Tartsd az irányt!

apollo 11 indítás„Két pont közt a legrövidebb út az egyenes” – tartja a mondás. És milyen igaz! De vajon érvényes ez a Vonzás Törvénye kapcsán is? Vagyis, hogy vágyunk megvalósulása felé is a legrövidebb út az egyenes?

Minden bizonnyal. Azonban felmerül a kérdés, hogy akkor vajon mi is ez az „egyenes”? Mit jelent ez vágyunk vonzása tekintetében? Nos, mielőtt kísérletet tennék ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására, a könnyebb érthetőség kedvéért, megpróbálom egy valóságból vett példával illusztrálni azt, amiről most írni fogok.

1969. júliusa előtt a NASA mérnökei hónapokat töltöttek azzal, hogy pontosan megtervezzék az Apollo-11 küldetésének minden apró kis részletét. Ebbe beletartozott az is, hogy pontosan meghatározták azt is, hogy melyik az a legrövidebb út, melyen keresztül Neil Armstrong és társai elérhetnek a Holdig. Mint tudjuk, a küldetés sikeres volt. Neil Armstron 1969. július 20-án a Holdra lépett, mindmáig halhatatlan felkiáltással: „Egyetlen kis lépés az embernek, de óriási ugrás az emberiségnek.”

A küldetés során azonban érdekes jelenség játszódott le, amire nyilván a mérnökök fel is voltak készülve. Annak ellenére, hogy pontosan meghatározták azt a bizonyos legrövidebb utat, az utólagos számítások döbbenetes eredményt mutattak arra vonatkozóan, hogy az út időtartamának mekkora részében haladt az Apollo-11 ezen az „egyenesen”. Kíváncsi vagy rá?

Nos, az Apollo-11, mindössze az időtartam 3 %-ában haladt ezen, a legrövidebb utat jelölő egyenesen. De vajon mi történt az idő maradék 97 %-ában?

Semmi más, mint korrekció! Vagyis, a pálya folyamatos módosítása.

Miért meséltem el az Apollo-11-nek ezt a történetét?

Csakis azért, hogy megértsd: amikor vágyad magadhoz vonzásával foglalatoskodsz, időd legnagyobb részében ugyanilyen korrekciókra lesz szükséged. Hiába tűnik nyíl egyenesnek az út, bizonyos erők és hatások mindig kilendítenek majd, és megpróbálnak eltéríteni. Neked pedig ilyenkor újra irányba kell állnod, ha vágyad tárgyát mielőbb fizikai tapasztalataidban szeretnéd tudni. Hogy hogyan ismerheted fel, ha letérsz az útról, és hogyan állhatsz újra irányba?

Ez egyszerű: ha kezded rosszabbul érezni magad, és egyre inkább eluralkodik rajtad a kétség és a félelem, akkor korrekcióra van szükség. Ezt a korrekciót pedig úgy tudod megvalósítani, vagyis úgy tudod magad irányba állítani, hogy olyan gondolatokat vagy tevékenységeket választasz, amiktől jobban érzed magad.

Például, elmehetsz sétálni, hallgathatsz zenét, meditálhatsz, olvashatsz, úszhatsz, futhatsz, aludhatsz, kerékpározhatsz, filmet nézhetsz, vagy bármi más, ami csak jól esik!

Készíts magadnak egy listát azokról a gondolatokról és tevékenységekről, melyek úgy általában jó érzéssel, örömmel töltenek el, amik mindig jobb kedvre derítenek. Írd fel ezeket egy kis papírdarabara, amit bármikor magadnál hordhatsz, akár a hátsó zsebedben. És bármikor, amikor úgy érzed, hogy eltérsz az iránytól, csak vedd elő, kezdd el olvasni, és válaszd ki azt, amelyik az adott pillanatban a legszimpatikusabb és foglalkozz azzal legalább 10 percig, vagy ameddig igazán jólesik!

Mert közted és vágyad között a legrövidebb út, az a bizonyos egyenes nem más, mint az öröm és a szeretet!

HozzászólásokKedves Evol! :)

Milyen igazad van! :)
De biztos, hogy nem tudjuk meghajlítani a teret? :)))
Köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlDrága Ery! :)

Persze, hogy tudod! :)
Mindig is tudtad! :)
Köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlDrága Zotyám! :)

Nagyon jó helyre szállt le az a hajó... :)
Nagyszerű érzés, hogy ismerhetlek és a barátomnak tudhatlak! :)
Köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlFóka Barátom! :)

Mi az, hogy tartod!? :)
Nekem gyakran úgy tűnik: mutatod! Sőt, mitöbb, haladsz legelől! :)
Köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlKorreckció...

Kedves Álomkereső,

matematikai értelemben két pont között a legrövidebb távolság a NULLA. (de ez ehhez persze meg kell hajlítani a teret, amit mi még nem tudunk) :) Ezt igazából csak mókának szántam..:)

Addig is haladjuk az "egyenes úton", és korrigáljunk! Köszönöm, hogy újra az eszembe juttattad!

EvolDrága Sanya!

Mindezt én is tudom, de ha nem olvashatnám, akkor talán nem is jönnék rá, hogy tudom.
Köszönöm szépen Neked, hogy okosabbnak érezhetem magam megint....ÁLTALAD!!!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryFigyelni fogok...

...hogy a megfelelő irányba tartsam életem hajóját...

Volt idő, mikor úgy éreztem, eltévedt az űrhajóm és nem jó bolygón szállt le... Ma már ez nem így van... És ehhez nagyon sok segítséget kaptam a Titoktól, és főleg Tőletek...

Köszönöm az újabb emlékeztetőt, Sanya Barátom!

Mindig sokra értékelem azok tevékenykedését, kik saját energiáikat áldozzák a köz érdekében. Számomra Te ilyen vagy... Hála Neked!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba

totzoli129@freemail.hu-ez a saját mail címem...ide bátran küldhetsz érdeklődő levelet...

-Ez a jövő, az egymásért tevékenykedők közössége...!!!Értettem, Álomkapitány! :)

Igenis, értettem! Tartom az irányt!:)