Egy kérdés

átérezniTi voltatok már úgy, hogy átéreztétek valakinek a legbelsőbb, legigazabb, lényegét? Hogy is fogalmazzak... A szeretetének minőségét. Azt a közvetítési módot, ahogy az az ember magán keresztül átenged valami Isteni minőséget. Mintha éreznéd a színét és az illatát, vagy a hangját annak a szeretetnek amit ő sugároz. Mivel pedig teljesen megismerted és átérezted ezért te is képes vagy ugyanazt közvetíteni. Nagyon fura érzés. Nem rajongásról beszélek, amikor próbálsz olyanná lenni, mint az az ember, akire felnézel valami miatt. Hanem valami belső lényeg átvételére. Ami közös kincs. Ugyanakkor teljesen érzed hogy ezt ő hozta be a lelkedbe és nem csak te magad. Mintha az a másik ember lassan egyé válna a szeretettel és ezáltal elhozza azt az emberek közé, tapintható közelségbe. Nagyon fura érzés. Annyira otthonos mintha te is olyan lennél mint ő. Mintha ő is olyan lenne mint te. Mintha ugyanazt képviselnétek a világban. Minden porcikámban éreztem ezt egy emberrel kapcsolatban. Valahogy olyan volt mintha hirtelen a testem valamiféle átjátszóvá vált volna :) Éreztem hogy végre jól funkcionálok. Mintha erre lettem volna készítve eredetileg. De közben végig ott lebegett előttem az a bizonyos személy egy fajta mentális képe. Amivel azonosulva járok kelek szabadon, segítve minden embernek. Ez az ember egyébként javas embernek tartja magát aki a javas utat követi. A javas az ősi magyar kúltúrában egy olyan ember aki mindennek a javát kívánja. A jóra törekszik és ott segít ahol csak tud az embereken. Némi ételt és szállást fogadva el fizetségül. De ez a kép tovább fejlődött bennem és mostmár tudom hogy az ilyen ember nem vesz a hátára teletömött hátizsákot, még váltó ruhát sem visz magával mert tudja hogy a teremtő mindíg és mindenhol megsegíti, úgy ahogy ő is mindíg és mindenhol segít az embereken. Amit ad, azt kapja vissza. Szabadon minden nemű tehertől megszabadulva, tulajdonképpen felszabadulva jár a világban. Persze ezek az emberek csodákra képesek mivel személyes akaratuk egyezik az Isten akaratával. A legtöbször gyógyítva segítenek. Ezért pedig mindenki hálás. Ez az egyedüli olyan adomány amelyet mindenki képes teljes szívből megköszönni. A leg háborodottab ember is ha bajából felgyógyítják, sírva fakad attól a kegyelemtől amely elérte őt ezen az emberen keresztül. A lélek és a test tökéletesítése a legnemesebb tevékenység a Földön. Érezhető a szeretet? Az a fajta szeretet amit kaptam ettől a javas embertől? Mert én most ismét megéreztem miközben írtam róla. Ti találkoztatok már ezzel az élménnyel? Ha igen kérlek írjatok róla. Minnél teljesebben át szeretném érezni ezt ... ezt a nagyon különös érzést.

Címkék:

HozzászólásokÉn találkoztam-nem is olyan-

csenge333
régen egy emberrel, aki az első perctől kezdve tudta, hogy ki vagyok, látta a lelkemet,-nagy gyógyító egyébként- és sok mindenben megerősített magammal kapcsolatban, amiket sejtettem én, de más az, ha valaki meg is mondja nekünk...Nagy segítségemre volt több dologgal kapcsolatban és érdekes "utazásokon" vettem részt a segítségével, fantsztikus volt megélni, hogy "egy vagyok mindnnel és mindenkivel" és jó volt tudni, hogyan néz ki a lelkem....Andromed:)

Érdekes írás.Csodás történés.
Köszönöm,hogy megosztottad.
Tiszta kép.Örülök,hogy így sikerült átadnod.koszi Shakti

Maradj meg ilyennek,boldognak es szabadnak.Koszi a konyv cimet.
Szeretettel,
felebaratFelebarátnak

Szia! Nem vezettek rá, vagyis nem úgy, ahogy én azt értelmezem a kérdésedből. Az agykontroll tanfolyamon egy teljesen "átlagos" dolog, hogy a negyedik napon - sok-sok meditáció után - egy esettanulmányt rakna eléd. Mindenki elé. Párban vagyunk... nem is tudom, nem könnyű elmeséni. Ha tudsz, csak buzdítani tudlak, hogy szerezd be Jose Silva: Agykontroll című könyvét, abban tök jól le van írva. Egyszerű és érthető. De egyáltalán nem kell hozzá különleges képesség, hogy valaki sikeres legyen. Sőt, mindenki képes rá, aki hiszi, hogy képes rá! :-) Én sem vagyok különleges, csak gyermeki lekesedéssel vetem bele magam ezekbe a dolgokba. Nagyon boldoggá tesz, ha ilyeneket "művelhetek", mert szórakoztat és segítek is vele - két legyet egy csapásra. Valahogy én gyerek maradtam, és minden újdonságot szórakozásként, kihívásként élek meg, és nagyon élvezem. Hát így vagyok én a gyógyítással, most már a pénz "csinálással" (making money) is, meg mindennel. Lazán, könnyedén bele az éterbe, aztán hagy szóljon! :-)Való igaz hogy a gyerekek

Való igaz hogy a gyerekek így működnek. Tényleg velük kapcsolatban lehet ezt a leggyakrabban érezni. Hát még ha megfigyeltek egy barátságot két gyerek között! Teljes harmónia. Olyan tökéletesen kiegészítik egymást. Azonos nem esetén is. Szinte olyan mintha egy emberként léteznének amikor együtt játszanak.Shakti!

8 éve én is elvégeztem az agykontroll tanfolyamot-állapotos voltam a kisfiammal-akkoriban végeztem el a REIKI"tanfolyamot"-olyan emberekkel és lehetőségekkel találkoztam ott,többek között az agykontrollról is onnan szereztem tudomást,hogy el is végeztem,pár héttel a szülés előtt.Nekem nem lett 100 százalékos az esettanulmányom,de nagyon közel volt hozzá-teljesen meglepődtem,amikor a társam mondta a visszaigazolásokat.Féltem a szüléstől-vizualizáltam és csodák-csodája másfél óra alatt lezajlott az egész "procedúra",ami első szülésnél,azt mondták rendkívül ritka..csak nem folytattam-talán az anyai teendőim elvonták a figyelmemet...nahát Andromed-nekem az volt az a pillanat ,amikor odaadták a kisbabámat amiről te írsz-mindig a gyerekeimmel tudom ezt átélni-felnőtt embereknél ritka,de vannak olyan helyzetek az életben,amikor mindannyiunkból felcsillan a szikra.

Szeretettel,ArtemisiaShakti kerdeznek

Azon az agykontrolos tanfolyamon,hogy vezettek ra arra,hogy benned ilyen kepessegek rejtoznek?
Koszonom a valaszt,
felebaratÁldásos ez a gyógyító

Áldásos ez a gyógyító erő amit Istentől nyersz. Használd, egyre többször! Kíváncsivá tettél az agykontroll meg eziránt az esettanulmány iránt :) Lehet nekem is ilyesmivel kéne foglalkoznom. Az a javas ember akiről írtam, azt mondja hogy egy nap barátai akik gyakorlottak ezekben a dolgokban és indiai gyógyító énekeket is énekelnek felhívták őt telefonon és énekeltek neki hogy kigyógyuljon valami porc vagy csont betegségéből és hát sikerült mert másnap teljesen egészségesen ébredt :).Nem voltam gyógyító, de...

elvégeztem az agykontroll tanfolyamot anno domini. Akkor derült ki, hogy már az első esettanulmányom (remélem, mindenki tudja, mi az) 100%-os lett. És az is kiderült később, hogy akire pozitívan gondoltam, az gyógyulásnak indult. Érdekelt és nagyon felvillanyozott a lehetőség, hogy így lehet segíteni mindenkin, hát az tök jó, és milyen egyszerű. Csak szeretettel kell gondolni rá meditációban, meg látni, ahogy énekel, táncol, él bele a mába és nagyon jól érzi magát. Közben ünnepeljük a 100. szülinapját, király! 9 eset után döbbentem rá, hogy ez az energia hatalmas. Olyan érdekes eseteknél, mint a méhnyakrák, a veseleállás és kóma, meg ilyenek. Én bele sem gondoltam, hogy ezek mennyire súlyosak, hiszen nem azok!!!!!!! Csak láttam és éreztem, hogy ezek az emberek élni szeretnek, meg mókázni, nevetni és jól szórakozni! És aztán valahogy helyrejöttek. zóval a gyógyítás szándéka megvan, de nincsen végzettségem, tevékenységem, semmim, csak a segíteni akarásom. Hát ha már egyszer lehet ilyet, akkor mehet!Shakti akkor ezúton is

Shakti akkor ezúton is tovább sarkallak arra hogy gyógyíts! :)))
Milyen gyógyító voltál (vagy) ? Orvos? Természetgyógyász? Lélekbúvár? Kiféle miféle? :)Húú

Hát jó volt olvasni ezt a cikket, és rengeteg érzés kavarog bennem ezzel kapcsolatban. Míg az elejét olvastam, olyan ismerős érzések jártak át, amit én a Kedvesemmel tapasztalok meg. Érzem őt rendkívüli módon. Gazdagítja az életemet azzal a gyönyörű lelkével, és vica-versa. A Gyógyító (javas ember) szeretetét a másik oldalról tudom definiálni. Ugyanis sokáig foglalkoztam gyógyítással, és azt éreztem, hogy a meggyógyítottak által adott szeretet lát el azzal az energiával, amivel képes voltam tovább gyógyítani, így megint kaptam energiát a szabadság és megkönnyebbülés szeretet-hullámain át, és ez újabb gyógyításra és sikerre sarkallt. Bár a világ, az én általam teremtett és megélt világ - most különbözik ettől a minőségemtől, épp' tegnap - micsoda véletlen - gondoltam át az életemet, és jutottam oda, hogy ezt a képességet újból elő kell venni és fejleszteni. Sőt, mi több, míg foglalkoztam gyógyítással, azt vallottam: "Ingyen kaptátok, ingyen adjátok..." Mindig felháborodtam azon, ha valaki ezért pénzt kért, de... És itt jön be az elfogadás. Ha tudom, mi az, mire szükségem van és biízom a Teremtő jó akaratában és a Vonzás Törvényében, hát kigondolom mi kell, teszem a jót és közben "mindezek a dolgok megadatnak nékem..." Ugyan mit kérhetnék ennél többet??? Várom én is a hozzászólásokat, mert erre a témára én is igazán kíváncsi vagyok. Szeretettel ölellek benneteket!

ShaktiA képen szereplő figura

A képen szereplő figura így távolról hasonlít arra az emberre akiről írtam :)))Nagyon kíváncsivá tettetek!

Én is találkoztam egy emberrel, és most még nem tudom megfogalmazni, pontosan hogy történt, de az érzéseim hasonlóak vele kapcsolatban, mint amiről Andromed írsz. Írjatok! Nagyon várom a véleményeteket erről!!!
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosAndromed

Szohoz se jutok!Hogy te milyen sebesen fejlodsz!Jelen!

Még nem tudok hozzászólni...később.

Artiigazad van

A hétvégén igazán megtapasztaltam egy névtelen gyógyítóval,valóban az olyanok akikről te beszélsz nem az elismerést keresik,nem meggazdagodni akarnak,mégis sok dolog megadatik nekik.Valóban őket követni érdemes,mert ők teszik a dolgukat,önzetlenül, szeretetből.Különös érzés,elmondhatatlan,ezt meg kellene tapasztalnia mindenkinek.Csodás...