Az én történetem

A Titokkal nagyjából 2 hónapja ismerkedem,pontosabban akkor néztem meg a filmet.Ez a hit eddig is bennem volt,és eszerint gondolkodtam,de nem találtam tudományos magyarázatot a dologra-és nem folyamatosan irányítottam a gondolataimat-ezért nem volt túl nagy jelentősége számomra.A dokumentumfilm megnézése után azonban elgondolkodtam.."hát,mégis van ilyen?Eddig miért nem így éltem?"
Feltöltött,s néhány napig nagyon boldog voltam.Folyamatosan szinte egymást érően-jó dolgok történtek velem.Barátokat szereztem,az emberek felfigyeltek rám,éreztem hogy fontos vagyok,a munkában is sikereket értem el.Nem kell eget rengetően nagy dolgokra gondolni,csak elismerésekre és jó hangulatra gondolok,de ez rengeteget jelent..:)
..aztán hirtelen eltűnt a varázs.Már tudom miért volt;azért mert elfelejtettem örülni az igazi apróságoknak.Ismét jöttek rossz napok is,s minden visszaállt a régibe.
Ezalatt egy igazi csoda lépett az életembe-s persze ekkor sem foglalkoztam a Titokkal,sajnos.
Igazán boldognak éreztem magam,közel 2 hónapig.Lassan több mint egy hete ez a csoda is megszűnt,eltűnt.Kétségbeestem,nagyon magam alatt voltam,2 napig ittam:)
Mostanában kezdek ráébredni,mióta újra gyakorlom a "törvényt" ,hogy mit is rontottam el.Rengeteget hibáztam...és súlyos hibák voltak ezek.Pl;nem is vagyok jó nő..sőt..:S hogy jövök én ahhoz hogy ilyen csoda érjen?
Meg.."tudom hogy nem lesz ebből semmi komoly,csak kaland"-valóban így is akartam.Akkor még.De most hogy vége,felébredtem;nekem kell Ő.
Ő is így érez,csak nem mer változtatni az életén.Ahogy én sem mertem.
Most újult erővel,letisztult aggyal,az Univerzum energiája segítségével felnyitom a szemét.S ha szeret,visszajön hozzám!:)
Tegnap olvasgattam itt a blogok közt,és rátaláltam egy olyan hozzászolásra,hogy az ember olyan mint a madár.Repülni akar,és ha mennie kell,el kell engedni.Megtettem persze-és ha visszajön,elfogadom,örülök,-de ha nem akkor is boldog leszek-csak legyen ő is az.::)
Szóval visszatérve a témához,arra gondoltam kell egy jel,hogy jó úton haladok-e.Nemsokkal később kiléptem az erkélyre és egy hullámospapagáj volt ott.Azt hidtem megsérült,azt sem tudtam honnan keveredett oda.Meg akartam fogni,és mikor egészen közel kerültem ,elrepült.Szerencsére jól van,a barátnőmnek sikerült megfognia hosszú és nehéz hajsza után.Szerencsés madárka,jó helyre került.A barátnőm már nagyon rég szeretett volna egy papagájt:)
Talán ez egy jel volt.

Hozzászólásokén igen:D

Ha érdekel valakit,keressen bátran:D :D
Hehe..bevonzom a lóvét:DHála Mattikének:) Most én

Hála Mattikének:)

Most én keresek szponzort:)
Bármelyik országban eltáncolok bárhol, mint Matt...ne értse félre senki sem, rúdtáncot nem vállalok;):D

Na igen,de a lényeg hogy abban a videóban tényleg rengeteg csordultig töltött szív van,és azt mind átadja nekünk,így a világhálón.:)
Bár Te jobban mutattál volna,a kis glóriáddal:)
De végülis,köszönjük hogy feltöltötted,és köszönjük Matt-nek hogy megtette:)Évi, itt is vagyok és

Évi,

itt is vagyok és olvasom azt, amiről már hallottam ezelőtt, mert én a leírtaknál többet tudok ám:))

Annyira hasonlítasz rám, a történeted az enyém, csupán a különbség, hogy neked a fiú azt mondta, szeret:) A lényeg ugyanaz. Most vársz egy jelre és lehet, hogy a jel ott volt melletted eddig is, csak nem vetted észre. Hm??

Szóval aranyanyám, fogjunk össze és viduljunk:)))

Azt a videót, amit elküldtem anno neked priviben, majd megosztottam a többiekkel is tartsd szem előtt. A palit észrevette volna ennyi ember, ha nem sugároz annyi boldogságot, mint ő??
Na, azért, ha engem szponzoráltak volna és lett volna lehetőségem 42 országba eljutni, még glóriám is lett volna az út végére:)))Köszönöm

Ágica!:)
Nagyon sok kedves ember van itt,jó itt lenni.Egyfajta "otthonra" leltem.Feltöltődök ha az erős lelkek küzdelmeiről olvasok.Bízom benne,hogy megtanulom használni ezt a hatalmas erőt!..jól használni:)Kedves Éva!

Örülök,hogy megismerhettem életed egy részletét.Szeretettel köszöntelek az oldalon:ÁgicaKedves Éva!

Örülök,hogy megismerhettem életed egy részletét.Szeretettel köszöntelek az oldalon:Ágica