Asztrológia, kineziológia

sziasztok!
szeretném ha leírnátok mi a véleményetek ezekről a dolgokról, a vonzás törvényével kapcsolatban. például, az asztrológiában bizonyos dolgok "meg vannak írva" egy ember életében, egy irány, lehetőségek. természetesen nem minden adott, de mégis ha megnézzük egy ember képletét abból sok minden látszik. ha a vonzás törvényét alkalmazom, teljesen eltérhetek ezektől?
a kineziológiával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? mivel ez a múltbéli blokkok feloldásáról szól, azt hiszem "elfér" a vonzás törvénye mellett.
remélem érthető vagyok! :)Szerintem az igaz hogy a

Szerintem az igaz hogy a bolygok allasai nagyon hatnak ránk,en rák jegyben szulettem,nagyon hangulatos vagyok,de viszont hiszem azt hogy igen is mégis csak a magunk urai vagyunk,még ha ezek a hatások befolyásolnak is minket,amit igazán akarunk az megtortenik.és még annyit tapasztalataim szerint ha valamit tulsagosan elemzunk annal jobban megkever az minket es el is terithet a hitunktol.Egyszeruen hidjuk hogy megtortenik,es nefoglalkozzunk azzal hogy hogyan es miert.csak hadjuk megtortenni.A hit a legfontosabb,az csodakra kepes.:)

Rendben, köszi! :)Kedves AloeViki!

Szeretnék elmenni egy olyan asztrológushoz és egy reinkarnációs terápiára is, de nem tudom, hogy nem kuruzslóval találom-e szemben magam. :( Ettől félek, de mindenképp meg kell tudnom, mik blokkolnak engem, mert azt még én is tudom, érzem, hogy nem egy dolog vár bennem feloldásra... Hanem sok.
Tudni szeretném, hogy neurotikus problémáim vannak vagy pedig feloldható blokkok "tartanak fogva".
Egyébként Ikrek vagyok Nyilas aszcendenssel, szeretek ilyen lenni, de valami más, nem ezzel kapcsolatos dolog nem stimmel. Érzem. Tudom. Látom... :S

Honnan tudhatom, jó szakembert választok-e?

Hálás lennék a segítségedért, nagyon fontos ez nekem!

Üdv.