Atlantisz bölcsessége

Atlantisz bölcsessége- A szeretet és a remény tanácsai - 04.27
Mai napra a szeretet és a remény tanácsai, Atlantiszi bölcsességeken keresztül.

Uralom az elme fölött

Az atlantisziak gyermekkoruktól tanulták uralni az elméjüket. Ennek eredményeként képesek voltak a gondolataikat egy erős energiaáramlássá sűríteni, amivel tárgyakat mozgattak, kristályokat programoztak és további más célokat valósítottak meg. Ez a képesség kizárólag a jó célok érdekeit szolgálta a boldog napokban. A magasan fejlett mágusok esetében feltételezhető volt, hogy testi folyamataikat irányítani tudták, például a testhőmérsékletüket, vércukorszintjüket és az anyagcseréjüket. Az energiamezőjüket úgy tudták uralni, hogy képesek voltak a levegőben közlekedni, egyidejűleg két helyen is megjelenni, és láthatatlanná válni.

Koncentráció

Ajánlás: Ma különösképpen ügyelj gondolataidra, mert egy fegyelmezetlen elme könnyen befolyásolhat, és nagy káoszt tud okozni. Ez ellen a leghatalmasabb fegyver, ha pozitív dolgokra koncentrálsz. Használd ezt az erőt arra, hogy mások egészségét és nem utolsó sorban saját öngyógyításodat is szolgáld.

A JÓ CÉL ÉRDEKÉBEN ÖSSZPONTOSÍTS A SZELLEMI ERŐDRE!!!

Címkék:

HozzászólásokAtlantisz Bölcsessége jún.11.-re

Energiával teli tartályok

Atlantisz utolsó kísérlete során az idősebb papok létrehoztak magas frekvenciájú energiával teli tartályokat, amelyek minden embernek rendelkezésére álltak. Ennek a segítségével tudták fokozni vitalitásukat, és formába önteni látomásaikat. Később az Ibolya Láng is az atlantisziak rendelkezésére állt, amit vizualizálhattak vagy előhívhattak, hogy a negatívitást átalakítsa, különösen a kapcsolatokban.

Kozmikus segítség

Szolgáld ki magad a hatalmas kozmikus energia tartályból, mert itt az ideje annak, hogy álmaidat megvalósítsd. Mielőtt a kozmikus segítséget kérnéd, meg kell nyugodnod és a saját vágyaidra, álomképeidre koncentrálnod! Csak a negatív gondolatok képesek téged megakadályozni. Hívd az Ibolya Lángot, vagy vizualizáld őt, hogy minden negatívitást feloldhass. Most azonnal kezdd el!

A kozmosz kész, hogy segítsen Téged.Május 27.

Archívkristály

Atlantisz Aranykorában minden információt, képzések tartalmait és a spirituális tanításokat telepatikusan egy speciális kvarckristályban raktározták. Ezt a tudást egy kicsi kövekre letöltötték, amit bárhová lehetett teleportálni - azaz először dematerializálódott, majd később újra alakot öltött -, ahová csak akarták. Az emberek befogadóvá tették magukat, és megkapták a szükséges információkat, amikor a követ a harmadik szemükhöz tették. Íly módon keletkezett egy szellemi internet, ami lényegében a képzést és a nevelést szolgálta.

Információk

Ha ezt a kártyát húztad, minden újjal szemben nyitottnak kell mutatkoznod. Lehet, hogy váratlan információkat kapsz, amik segíthetnek életed kirakós játékának összerakásánál. Ha utadba kerül egy archívkristály, lazulj el tedd a harmadik szemedhez, hogy mindazt a gyógyító tudást, ami benne rejtőzik, be tudd fogadni

Legyél nyitott az új információkra!A szeretet és remény tanácsai - ...

...Atlantisz Bölcsességén keresztül - Május 20-ra

Hangok és zene

Arany Atlantiszban az emberek az olyan jól hangzó zenéket szerették, amik a magas rengésszámukat stabilizálták, inspirálták őket és biztosították a kreativitáshoz vezető utat. A gyógyítási célokra és csakráik harmonizálására az atlantisziak geometriailag tökéletesen arányos rezonancia kamrákat építettek. A tanítás templomaiban zenéltek, hogy a gyerekeket megfelelő állapotba juttassák az információk felvételéhez és feldolgozásához. Kábító, zúgó zene a boldog időkben nem létezett, mert nem volt szükségük diszharmónia vagy disszonancia kifejezésére. Ehelyett minden összhangban volt a Végtelennel.

Harmónia

Ez a harmónia kártyája. Ügyelj arra, hogy az életedben minden egyensúlyban és összhangban legyen. Taníts és tanulj egészen felszabadultan. Gondolj arra is, hogy szép zene és ének által a kedved is jobb lesz és szellemed is felébredhet.

Gondoskodj mindenben a harmóniáról!Atlantisz Bölcsessége máj.18.-ra

Pozitivitás

Atlantisz Aranykorában nem voltak negatív szavak. Semmi, ami ellenállást fejezett volna ki, mint például „de”, „soha”, vagy „nem megy”. Ezáltal semmi sem akadályozta az élet folyását. A szókincs is kizárólag pozitív szavakból és fogalmakból állt, és az embereknek csak hasznos ötleteik és gondolataik voltak. Állandóan megerősítették a pillanat boldogságát és az elégedettség érzését. Mivel a szellemi törvényeket követték, csak pozitív és jó dolgokat vonzottak magukhoz.

Ügyelj gondolataidra

Ügyelj ma gondolataidra, szavaidra és meggyőződéseidre! Törölj minden negatív gondolatot - pletykát, kételyt és félelmet! Határozd meg személyes céljaidat és vízióidat a közösségért és a világért! Koncentrálj teljesen ezekre! A fejlődésed fel fog gyorsulni. Menj Most tovább!

SIKERES LESZELBölcsesség május 08-ra

Egyensúly

Atlantisz arany napjaiban, ha egy ember adott valamit, mindig kapott ezért valamit cserébe. Ez azt jelenti, hogy az élet mérlege egyensúlyban volt és nem gyűjtöttek karmát maguknak. Az embereknek az volt az érzése, hogy minden igazságban folyt, jól bántak egymással, és jól érezték magukat. Ezekben a boldog időkben a gyógyító papok egyszerűen úgy tudták egészségben tartani az embereket, hogy a csakráikat harmonizálták.

Harmonikus egyensúly

Így szól a tanács: alakíts ki életed minden területén egészséges egyensúlyt. Ügyelj arra, hogy az adás és kapás ugyanúgy egyensúlyban legyen, mint a munka és a játék. Csakráid egészségére szívj mélyen be egész testedbe levegőt, ami felszabadít, vagy amitől az az érzésed támad, hogy energiádról gondoskodtál magadnak.

Minden életterületedet tartsd egyensúlyban!Május 7.e Bölcsessége

Megvilágosodás

Atlantisz Aranykorában minden ember megvilágosodott lény volt. Ezt az isteni állapotot azáltal érték el, hogy derűs, elmélkedő életet éltek, és minden embertársukat és a Földanyát megbecsülték, és tiszteletben tartották. Magas rezgésükkel meg tudták magukat védeni, abban a pillanatban, amiben éltek, szeretetet sugároztak és mindent, amijük volt, nagy becsben tartották. A pozitív beállítottságuk és bizalmuk az élet folyamában, az állandó kapcsolat az istenséggel, és az, hogy nem voltak kételyeik, kétségeik, mindez abból adódott, hogy mindenki az univerzális egység része volt.

Létezés

Így szól a tanács mára: a cselekvéseidet és törekvéseidet rendezned kell. Felejtkezz el a holnapról! Nyugtasd le elmédet, és légy a Most-ban! Szemléld az Élet csodáját a csend e percében, és örülj mindennek, és annak a lehetőségnek, hogy életedet a Földön élheted le! Ennek jutalmaként megjelenik a belső béke és az istenséggel való kapcsolat érzése hat át téged!

A megvilágosodás a létezés az egységben!Atlantisz Bölcsessége máj.05.-re

Jelen

Az Aranykorban az emberek mindig a pillanat örömére koncentráltak. Mindig a Most-ban éltek. Még lehetőségük sem volt arra, hogy valamit múlt időben vagy jövő időben fejezzenek ki. Minden érzésük és gondolataik ahhoz járultak hozzá, hogy megteremtsék a Holnapot. Atlantisz lakói ezzel megteremtették saját jó és boldog jövőjüket. És mivel érzelmileg mindig jelen voltak egymásnak, mindenki egyedinek, fontosnak, különlegesnek érezhette magát.

Élj a Most-ban!

A mai napra így szól a tanács: Legyél érzelmileg is és valóságban is jelen másoknak. A múlt elmúlt, és a múlt dolgain törni a fejed, tiszta energiapazarlás. A mai gondolataiddal teremted meg önmagadat. Ügyelj arra is, hogy mindig pozitív és konstruktív légy

ÉLJ MINDIG TUDATOSAN!Atlantisz Bölcsessége a mai napra (máj.04.)

A bölcsesség hét oszlopa

Poszeidon temploma a hét hegy egyikére lett építve, amelyek a hét oszlopot, illetőleg Atlantisz szellemi törvényeit testesítették meg. Ezek emlékeztetnek minket arra, hogy nem szakadtunk el Istentől, és rámutatnak arra, hogy mi vagyunk saját sorsunk mestere. Továbbá megerősítenek abban, hogy spirituálisan mindenre van megoldás.

Rend és következmények

Ez a kártya arra emlékeztet, hogy mi egy rendezett univerzumban élünk, amiben minden gondolatodnak, szavadnak és tettednek következménye van. Arra bátorít, hogy az életedet tudatosan tedd jobbá azáltal, hogy a meggyőződéseidet, magyarázataidat és magatartási mintáidat megváltoztatod. Figyelj gondolataidra, koncentrálj azokra, amelyek hasznodra válnak, és alakítsd az életed úgy, ahogy legbensőbb Éned kívánja.

Változtasd meg az életed azáltal, hogy a szellemi törvényeket követed!04.30

Csendes elmélkedés

Arany Atlantiszban az emberek gyakran tartózkodtak a szabadban és sok időt töltöttek csendes elmélkedésben, szemlélődésben. Ez tette lehetővé, hogy kiegyensúlyozottak maradjanak, és fenntartsák a kapcsolatot belső békéjükkel és lelkük bölcsességével. Ez teremtette meg a feltételt ahhoz, hogy fenntartsák az Univerzumhoz és az embertársaikhoz fűződő kapcsolataikat. Ebben az időben az angyalok, az egyszarvúak és a természet szellemei egymással nyíltan és szabadon tudtak kommunikálni és tisztaságukat, vezetésüket és ihletüket ajándékozták egymásnak. A Csendben fogadták be a kozmikus fényt, ami megvilágította őket.

A nyugalom ideje

A kártya választása abban rejlik, hogy jó lenne, sőt inkább szükséges lenne ebben a pillanatban egy bizonyos időt a csendes szemlélődésnek szentelni. Ez segíteni tudna Téged egy projekt, egy munka következő lépésének átgondolásánál, vagy a jövőd tervezésénél. Ajánlott, hogy a válaszokat alapjában már ismerd. Hogy efelől minden világos legyen számodra, be kell engedned, el kell fogadnod a belső bölcsességedet.

Hagyj magadnak nyugalmas időt arra, hogy megérkezzenek a válaszok a kérdéseidre!04.29-re

Elégedettség

Atlantisz aranykorában minden ember egyformán elismert volt. Mindenki boldog volt, azok lehettek, akik szerettek volna lenni, mély benső békéjük volt és jól érezték magukat a bőrükben. Mindenki segített mindenkinek egymás tehetségét kibontakoztatni, hogy mindenki azt tehesse, ami örömöt szerez neki. Ez vezetett az igazi elégedettséghez. És emiatt, hogy önzetlenül csak a közösségért éltek, az emberekbe megelégedés költözött, ami abban jelent meg, hogy látomásaikra bízták magukat és egójukat kizárták.

Megelégedés

Ez a kártya azt mutatja, hogy az elégedettség érzését keresed. Fogadd el magad, ahogy vagy, és örülj minden jó tulajdonságodnak és tehetségednek, amid van! Lélegezd be a csendes elégedettséget! Utána jól fogod magad érezni, és harmóniában leszel.

LEGYÉL ELÉGEDETT MAGADDAL!!!!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

Erika04.28-ra

Állatok szeretete

Arany Atlantiszban az emberek tudták, hogy az állatok is azért jönnek a földre, hogy tanuljanak, tapasztaljanak és tanítsanak – ugyanúgy, ahogy az emberek. Az állatokat egyenrangúként tisztelték és becsülték, és telepatikus úton kommunikáltak velük. Néhányan azért jöttek, hogy az embert szolgálják, adtak egy részt magukból és segítettek minket. Mások védték az embereket vagy jó kísérők voltak. Emberek és állatok békében éltek egymással és ez egy értékes barátság volt, amit mindenki elsajátíthatott.

Legyél békés

Ha ezt a kártyát húztad, az a tanács számodra, hogy még ma vedd fel a kapcsolatot egy állattal. Gondold végig, mit tanulhatsz tőle, és üdvözöld őt telepatikusan barátságos szándékkal. Legyél nyitott a reakciókra, egy üzenetre vagy az egység érzésére, mert egy állat szeretne veled valamit közölni, ami segítségedre lesz.

Tanulj az állatoktól, és gyakorold a szelídséget!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaMa tutom nélkül ezt

Ma tutom nélkül ezt tettem!!!!