Az áldás törvénye

áldás törvényeAz áldás törvénye
Az áldás azt jelenti, hogy nem a külső jelenségekre figyelünk, hanem a jót látjuk meg, s ezáltal életre is keltjük.
Amit tiszta szívemből megáldok, az áldásként száll vissza rám.
Ha megáldok egy „ellenséget”, egy barátot nyerek vele.
Megáldhatok minden létezőt. Minden embert, akivel találkozom, és ekképpen áldás lehetek mindenki számára. Akár nyomban hozzá is foghatok, éspedig azzal kezdve a sort, akit a legkevésbé szeretek.

Amit tiszta szívemből megáldok, az abban a pillanatban áldott is lesz. Az áldás hatalma azonnal megkezdi áldásos tevékenységét.
Megáldani annyit jelent, hogy egy személy vagy egy helyzet számára Isten kegyelmét kérni; valamely személy vagy helyzet számára jót kívánni.
A világba küldött áldás a gondolatenergia legtisztább és legfinomabb formája, és az univerzum leghatalmasabb erejét, az isteni szeretetet mozgósítja. Megáldhatok barátot és ellenséget, várost és vidéket, mindazt, ami életemet betölti, s ekképpen minden áldás lesz számomra.
Azok a Legfelsőbb Isteni energiák, melyeket az áldás gyakorlása által lényünkbe vonzunk teljes egészében a Mindenható Atya Mennyei Birodalmából származnak.
Az áldás által Isten felé fordulunk és megkérjük Őt, hogy nyilvánítsa meg Isteni Energiáját lényünkben. Az áldás napi gyakorlása által nagyon élénken felébred lelkünkben az Isteni Egység tudata.
Az az ember, aki felébreszti lényében azt a tudatot, hogy a többi emberrel mélységes egységben létezik, és a körülötte lévő többi embert képes úgy érzékelni, mint saját magát, természetes módon csak őszintén és egyenesen tud másokkal, viselkedni, és így meg fog szüntetni lényében minden rosszra való hajlamot.
Meg lehet áldani olyan valakit is aki már meghalt, hiszen olyan rezgésszámú energiát idézünk meg, amelyik az ember szellemi létezésének minden szintjére kiterjed, valójában mint egy csodálatos fényzuhatag ömlik és árad lefele a számunkra még elérhetetlen magasságokból.
Az áldás gyakorlásával a Mindenható jelenléte is egyre nyilvánvalóbb és fényesebb lesz lényünkben. Így egyre nő lényünkben a jó, és csökken a rossz, hiszen egy bizonyos rezgésszint fölött a rossz képtelen megnyilvánulni. Ezért van az, hogy a kauzális síkon létező felsőbb énünk egy-egy inkarnáció után, kizárólag a jó, megszerzett képességeket és jellembeli változásokat rögzíti. Mindaz ami rossz és alacsony rezgésű volt életünkben, azt egyszerűen nem látja, az számára nincs. Aurájában pusztán a hiánya észlelhető azoknak a lelki és szellemi tulajdonságoknak, melyeket még nem szereztünk meg.
Az áldás a lehetőségeknek a tökéletes világával hoz kapcsolatba, amely nem más, mint a Mindenható Atya Végtelen Szelleme, amely a világban mindent lehetővé tesz.
Őszinte elkötelezettségünk által lehetővé válik, hogy a létezés magasabb szintjén éljünk, melyben gyakorlatilag minden lehetséges megnyílik előttünk, értelmet nyer minden, amit általában véletlennek, szerencsének, véletlenszerű egybeesésnek nevezünk. Minél gyakrabban alkalmazzuk az áldást, elősegítjük a véletlenszerű egybeesés pillanatainak előfordulását, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy sokkal gyorsabban haladjunk a spirituális úton.
Az élettelen dolgokat, házat, helyet, ételt, is meg lehet áldani. A látszólag élettelen dolgok is élnek a maguk módján. Minden velük, vagy környezetükben lezajlott történést rögzítenek és a megfelelő képességekkel rendelkező emberi tudat bármikor előhívhatja belőlük( ez érvényes a növényi és állati tudatra is). Az áldásenergiák és információk elraktározódnak a látszólag élettelen anyag felsőbb dimenziós létezési síkjain és a környezetükben tartózkodó élőlényekre jótékony hatással vannak.
Az áldás gyakorlásával megnyitjuk az isteni ihlet kapuit, és ez által számtalan valódi vagy jelképes értesülés fog behatolni az értelmi szféránkba. Ha naponta gyakoroljuk az áldást, megéljük a Mindenható Atyával való egység szent rejtélyét és az óriási energiák nagymértékben felgyorsítják szellemi fejlődésünket, a kérdésre feltett válaszok pedig rendkívül gyorsan megérkeznek, és rendkívül egyszerűek és természetesnek látszanak számunkra.
Az emberi lény, aki az áldás gyakorlása által megvalósítja az Egység Tudatállapotát, eléri, hogy tökéletesen cselekedjen. Az ilyen embert már senki sem képes becsapni, és a világ is bölcsként ismeri el. Az áldás által a jó ember napról napra nő jóságában, és így cselekedeteinek gyümölcsei is egyre jobbak lesznek.
Az áldás a rejtélyes isteni áramlat titkos lényege, mely fentről lefelé hatja át lényünket Az áldás tehát a Felső Spirituális rejtélyes energia minket fentről lefelé irányban kegyelemként elárasztó isteni áramlata, melyet a Mindenható belsőleg megfogalmazott kérésünkre szinte azonnal ad válaszként, mely kérést akár saját magunk, akár másvalaki megsegítésére és vezetésére intézünk a Mindenhatóhoz.
Amikor valaki megáld valakit, valójában nem mást, mint hogy hittel és alázattal könyörög a Mindenható Atyához, hogy lényén keresztül árassza el az illető személyt Legfelső Isteni Kegyelmével.
Mondhatjuk tehát, hogy az, az ember, aki megáld valakit vagy valamit, egy növényt, egy állatot, egy helyet, az emberek egy csoportját, egyben saját magát is megáldja, és minden egyes áldás után ő maga is részesül ebből a Kegyelemből. Az áldás biztosan elvezet a Jézus által említett „keskeny útra”.
Az áldás által közvetlenül meggyőződhetünk a Mindenható szeretetének végtelen voltáról. Az áldás lehetővé teszi számunkra, hogy egy valódi és egyre mélyebb szeretetben élhessünk Istennel.
Ha naponta gyakoroljuk az áldás adását, akkor tökéletessé válhatunk, mint ahogy a Mindenható is tökéletes. Megérthetjük, hogy a Mennyek országa valójában bennünk, magunkban létezik. A Mennyek országa valójában Isteni Önvalónk.
Az áldás által a Mindenható Energiája árasztja el lényünket, mely energia túl van léten és nemléten. Ez az energia a születésen és halálon túli élet lényege, és mivel végtelen így mindent magába foglal és jelen van az egész Makrokozmoszban.
Ez a felső energia lehetővé teszi, hogy túllépjünk a maya, a kozmikus illúzió világán. A Mayának óriási ereje van, és mindhárom világot (mentális, asztrális és fizikai) áthatja. Ő hozza létre az egész káprázatot, amely minden kavarodásért felelős. Ő minden vágyunk és szenvedésünk forrása. Még hogyha kezdetben, gyenge sugárban kapunk is ebből a felsőrendű energiából, idővel segít túllépni a mayán, a kozmikus illúzión, és segít abban, hogy boldog és mindenkire és mindenre jó hatással levő életünk legyen. Ez a Felsőrendű Isteni Energia segít annak felfedezésében, hogy minden emberi lény az Isten megnyilvánulása. Segít abban, hogy tudatosítsuk, hogy a jóság, az együttérzés, a megbocsátás, a szeretet, és másoknak teljes önátadással való segítség folytonosan jelen kell, legyen az életünkben.
Ez az energia felébreszti lényünkben a végtelen és feltétel nélküli szeretet erejét, amely óriási belső erővel ruház fel bennünket
Téged is aki most e sorokat olvasod , kérd és megadatik :) ölellek benneteket Merkaba

Címkék:

HozzászólásokNe sajnáld, Zsóka!

Inkább örülj, hogy rájöttél! Az életed nagyobbik felét ennek szellemében élheted. Én 40 évesen még ezerrel rohantam az ellenkező irányba.Aldas mindenkire

Aldast mindenkire!!! elore es halotra, baratokra ,ellensegekre, minden foldi elolenyre.Most itt a lehetoseg mindenki szamara a megbocsatas ,az elengedes,hogy tiszta szivvel, tudjuk szebbe tenni ezt a zurzavaros vilagot .Koszonom nektek ezt a sok pozitiv gondolatokat .Nagyon sokszor van, hogy innen meritek erot a kovetkezo naphoz. Sajnos nekem nem sikerul mindig a pozitiv gondolkozas mert meg most kezdem megerteni ,hogy az ember sajat sorsa kovacsa .Hogy amig nem latod be azt,hogy sajat magad elfogad ugy ahogy vagy es SZERESD,TISZTELD ,legyen onbizalmad, akkaratod ,addig barmit is teszel masnak az nem fogja sohasem ertekelni. Sajnos,hogy en most 40 evessen jottem ra.Halas koszonet mindenkire akkik erre ra vilagositottak. Aldasokban gazdag szep napod . sziasztok.Aldas Ratok :)

sokszor eljovok erre az oldalra feltoltodni, ez most is sikerult! koszonom!!!!Áldás Neked Merkaba!

Olyan gyönyörűt írtál...köszönjük:)Alig várom, hogy Kreátorunknál jól megszorongathassalak téged is

És meg ismerjelek. És még pár kedves társat:)))

Mikor is lesz? / Hahaha !!! Tudom ám!:))

Az áldás neked is kedves Ragyogás :)))))))) Ölellek MerkabaÁldás Merkabának az Áldásos blogért:)

Csodálatos! Köszönöm drága:) Anikó