Szakrális Zarándoklat Avalonba

Avalon, zarándoklatAugusztus 5-12 között szakrális zarándoklatra hívunk Glastonburybe és azon túlra, a ködfátylon túlra, Avalonba! Avalon, a misztériumok földje, az életet átformáló megéléseké, ahol megnyílik a szív, és a sérült lélek gyógyulni kezd. Sokáig csak a legendákban létezett, de mára Avalont és világunkat elválasztó ködfüggöny egyre vékonyabb, az Istennő kitárja karjait és hazahív.

A zarándoklaton vezetőink lesznek Glastonburyben és környékén élő, az Istennő szolgálatában álló művészek és pap/nők. A zarándoklat fókuszában a tisztulás és a régi minták elengedése áll.

Tervezett program:

augusztus 5.
Utazás Budapestről Bristolba repülővel, majd Bristolból Glastonburybe autóbusszal. Szálláshelyek elfoglalása.

augusztus 6.
Nyitó kör a Glastonbury Istennő Templomban, majd tiszítító nap a Föld elemmel, fizikai formában manifesztálódott mintáink elengedése.

augusztus 7.
Tisztulás a Víz elemmel, Cornwall-ban, akadályozó érzelmi minták elengedése.

agusztus 8.
Tisztulás a Tűz elemmel, nem kívánatos energetikai mintáink elengedése.

augusztus 9.
Délelőtt tisztulás a Levegő elemmel, régi gondolati minták elengedése. Majd délután bejárjuk a Glastonbury Tor körül a kőkorban kialakított hétgyűrűs labirintust. A Tor hét szintjén és a hét csakrán keresztül utazunk, majd a középpontba érve átlépünk a ködfátylon, mely Glastonburyt és Avalont elválasztja. A Labirintus bejárásával egyszerre utazunk a szellemi és fizikai világban, valamint az érzelmek földjén és megnyitjuk magunkat az Istennő transzformáló erejének.

augusztus 10.
Este szertartás az Istennő Templomban, melynek keretein belül bejárjuk a Labirintus két fizikai szinten már nem látható gyűrűjét, az Alsó Világ Árnyékvilágán keresztül megérkezünk Avalon Hölgyének lila ragyogásába.

augusztus 11.
Bejárjuk a Labirintus kifelé vezető spirálját és ezzel kiárasztjuk az életünkbe mindazt az ajándékot, melyet Avalon adott nekünk.

augusztus 12.
Kora reggel zárószertartás a Chalice Wellben Mária Magdaléna jelenlétében.
Délután este utazás Bristolba, majd repülés Budapestre.

Részvételi díj: 109 000Ft + repülőjegy (a repülőjegy + illeték ára jelen pillanatban 49 000Ft körül mozog)
A részvételi díj tartalmazza a szállást 7 éjszakára Glastonburyben családi házakban, transzfert Bristol repülőtér-Glastonbury-Bristol repülőtér között, kirándulást Cornwallba, és a többi programot Glastonburyben.
A részvételi díj nem tartalmaz ellátást, a szálláshelyeken a konyha használata megengedett.

Jelentkezés: 30 000Ft előleg és a repülőjegy befizetésével. A repülőjegy ára folyamatosan változik, illetve a csoport létszáma is korlátozott (maximum 20 fő) ezért javasoljuk, hogy minél hamarabb döntsd el részvételi szándékodat.

Szeretnénk minden érdeklődő figyelmét felhívni arra, hogy az utazás sokkal több annál, mint fizikailag elutazni Glastonburybe. A zarándoklat alatt mélyen kapcsolódunk az Istennővel és ahogyan a dal is szól: "amit az Istennő megérint az megváltozik". Nem tudhatjuk előre, hogy mit jelent ez a változás az életünkben, lehet könnyű, de lehet nehéz is, mindenképpen mély transzformáció lesz, amely nagy valószínűséggel nem ér véget azzal, hogy visszaérkezünk Budapestre. Kérjük gondoljátok át, hogy mi az, ami a zarándoklatra hív benneteket, mi a célotok az utazással.

További információk és jelentkezés itt!

HozzászólásokKedves Juliette!Én nem írtam neked segítő beszámolót,

csenge333
feltörték az emailemet, valaki mással levelezel...Én pont kérdeztem tőled...Meg is szüntetem az emailt...Elegem van, hogy engem használnak fel, illetve az emailcímemet, hogy visszakapjanak........Most kaptam meg a te soraidat és ezzel kideült az igazság...Gyanítottam, hogy valami hasonló van........A jó öreg Merlin ... :)

Anlóil nathrach, ortha bháis bheatha, do thuar dhéanamh.
:) :) :)Drága Ragyogás!

Ez Igen!Egyszerűen fantasztikus vagy!:)Ilyen hozzáállás a helyes út ahhoz,hogy elindulj arrafelé, amire vágysz! :)
Ha hazaértem,kereslek és ha gondolod, beszéljünk,mert valószínűleg tudok segíteni neked a pénzteremtésben...kitaláltam egy új projektet és kellenek nekem hozzá a csupaszív,kedves emberek...1.-én vagy 2.-án érkezem,küldd el a számod és 3.-án felhívlak.

Szeretettel,
JulietteMindennek ára van, én ezt gondolom meg azt,

hgy ekkora úthoz, és ekkora átalakulást elősegítő lehetőséghez ez az ÁR IDEÁLIS!!! Ergo: az ár-érték arány megfelelő.

Amennyiben ott a helyem, megteremtem a rávalót:)

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Igen,valóban nem olcsó...

de gondoljatok bele,ez nem egy egyszerű utazás vagy egy szimpla belső zarándoklat...az ára azért ennyi, hogy sokan részt tudjanak venni rajta.
Itt is az a kérdés, kinek mi mennyit ér meg. Ha folyamatosan a teremtésről írtok, akkor gondolom,ha valamit igazán szeretnétek, nem okoz gondot a pénz megteremtése rá...
Akinek pedig ez még nem megy tökéletesen,ajánlom Pálinkás Robi barátomat,aki játszva megtanítja nektek ezt a dolgot...Sajnálatos módon ő nem volt ott a többi szenzációs előadó mellett a pénzmágnesen,ahol többek között arról is szó volt, hogyan teremtsd meg magadnak azt az életszínvonalat,amelyiket szeretnéd.Megtaláljátok őt a website-on.

S végezetül kérlek ne feledjétek: egy nemzetközi tréning ma már 1millió és 1,5 millió között mozog...Anthony Robbins is hasonló árakon tartja a szemináriumait és rengetegen megyünk hozzá, mert fejlődni,tanulni akarunk.S utána az ott tanultakat,NLP trénerként némiképp beépítve saját kurzusainkba,átadjuk nektek itthoni,elérhetőbb áron.
Ugyanígy az Istennő Papnőjeként adományokért tartunk meditációkat és szertartásokat,s ez az út nem a mi szervezésünk,hanem nemzetközi,mi is részt veszünk rajta,s mellettetek leszünk. A zarándoklat mély lelki transzformációt indít be, s a nemzetközi szervezésbe nem fér bele Stonehenge,mert ez most nem erről szól.

Szeretettel,
Karin
Gondoljátok át: egy ember letérdel a körülményei előtt, de egy Varázsló lábai előtt hevernek a körülmények.JulietteGlastonbury-hez elég közel

Glastonbury-hez elég közel van Stonehenge is, talán egy órányira kocsival, érdemes lenne beletenni a programba azt is, az is mágikus zarándokhely :-):-))

:-))Így van ez...Így működnek a dolgok...

csenge333Csenge333 Kedves!

Ma Te mondtad ki szószerint...
KataEngem érdekelne a dolog, de a részvételi díj nem olcsó

csenge333
szerintem...