Az energiaátalakítás közös útja

Olvasgatom itt ezt a sok nagyszerű hozzászólást, bejegyzést és csak csodálkozom és örvendezek: milyen sok nagyszerű ember gondolkodik, keres, kutat, tanul fáradhatatlanul…

Elmerengtem a múlton, jelenen és az elképzelhető jövőn…

Ha valaki a keresgélésem kezdetén – több, mint 20 éve!!!- azt mondja nekem, hogy egyszer tanácsadóként fogok dolgozni, embereknek segítek önmagukat megismerni, önbizalmat építeni, érzelmi blokkokat feloldani, párkapcsolati- szexuális problémákat megoldani, boldogabbnak lenni, sőt képes leszek értelmezni egy horoszkópábra furcsa hieroglifáit…Hú, bizony meglepődtem volna!!! Akkoriban még nem is lehetett ilyen „ezós” dolgokról nagyon beszélni – rögtön furcsa pillantásokat kapott az ember…
Engem személy szerint az indított el a tanulás hosszú és rögös útján, hogy boldogtalan voltam – és biztos vagyok benne, hogy ma is nagyon sokan vannak így. Sokan vannak, akik belül érzik: kell lennie egy jobb megoldásnak az „élet élésére”, egy járhatóbb, emberibb útnak. Ti, akik itt vagytok ezen az oldalon már tudtok róla.

Mivel én szinte azonnal beszippantódtam az országban először (a rendszerváltás óta) megjelent ezo- és önfejlesztő irodalom bűvkörébe, nagyon jól le tudom mérni mi történt itt az elmúlt években.
Először persze elolvastam minden tücsköt-bogarat ami a kezembe került, vaktában kerestem fogalmam sem volt még mit – és nem is akadt senki, aki útba igazított volna. (Egyetlen üdítő kivételt az Agykontroll tanfolyam jelentette. Tőlük érdemes volt – és most is az – tanulni!).
Nagyon sokáig botorkáltam egyedül, ami – így utólag – azért bizonyul áldásosnak, mert minden gödörbe beleléptem, amibe csak bele lehetett, így remekül megismertem a tévutakat (a tapasztalataimat remekül használom a munkámban!).
Őszinte leszek: eszméletlen sok hülyeséggel találkoztam…Hatalmas kinyilatkoztatásokkal és „9. dimenzióbeli spirituális lények” közvetített igazságaival, amik a hétköznapi életben nem túl sokat segítettek…(Azt hiszem még most is bele lehet futni ilyesmibe… :)).

Ellenben egészen elképesztő az a változás, amit az utóbbi években tapasztalok!!!
Furcsa pillantások helyett felcsillanó szemeket látok, amikor megemlítem a hivatásomat, mindenkit érdekel az önismeret, a spiritualitás, az asztrológia! Lelkes, kíváncsi emberek mindenütt!!

Nagyon sok csodálatos tanító is felbukkant, egyre letisztultabb, kiforrottabb a tudás, amit átadnak, - átadtok Ti is ezeken az oldalakon.

Hatalmas tudati változás történik, és aki nem olyan „régi motoros”, mint én, talán nem is érzékeli!!

Pedig higgyétek el, döbbenetes a változás!! Marianne Williamson szavaival: egy földalatti forradalom zajlik a világban, hatalmas embertömegeket megmozgatva – és az ironikus az egészben az, hogy erről egyetlen szó sem esik sehol… Nem igazán hallani róla a médiában…

Mindez annak ellenére, hogy mindenki az „emberek elbutításáról” beszél…Azok, aki ez irányba próbálkoznak nem veszik figyelembe, hogy a színfalak mögött egy olyan hatalom munkálkodik, amely Univerzumokat teremt…vele összehasonlítva elég nevetséges a „hatalmi pozícióban lévő” emberek felfuvalkodott, pöffeszkedő gőgje…

Arról hallhatunk milyen nagyra nő a különbség a legszegényebb és leggazdagabb társadalmi rétegek között – de legalább ugyanekkora szakadék nyílik az emberek tudatossági szintje között is. Vannak akik alvajárva, álomban botorkálják végig a hétköznapjaikat, automataként reagálva mindenre – és rengeteg ember szíve és szeme nyílik ki nap mint nap, rálátva az Élet olyan dimenzióira és összefüggéseire, amit a robotpilóta – emberek még csak nem is sejtenek!!

Azért írtam le ezt nektek, mert ha néha úgy érzitek, hogy nehéz a dolgotok, akkor jusson eszetekbe: nem csak magatokért teszitek!
A fizikai síkra mindannyian küldetéssel érkeztünk – ez a sokak által emlegetett, de sokszor félreértett „sors” vagy „sorsfeladat”.
Ennek lényege abból áll, hogy bizonyos – személyenként változó – energiamintázatokat tapasztaljunk meg és átélhessük a hozzá kapcsolódó érzéseket. Ha felismerjük ezeket a mintázatokat és nem állunk ellen megtapasztalásuknak, akkor – ideális esetben – át tudjuk őket alakítani úgy, hogy boldogságot és teljességet adjanak számunkra. Ehhez nem kevesebb, mint a szeretet ereje áll a rendelkezésünkre. Minden egyes megoldott belső gubanccal mindannyian közelebb kerülünk…a mihez is…? Ki tudná megmondani? Ki tudná emberi ésszel felfogni?
Annyi mindenesetre biztos, ha a szeretet és az öröm növekszik útközben – márpedig az növekszik – akkor megéri mennünk!!

HAJRÁ EMBERISÉG!!!

Réka

HozzászólásokHajrá Réka!

Hajrá Secretesek! És hajrá Mindenki!

Köszi Réka ezt az összeszedett, remek írást a tudatosság emelkedéséről. Hálás vagyok, mert mintha csak saját gondolataimmal találkoztam volna ! AnikóHajrá!!! :)

Jó volt olvasni!

Szép napot Réka!