Az áldás törvénye

2009 angyali üzenetA világba küldött áldás a gondolatenergia legtisztább és legfinomabb formája, és az univerzum leghatalmasabb erejét, az isteni szeretetet mozgósítja. A szeretetnek ez a kimeríthetetlen ereje itt van körülöttünk, és csak arra vár, hogy egy teremtő mozgásba hozza. Az áldás törvénye a következő:

• Amit tiszta szívemből megáldok, az abban a pillanatban áldott is lesz. Az áldás hatalma azonnal megkezdi áldásos tevékenységét.
• Amit tiszta szívemből megáldok, az áldásként száll vissza rám. Ha megáldok egy „ellenséget", egy barátot nyerek vele.

Megáldani annyit jelent, hogy egy személy vagy egy helyzet számára Isten kegyelmét
kérni; valamely személy vagy helyzet számára jót kívánni. Megáldani ugyanakkor azt is jelenti, hogy nem a külső jelenségekre figyelünk, hanem a jót látjuk meg, s ezáltal életre is keltjük. Isten a következő szavakkal hívta fel Ábrahám figyelmét az áldás hatalmára: ,,...és megáldalak téged... és áldás leszesz" (Teremtés 12,2). Hogy milyen formában kérjük az áldást, annak nincs jelentősége: kérhetem szóban, kérhetem gondolatban vagy akár érzés formájában.
A legfontosabb, hogy tiszta szívből kívánjam. Hagyhatom, hogy az áldás csak úgy megtörténjen, de el is képzelhetem, amint fény vagy sugár formájában alászáll.
Megáldhatok minden létezőt. Mostantól kezdve tehát minden embert, akivel találkozom, megáldhatnék, és ekképpen áldás lehetnék mindenki számára. Akár nyomban hozzá is foghatok, éspedig azzal kezdve a sort, akit a legkevésbé szeretek.
De nemcsak embereket, hanem minden tárgyat, sőt minden helyzetet is megáldhatok. Megáldhatom a testem is. Ha valamelyik testrészem gondot okoz nekem, akkor megáldom ezt a részt vagy szervet, de soha nem, a betegséget. Megáldhatom a hivatásomat, a házamat, különösen pedig a családomat. De megáldhatom az autómat vagy az utolsó filléremet is. Megáldhatok barátot és ellenséget, várost és vidéket, mindazt, ami életemet betölti, s ekképpen minden áldás lesz számomra.
Akár Istent is megáldhatom, azaz Igaz Valómat, ekképpen Isten örökös áldás lesz számomra. Ettől kezdve áldott életet élhetek, és áldás leszek minden és mindenki számára, akivel csak találkozom.
Felismerhetem, hogy soha nem hagytuk el a Paradicsomot. Az igaz tudat lehetővé teszi számomra, hogy a „mennyországban" éljek itt és most.

HozzászólásokMeszy!:)))

Koszonom,hogy elmeselted!:)))
Es koszonom a jo kivansagokat is!:)))
A Vegtelen Szeretet kiserje lepteid!:)))

Szeretettel,
felebaratEgy kedves történet :)

Számomra egy nagyon kedves történetet irok le az ima és áldás hatalmáról, hogy mennyire is felemeli az embert ha tiszta szivből teszi mindezt.
Nyári tábor a gyülekezetbeli ifjakkal és a tiszteletes úrral. Egy kicsiny "faluban" voltunk 1800m magasan. azért irtam a falut idézőjelbe mert kb 10 állandó lakosa van és inkább nyaralni mennek fel az emberek. van ott egy kis kápolna amit egy bácsika épitett fel saját erejéből mert egy bibliaolvasás közben megérintette egy ige és úgy érezte neki oda kell épitenie egy kis kápolnát :) oda kellett mennünk megbeszélni a bácsikával, hogy vasárnap délelőtt Istentiszteletet tarthassunk a kápolnába.
(zárójelben el kell mondanom h számomra kicsit szenvedés volt a tábor, nagyrészt mert akkor azt vonzottam, me akkor még nem ismertem a titkot...szóval nagyon rossz passzban voltam és mikor megkaptuk ezt a kis feladatot h elsétáljunk a templomig én vittem magammal a bibliámat. a többiek kinevettek, h miért viszek én sétára bibliát, de engem nem érdekelt.) mikor odaértünk megbeszéltük az Istentisztelet időpontját és a bácsika észrevette, h van nálam biblia és megkért h olvassam fel a napi igét és mondjak el egy imát. nagyon érdekes érzés fogott el mikor előrementem ahonnan prédikálni szoktak. nyitogattam a bibliámat de semmi érdekeset nem találtam. ekkor egyik barátom ajánlotta a hegyi beszédet. mivel tudtam, h neki ez egyik kedvenc része a bibliában ezért örömmel olvastam. és bár a jelenlévők nagy százalékára akkor pipa voltam azért, ahogyan viselkednek velem és azért amik történnek mégis az ige felolvasása után becsuktam a szemem, a bibliára tettem a kezem és engem kijönni a kivánságokat a lelkem mélyéről. akármennyi rosszat is kaptam tőlük, akkor teljes szivből, szeretetből kivántam minden jót és kértem Isten áldását. bár nem sokakhoz jutott el igazán amit mondtam de engem mégis felemelt. az azutáni pár órában mintha lebegtem volna. annyira eufórikus érzés töltött el, hogy nem igazán tudtam felfogni mi történik. de ha másért nem is nagyon azért az érzésért már megérte elmennem a táborba :) nem tudom kifejteni mit éreztem, a lényeg h gyönyörű volt :)
azt kivánom, h ezt a gyönyörű és szent érzést ti is megtapasztaljátok. az Isten Szeretete legyen veletek és áldjon meg titeket (ölelés)

"Mi dolgunk a világon? A nevetés, a megértés és a szeretet"A Mennyei profeciak...

...c. konyvben van szo az imamezok kiterjeszteserol. Akit erdekel,olvassa el!
/tizenegyedik felismeres/

Szeretettel,
felebaratKedves szikla! Áldást

Kedves szikla!

Áldást osztani lehet akár egy mosollyal, akár egy "jó napot" kívánással is, ha a szó mögött valódi szándék van.
Én igyekszem úgy osztani áldást, hogy megpróbálok ráérezni, mire van éppen szüksége.
Egy idős néninek pl.: ha eljön mellettem, kívánom, hogy derűvel és kitartással élje meg a mindennapjait.
Egy öltönyös üzletembernek: "Add Uram, hogy a szívével lásson és az agyával érezzen..." Stb...Valahogy így...:):)

kedves Cheenska

te konkrétan , hogyan osztasz áldást?
mi az amit mondasz gondolsz vagy épp teszel?
előre is köszi a választ

szép napot
egyre jobban
MikiÁÁÁÁ ez nem így működik:-)

ha így működne, akkor Gyurcsók Józsi is felállt volna egy hegy tetejére és onnét meggyógyított volna távgyógyítással mindenkit. Akkor nem kellett volna neki 280Ft+Áfa perc díjért betelefonálni és nem kellene egyenként elmenni a gyógykuckójába, ahol szintén ott kell ám hagyni néhány ezrest.

Akkor nem lettek volna az egyházakban se bűnbánó cédulák, sőt papokra sem lenne szükség, hogy a központosított áldást osszák jó kis pénzekért cserébe.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!Kedves felabarat! Nagyon

Kedves felabarat!

Nagyon köszönöm, mindenféleképpen ki fogom próbálni!:)
Szép és gyümölcsöző napot kívánok neked!
CheenskaKedves Cheenska!

Egy idezettel koszonnem meg felemelo soraidat.
"Sok egyedi imamodszert vettem mar tekintetbe,de az egyik leghatasosabbat Frank Laubache javasolta kituno konyveben, melynek cime: A vilag leghatalmasabb ereje az ima.
Ez a konyv a leggyakorlatibb modon szol az imarol, mert hathatos, friss imamodszereket mutat be.
Dr. Laubach hisz benne, hogy az ima tenyleges eroket hoz letre. Egyik modszere szerint, ha az utcan setalunk "szorjunk" imakat embertarsainkra. Ezt a fajta imat " villamimaknak" hivta.Szinte bombazta az embereket imakkal, a joakarat es a szeretet gondolatait kuldte felejuk.Elmondta,hogy amint elhaladt az emberek mellett az utcan imadkozva,azok gyakran utanafordultak es ramosolyogtak. Az arado ima ereje ugy eri oket ,mint a villamosutes."
/Norman V.P.: A pozitiv gondolkodas hatalma/
Nem elhinni vakon, tessek kiprobalni!:)

Isten aldasa kiserje lepteid, kedves Cheenska!:)

Szeretettel,
felebaratKedves Cheenska!

Köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk, és hogy olvashattam! Tepperwein gondolatai mindig valahogy "eltalálnak" és elgondolkodtatnak. És ez öröm számomra, mert mindig tanulok belőlük.
Szeretettel:
DerylDrága Cheenska!

Köszönöm e szellemi törvényt.
csepp