Az Álom

mosoly álomAz Álom: May 17, 2008
A múltkor egyik napon több üzleti tárgyalás után este fáradtan zuhantam az ágyba és pillanatok múlva mély álomba szenderültem. Páratlan álomba, ahol összeesküdött a világ, hogy mindenki segít nekem előbbre haladni. Emberek jöttek oda hozzám és segítettek nekem, mások pedig mutattak valami ritka szépséget: különleges egzotikus virág, különös formájú természeti képek, gyönyörű virágos rétek. Az utcákon luxusautók sokasága követte egymást, az utak mentén szép házak voltak és virágba borult fák üdvözölték az arra járókat, minden ember kedvesen mosolygott, a szeretet sugárzott belőlük. Az egész egy gyönyörű paradicsomra hasonlított a leginkább. Minden esemény több boldogságot váltott ki belőlem.

Annyira felpörögtem, hogy megébredtem. Bámultam a plafont és azon gondolkoztam, milyen jó lenne, ha tényleg ilyen lenne a világ, Aztán el kezdtem gondolkodni: hogyan lehetne ezt megvalósítani? Az órák múlását a szomszéd kakukkórája pontosan jelezte. Már hajnalodott, amikor egy ötlet suhant át az agysejtjeimen. Az egyik példaképem szokta mondani, hogy „mindig úgy bánjatok az emberekkel, ahogy szeretnétek, hogy az emberek bánjanak veletek”. Pár másodperc alatt eldöntöttem, hogy kipróbálom.

Nem jött többet álom a szememre, így belekezdtem a reggeli olvasásba, és az olvasmányom is megerősítette az elgondolásomat. A szokásos reggeli rituálé közben megláttam milyen szépen kizöldült az ablak alatt a fa, és némán megköszöntem szép kilátást. Az egyetemre menet néhány szép lány jött felém csoportban, és mosolyomra visszamosolyogtak, ismét megköszöntem. Amikor a buszra kellett felszállni egy öreg néninek segítettem, aki szintén kedvesen rám mosolygott és megköszönte, én is.

És a gyönyörű napsütéses napon így ment egész estig, a csoporttársaimmal, a tanárokkal, az üzletessel. Volt, aki gyanúsan fogadta viszonzás nélkül a mosolyom, de bizonyára nem értette, hogy a legszebb dolog, amit akkor tehettem az, ha mosolygok. És még nincs vége. Este kimentem sétálni és épp előttem száguldott el álmaim autója,…. majd kiugrott a szívem és hirtelen nagyon fellelkesedtem. A közeli kis utcában, ahol még nem jártam, néhány pompás ház fogadott, virágba borult fákkal az udvarán, és a kert tele gyönyörű tulipánokkal. Ezeket is nagyon köszönöm. Csordultig teltem szeretettel és boldogsággal: what a beautifull day!

Egy ilyen nap után érzem, hogy igazából élek, és hogy pezseg a vér az ereimben. Érdekesebb csak akkor lehetne, hogyha az emberek arra törekednének, hogy a szeretet vezérelje életét, hogy a szépet keressék, és jót tegyenek nap mint nap. Milyen csodálatos lenne.
Visszagondolva édesapám jut eszembe, amikor azt mondta, hogy a mennyország és a pokol itt a földön van, és ahogyan élünk, úgy alakítjuk ki a saját mennyországunka, illetve poklunkat. Én a mennyországnak úgy vélem megtaláltam a kulcsát. Én mindenképp egy gyönyörű utazásként fogom fel az egészet. Továbbiakban mindenkinek a saját döntése, hogy velem tart vagy sem.
„Alkotod a saját univerzumodat azzal a mértékkel, amelyel élsz.” Winston Churcill
„Kövesd a boldogságodat és az Univerzum ott is ajtót nyit neked, ahol eddig csak falak voltak.” Joseph Cambell

Mosolyogj Magyar Nemzet :)

Hozzászólásokxiaozhengzheng

2018-11-13 xiaozhengzheng
adidas nmd
ray ban sunglasses outlet
coach outlet online
polo ralph lauren
polo ralph lauren
ralph lauren uk
canada goose outlet store
canada goose outlet
coach outlet online
michael kors outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
nhl jerseys for sale
nike outlet store
uggs outlet
ralph lauren
canada goose jackets
tory burch sandals
fred perry polo shirts
christian louboutin shoes
coach outlet
ugg outlet
michael kors outlet online
tory burch outlet online
polo ralph lauren
christian louboutin
christian louboutin sale
michael kors outlet online
canada goose
polo ralph lauren outlet
coach outlet
canada goose outlet store
adidas outlet
ugg boots
michael kors outlet clearance
ralph lauren
coach outlet
tory burch shoes
christian louboutin
michael kors outlet online
ugg outlet online
lebron shoes
gucci outlet online
coach outlet online
pandora jewelry outlet
fred perry polo shirts
oakley sunglasses
uggs outlet
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren outlet
off-white
coach outlet
uggs outlet
kate spade outlet store
pandora outlet
ugg,uggs,uggs canada
prada outlet
christian louboutin shoes
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
birkenstock outlet
ugg boots clearance
pandora outlet
canada goose jackets
pandora charms
ugg outlet
coach factory outlet online
asics running shoes
pandora outlet
ugg outlet
canada goose outlet
coach factory outlet
pandora charms
mbt shoes outlet
christian louboutin shoes
nike shoes on sale
christian louboutin outlet
true religion outlet
canada goose
canada goose jackets canada
michael kors outlet
canada goose outlet
supreme clothing
coach factory outlet
canada goose uk
ray ban sunglasse
five finger shoes
michael kors outlet
pandora charms
pandora jewelry
oakley sunglasses wholesale
ugg boots
coach outlet store online clearance
ray ban sunglasse
superdry uk
coach outlet
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet
canada goose outletKöszönöm Hozzászólásaitok :)

Jó volt elolvasni a hozzászólásaitok. ÚŐjra magasan rezeghetek, és vonzhatom mindazt ami hónapok óta foglalkoztat. Hálásan köszönöm Nektek :)

Most, mióta megtanultam én is használni tudatosan a vonzást, minden másként működik, és sokkal több álmom válik valóra, mint korábban, pedig gyerekkorunktól ismerjük mindezt, csak a sok tanító kiölte belőlülnk az álmodozást, pedig ez az egyik legjobb dolog, amit tehetünk, azért hogy igazán élhessünk.

Mosolygós nyári napokat mindenkinek :)Drága Laci :)

Mosolyogj Mindig :) Csodás az élet, ha úgy teremtjük :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)ez jól esett

szia

ezt az álmot jó volt olvasni, vizuális típus vagyok, így bele is éltem kicsit magam és most én is mosolygok :)
köszönöm :)

szia
MikiSzeretem a paradicsomot...

akár tíz vagy millió szál tulipán formájában is,de ez az álom...nagyon jólesett olvasni.
A virágzós fás,kertes,mosolygós boldog emberes részt kéremszépen belőle:))))
Köszönöm,hogy olvashattam:)Böjte László ....

Kedves Bojte László! Az álmaink szimbólumok és egyben a valóságainkat,vágyainkat és mindent,de mindent tükröznek. Némelyik annyira plasztikus,valósághű,hogy évekkel később is emlékezünk rájuk. Le sem kell írni őket,mert valahogy tudjuk,érezzük ez most nekünk,és rólunk szól. Nekem sok olyan előre megálmodott ún.jósálmom volt,amik később beigazolódtak. Álmodtam nem hétköznapi,inkább kifejezetten misztikus,tanító jellegű álmokat ,amikre a mai napig jól emlékszem. Pedig akkor még nem olvastam,nem láttam A Titkot. És a Bibliával sem volt kapcsolatom. Mégis kaptam egy csodálatos,soha nem látott,színes,fényes,szinte megdöbbentő álmot. Aztán egyre többet és többet kaptam.Vágytam ezekre az álmokra és minden este kértem őket. Egyszer Jézussal álmodtam. Nem véletlenül. Egy mondatot mondott nekem,de abban az egy mondatában benne volt minden.Minden,ami a későbbiekben megtörtént velem. Ma már tudom mire akarta ráirányítani a figyelmemet. Mit szeretett volna megmutatni. Azóta nagyon figyelek az álmaimra. Köszönöm kedves László,hogy leírtad mindezt....fénysugárKedves BojteLaszlo!

Érdekes, szívmelengető olvasmány. Nagyon jó érzésekkel töltődtem fel, amíg olvastam. Az jutott eszembe, hogy miért is tudunk szépet álmodni? Azért, mert szépet élünk, szépet gondolunk, szépen telnek a napjaink. Aztán, amikor elalszunk álmodjuk tovább, amit nap közben megéltünk - szépen - és elgondoltunk - szépen - ....! Nem is történhet ez másképpen, hiszen egyik a másik folytatása, ugyanaz az ember, ugyanaz a lélek, nappal és éjjel!
Én tegnapelőtt éjjel nagyon szépet álmodtam!
Reggel végig gondoltam az álmomat, ami kicsit valószerűtlennek tűnt és azon gondolkodtam, hogy hogyan is tudnám úgy befolyásolni a napomat, hogy ez az álom valóra váljon, hogy egy kicsit besegítsek a megérkezésében.
Aztán rájöttem, hogy erre most nincs sok esély, de azzal, hogy jó érzéssel, beleélve, újra és újra végig gondolom, ráérzem a kellemes érzésére, ami a teljesedése által bennem keletkezik, már meg is tettem, amit tehetek, mert ezáltam be is vonzom. Aztán folytatódott a napom, hétköznapi dolgokkal, munkával. A munka közben sok emberrel beszéltem és közben rájöttem, hogy még mindig az álom hatása alatt vagyok, érzem a jó érzést, amit kiváltott belőlem. kedves és még kedvesebb vagyok az emberekkel, jön felém a sok jó érzés, mert veszik a kedvességem és árad hozzám vissza. Aztán a nap végén megállapítottam, hogy a lehető legjobban tettem, amit tehettem az álmommal kapcsoltban. Azt a sok jó, kellemes érzést átadtam másoknak, felvidítottam embereket, örömmel elvégeztem a munkámat, sikeres, boldog, örömteli napom volt.....és a vonzás működött, mert működtettem. Köszönöm a megosztásod, ami eszembe juttatta ezeket a pozitív gondolatokat és amitől a mai napom is csak jó lehet!:))))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery