Az első lépésem

első lépés energiaTegnap este egy picit repülni akartam! Na nem úgy bele a vak világba, csak a szobában. Csillárra felülni, elidőzni a fésülködő asztal felett, átröppenni a ruhás szekrényre, majd az ágyon landolni. E helyett mi történt? Csak bámultam az ablakon kifelé, majd elméláztam a két mutatóujjam közti energiaáramlást nézve. Aztán játszani kezdtem az áramlással. Húzogattam ide-oda, élvezve a játékos kavargást, mely lassan akkorára nyúlt, hogy el tátottam a szám. Már vagy fél méterre volt egymástól a két ujjam, de köztük még mindig ott volt az energia. Nem ám szanaszét csapongva, hanem szép tölcsér formát alkotva, mindkét ujjamból kiindulva, hogy végül középütt találkozzanak a keskeny végüknél fogva. Csodálatos érzés fogott el. Csak bámultam és közben megszűnt köröttem a világ. A pillanat annyira magával ragadott, hogy észre sem vettem mi az amit voltaképpen csinálok! Egy igen mély meditációs állapotba kerültem! Csodálatos volt. Még soha nem sikerült ennyi időn keresztül kiürített elmével befogadni valamit. Az igazság az, hogy még egy "tisztességes" meditációt sem tudtam összehozni sosem, mert rövid időn belül elkalandoznak a gondolataim. De most nem. Most átéltem egyszerre két csodát. Mit nekem szárnyalás, mit nekem ti borús felhők. Itt ebben a szobában zajlik a csoda. Az én saját pici kis csodám. Lehet ez mást nem hoz tűzbe, de nekem ez a mindenem! Minden nap akarom! Ma egész nap ebből éltem. A reggeli eső is mosolyt tudott csak csalni az arcomra. S ez egész nap így maradt. Reggel még egy kicsit meditálgattam. Bekapcsoltam a masszázs matracot, neki támasztottam a falnak, hogy kényelmesen rá ülhessek, majd meditálni kezdtem. Néhány pillanat volt, ami már majdnem hasonlított is, de messze nem az amire nekem szükségem van! Nem baj! Majd este. S a repülés? Előbb vagy utóbb, de az is sikerülni fog:)

Folyt. Köv.

Majd egyszer :)

Címkék:

HozzászólásokEnergia látás

Ha most azt mondom neked, hogy mi a francnak kell tanulni azt amit születésedkor már eleve tudsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elhiszed?
Ne légy görcsös! Ne akarj semmit! Tudd, hogy ki vagy és mire vagy képes. Ezt ÉREZD át. Ne hidd, hanem TUDD! bazi nehéz, de tudni fogod mikor eljutsz erre a pontra. A tisztánlátás képességével születsz. Eldobod, elnyomod, de tudod!! Benned van,..... A lényed egy része. Amikor látni akarod az aurát, akkor ne a test-re hanem a körötte lévő energiára fókuszálj. Ne koncentrálj, hanem láss! Amíg koncentrálsz, addig akarsz!!!!! Ne akarj. Tudd, hogy képes vagy rá! Ez nem fog csak úgy működni, hanem ezt magadévá kell tenned. Érezni nem fogod, hanem hihetetlen, de TUDni fogod. Éld meg a pillanatot, s a pillanat örökkön örökké a tiéd lesz!!!!!!!!!!!

Éld meg a Pillanatot!!Gratulálok!

Szia Dezoxi!

Hogy tanultad meg ezt az energia látást?Kedves Dezoxi!:)

Ez nagyon jó dolog, én is szoktam energiát kérni, csak én úgy csinálom, hogy a tenyereimet egymás felé fordítom, és úgy kérem az energiát. :) Tényleg hihetetlen érzés, amikor érzed hogy kitágítja azt a teret az energia. Én rendszerint gyógyításra használom fel; ha van vmi bajom, vagy bárkinek - ismerőseimnek, családtagjaimnak- mindig szólnak nekem, és én energiát kérek és meggyógyítom őket.
Persze van amikor nem sikerül mindig 100%-osan energiává cserélnem a fájdalomérzetet de jelentősen enyhül. :D És ez jó! :DD
♥:)Ez nagyobb dolog is

hogy látod mások körül, nem semmi:P
Ez naon jó dolog, elvileg mindenkinek megvan ez a képessége h lássa az aurát, csakhát atlantisz óta sokat butultunk:DKöszi

a tippet! Lehet egyszer meg is fogadom majd, de most az, hogy milyen színű nem igazán foglalkoztat. Bizton el jő annak is az ideje, de ez még nem az az időszak! Nekem elég, hogy már mások körül is látom erőlködés nélkül!Ha a színre..

..vagy kiváncsi akkor menj aurafotóshoz, én voltam annó és nekem bevált.Köszi :)

Nem mondhatom, hogy kék, mert inkább világoskék volt. Azt hallottam, hogy ha az ember tudja, hogy neki mely szín lenne a kívánatos, akkor hajlamos azt produkálni önmaga számára. Ezért inkább nem foglalkoztam eddig sem a színnel. De a látvány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na az a nem semmi :)Tök Jó!

Szia Dezoxi!

Hát ez tök jó! Nagyon értékesek ezek a pillanatok. Fura, földöntúli érzés ez, és annyira, de annyira felemelő. Néha nekem is vannak ilyenek. Valahogy nekem a fejem búbjának a bal oldala szokott bizseregni, és a gyomrom olyan nagyon könnyű. Tudom, tán bután hangzik, de teljesen megszűnik a világ. ?) Csak így tovább, ez egy nagyon jó tapasztalat! :)Kék színe volt ugye?

Amit láttál energia csóva biztos kék volt, énis szoktam látni néha amikor nézek magam elé, és az ujjaimat birizgálom:P
Medtiálni tényleg nem könnyű, embert próbáló feladat, főleg ha vki erős egóval rendelkezik.
Bár nekem amilyen erős tud lenni, ugyanúgy elis tudom dobni kis időre, pl 1 óráig is meditáltam már egyhuzamban vagy több ideig is tudnék, a kérdés h történik e vmi közben, mer lehet ülni mint egy fa mozdulatlanul mégse történik semmi. Még énis tanulom h kell, de vmi energiaáramlás ilyenkor beindul, én pl a nyakamnál érzek vmi bizsergést, biztos jön a kundalini:D de lehet h nem, nem vok benne annyira még.Köszi!

Köszönöm a gratulációt!
És igen :)