez annyira izgi és annyira cuki :)) Minden pillanatát élvezni szeretném, minden új kis mozdulatát. :) Olyanokat csinál, hogy az ember tényleg fetreng a nevetéstől, és ő is nevet olyankor, mert tudja, hogy vicces. És amikor szándékosan huncutul játszani, nevetni hív....megzabálom :) Ma pl. esze ágában nem volt adni abból a kukoricapehelyből, amit a múlt héten vettem neki. Mindig az utolsó pillanatban, amikor a számhoz ért volna a kis kezecskéjével, elkapta és megette ő :)) Diadalittas arccal és hatalmas mosollyal. :)
És az az arc, amikor meglát...azok a szemek, az a hála, az a szeretet és ragaszkodás...nem is értem, sokszor az ember miért is merül ki a gondozásuktól annyira...erre is szeretnék "rágyúrni", felnőni ehhez a kis drágához. Ő is tanít engem, és én ezt elfogadom és örülök is neki. Már sokat tanultam tőle, és haladok tovább, új és újabb dolgokkal.

Már csak az szomorít el, ha van olyan, akinek nem nyújthatok segítséget, mert nem befogadó erre. Holott én szívesen tenném, de ő maga gátolja meg. Biztosan csak rossz pillanatban próbálkoztam, de szerintem erre nincs rossz pillanat. Na de nem csüggedek, a lényeg, hogy tudja: segítek, ha szeretné. ha befogadó lesz rá, biztosan szól. :)

Szép napot, estét Nektek.

Címkék:

HozzászólásokKedves lányok, ma tanultam megint az energia mintákról

tanultam valami nagyon okosat.......Mond ez nektek valamit?

Gyermekünk 7 éves koráig a mi, az édesanyák energetikai mezőjéből emeli le a számára és a fejlődésére oly fontos, és szükséges energiamintákat. Vagyis, amilyen lelki állapotban mi vagyunk az ő idejében, azt mintázza, utánozza. Elgondolkodtató.........

És még csodálkozunk, hogy miért vagyunk ugyan olyan élethelyzetű gondolkodásban mint édesanyánk? Én már nem csodálkozom:))Kedves Gattina!

Mindig olvasom írásaidat.Nagyon tetszenek.nekem is van egy 5éves tündérem.olyan szépeket írsz mindig,látszik,hogy nagyon szereted őt,
akárcsak én.Köszönöm,hogy megosztod a gondolataidat.Hajni