Az életet adó víz

A víz éltető ereje fizikai felépítésében rejlik. Sok más kivételes tulajdonsága mellett a víz egyik legfontosabb képessége abban található, hogy képes információk felvételére, tárolására és átadására. Testünk szubatomi szinten nem áll másból, mint energiából és információból. Ha a vízzel, mint információközvetítővel az életet támogató ,,üzeneteket" küldünk testünknek, akkor valóban ,,az élet vizéről" beszélhetünk.

Minden külső hatás energiája átrendezi a vízkristály szerkezetét. A természetes vizek energiában dúsak. Útjuk során feltöltődnek a mozgási energia hatására (örvények, csobogók, zuhatagok), telítődnek oxigénnel, a Nap hosszú hullámú sugaraival. A Föld mágneses tere is hat a vízre.

A víz, amikor nyomás alatt álló csövekben mozog, szelepeken, szivattyúkon keresztül préselődik át, elveszti energiáját, felbomlik kristályszerkezete, élettelenné válik. Ez a mesterségesen átalakított víz sokkal nehezebben szívódik fel a szervezetünkben, kevésbé hidratál. Minden módszer, amely a káros információkat megszünteti, és újrarendezi a vízmolekulák fürtjeit, hozzájárul egészségünkhöz.

Már egy egyszerű mágnessel is képesek vagyunk befolyásolni a víz szerkezetét.
A víz polarizálható, a dipólus molekulák rendeződnek a mágneses tér hatására.

A mágnesezett víz molekulái könnyedén áthaladnak a sejtfalon keresztül a sejtmagba, és így jó tápanyagellátást biztosítanak. Ezenkívül képesek magukhoz vonzani a mérgeket, és a hulladékanyagokat a sejtekben, hogy aztán kiürítsék őket a testből.

A megoldást A mágnessel kezelt víz adja
A mágnest több ezer éve használja az emberiség gyógyításra, szépülésre, fiatalodásra. Az ősi Egyiptomban Cleopátra a magnetit segítségével őrizte meg szépségét. Kínában pedig mágneses vasércbányákban gyógyultak és mágnessel kezelt vizet ittak az emberek.

A mágnessel kezelt víz:
- rendezett szervezetűvé válik,
- átstrukturálja a test folyadékrendszerét
- javítja az anyagcserét, a sejtek közti kommunikációt
- méregtelenít, regenerál
- megakadályozza a fogkő kialakulását
- javítja a véredények és a bőr rugalmasságát
- segít a lerakódások feloldásában (érfalak, epekő, vesekő, nyálkő)
- hatásos vérnyomásproblémák, emésztőszervi megbetegedések esetén
- baktériumölő, fertőtlenítő
- lúgosít
- késlelteti az öregedést, támogatja az immunrendszert
- felerősödnek a szervezet belső energiái
- kiszűri a szabad gyököket

,,A víz olyan sokféleképpen befolyásolja közérzetünket, mint szinte semmi más szer: fokozza a szervezet védekező erejét, kimossa, ami fölösleges a testben; tisztává, rózsássá teszi a bőrt, sugárzó külsőt kölcsönöz; formálja az alakot és eltünteti a felesleges kilókat; javítja az erőnlétet és elősegíti a csúcsteljesítményt... Míg az elmúlt időkben nagy tisztelettel bántak a vízzel, ma hajlamosak vagyunk arra, hogy jelentéktelennek tekintsük, és csak azt vegyük észre, hogy pénzbe kerül, vagy pénzt hoz. Ahhoz azonban, hogy a víz továbbra is gyógyítson és tápláljon bennünket, neki is egészségesnek kell lennie." (Karin Schutt)

Írta: Fekete Zsuzsanna természetgyógyász
Forrás: a WNI oldal hírlevele

HozzászólásokDrága Fóka!:)

Épp most ettem görögdinnyét, talán többet is, mint szerettem volna, (valószínűleg igény volt rá, odabenn) és nagy örömmel olvastam a róla szóló pozitív dolgokat, amiket írtál...Remek...Tényleg nagyon finom, ízletes, és ráadásul még az amúgy (számomra) nem annyira szerethető vizet is "letudom" vele....:)
Persze én sok-sok folyadékot veszek magamhoz...Én nem felejtek el inni...:) Sokszor is kell kimennem...:)
Még a vízhajtó teák is jók, de a legjobb, ami a természetben, a TERMÉSZETES állapotában található meg...

Köszönöm a hozzászólásodat, és rendkívül örülök, hogy immár "hallatod" magad itt az oldalon is...:)

Isten tartsa meg jó szokásodat!!!:)))

Szeretettel:

AngeKiegészítőnek,

Könyvajánló:
Robert O. Young PhD - A ph CsodaKedves Önmagam!

Egyik lánykám erősen vérszegény, hiába szed gyógyszereket. Rákerestem a neten az algára, de vagy nem voltam türelmes, vagy nem voltam elég ügyes, de azt hogy hol kapható, nem találtam.
Segítenél? Köszönöm!
"Légy Önmagad és szeresd a Világot!"A víz üzenetei

Szerintem ezt is érdemes megnézni!
http://www.youtube.com/watch?v=aBuGpJsXJuQ&feature=related
"Légy Önmagad és szeresd a Világot!"Ha már a vízről, és a lúgosításról beszélünk...

Attilának helyesen súgott a belső hangja, és nagyszerű, hogy hallgattál rá!
Bizony tudatosan kell a vizet is innunk, mert amikor szomjasak vagyunk, az már a szervezet segélykiáltása.
Testünk, és táplálkozásunk legfontosabb, alapvető alkotóeleme a víz.
Hiszen mi magunk 75% vízből vagyunk ugyebár! Ez sok mindenre magyarázatot ad a "vízhez való viszonyunkban".
Én azt azért nem értem, hogy a szabadgyököket hogy szűri ki a víz, amit a természetgyógyász hölgy ír.
Szerintem ez nem egészen így van, de ha valaki ezt el tudja magyarázni nekem, azt megköszönném.
Az én ismereteim szerint is, mivel a szervezetünk egyik alapvető funkciói közé tartozik, hogy önmaga végzi az optimális méregtelenítést is, amennyiben egészségesek vagyunk, és nem terheljük agyon magunkat méreganyagokkal. Ezt tudjuk megfelelő táplálékok fogyasztásával megsegíteni. Ma már elengedhetetlen az egészségeseknek is, mert olyan mennyiségű felesleges, vagy méreganyagot veszünk magunkhoz akarva akaratlanul is, hogy a testünk segítségre szorul.
A víz egyik nagyon fontos szerepe az is, hogy ezeket az anyagokat, amikor a kiválasztás már megtörtént, kimossa belőlünk! Tehát ezért is nagyon fontos a megfelelő folyadék, illetve víz fogyasztása. Nem gyümölcslevek, üdítők, hanem a tiszta víz!
Vannak olyan különböző technikák is, amelyekkel mi magunk is tudjuk energetizálni, tisztítani a vizünket mindenféle berendezés nélkül - mondjuk a csapvizet, bár ezzel sem mindegyikkel értek teljesen egyet.

Nem szeretném a vízzel kapcsolatos modanivalómat tovább szaporítani, viszont a lúgosításhoz még a következőket szeretném hozzátenni, hogy még bővebb legyen a paletta:
Ragyogásom lehet szádékosan nem említette, vagy csak kifelejtette, és én sem a reklám céljából teszem, ha megemlítem a Calli nevű tévesen teának titulált italt. Az egyéb jótékony hatásai mellett, mint pl. a méregtelenítésben való segítségnyújtása a szervezetnek, már pár nap alatt szenzációs eredményt érünk el vele.

A következőt pedig az Interneten találtam közel egy éve:
A spirulina mikroszkópikus méretű, kékeszöld alga, amelynek sejtjei tökéletes spirált alkotnak. Megtalálható természetes, lúgos kémhatású, melegvizű tavakban a szubtrópikus éghajlaton.
Az eddig ismert, emberi fogyasztásra alkalmas ételek közül a sprulina tartalmazza a tápanyagok legjelentősebb koncentrációját.
Összesen 4.000 vitális anyagot, tehát minden olyat tartalmaz, ami az emberi szervezet számára szükséges.
A spirulina nagyon gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g sejt van, ez 3-szor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban, 2 -szer több mint a marhahúsban és a halban és 60%-al több mint a szójababban. A spirulina sejteket nagyon könnyen feldolgozza az emberi szervezet, a felszívódási arány eléri a 80-95% -t, míg például a szójababok sejtjei a szervezetben csak 40%-ban kerülnek be. Ezenkívül, a spirulina minden telített és telítetlen zsírsavat, 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára. A spirulina tartalmaz egy sor szükséges ásványi anyagot, nyomelemet, többek között például, vasat is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szeléniumot, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, cholin-esterozát, kék-algint, poliozát, mannitolt, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.
A spirulina nagy vastartalommal és B12-es vitamin-tartalommal rendelkezik, és az összes B vitamint tartalmazza. 10 g spirulina porban annyi vas van, mely megfelel 450 g sóskának, avagy 320 g májnak. A spirulina B12 vitamin tartalma alapján 3-szor felülmÚlja a májat, ezért a spirulina nagyon jó hatásÚ vashiányos megbetegedések és rosszindulatú vérszegénység megelőzésére.
A spirulinának is vannak különböző fajtái, olyan vízinövények, melyek polioza-tartalma magas, ezáltal a sejtek sugárzás általi károsodása csökkenthető, a csontvelő sejtjeinek a szaporodását fel lehet gyorsítani, a különleges foglalkozást űző emberek szervezetének immunitását fokozni lehet. A spirulina termékek jobb közérzetet biztosítanak.
Magas a spirulina V-linolénsav tartalma is. Ez az anyag elősegíti a prostaglodin képződését, ezért szabályozza a vérnyomást, elősegíti a sejtszaporodást, megelőzi és gyógyítja a különböző gyulladásos folyamatokat, a szívbetegségeket és cukorbetegségeket. Egy tudományos értekezésben japán tudósok azt állították, hogy a súlyos cukorbetegségben szenvedőknél a spirulina 8 heti szedése után a cukorérték az enyhe lefolyású cukorbetegek szintjére csökkent. Az értekezésben azt is leírták, hogy Japánban sokan szednek spirulinát, és 45% -a pácienseknek a szert különböző betegségek ellen szedi, a 25%-a pedig cukorbetegség ellen. A klinikai megfigyelések igazolták: ha a spirulinát gyógyítás céljából veszik be, cukorbetegség ellen, fantasztikusan jó eredményt lehet elérni.
Az enzimek és más spirulina hatóanyagok felgyorsítják a traumák és a bőr anyagcsere gyógyítását, megelőzik a bőr repedezettségét.
100 g spirulina porban 50 mg B-karotin van. Ez az anyag átalakulhat A vitaminná, amely olyan betegségek megelőzésére szolgál, mint pl. a farkasvakság, elősegíti a növekedési és szaporodási folyamatokat. Az A vitamin hiánya a bőr eldurvulásához vezet, recehártya elváltozáshoz és az ajkak kicserepesedéséhez.
A spirulina meghatározott kénsavas cefalopin és glükolipin tartalommal rendelkezik. A szakemberek azt tartják, hogy ezek az anyagok az AIDS leküzdésének hatékony eszközei.
A spirulina csökkenti a koleszterin és a triglicerin szintet, és megelőzi a szív-koszorúér elmeszesedést, mert magas az Omega 3 tartalma, elassítja az öregedést, visszaállítja a cholinesgerasa aktivitását, fenntartja a normális fiziológiai állapotot. (ezt most én szúrom be: tudtátok, hogy a halakban azért van Omega 3, mert algákkal táplálkoznak?)
A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat.
A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott.
Fizikailag gyenge, rossz immunrendszerrel rendelkező embereknek, akik oxigénhiányban szenvednek, és különösképpen számunkra, az ún. "éppenhogy egészségesek" számára ez a termék különösképpen fontos.
A spirulina tehát rendkívül gazdag tápanyagokban, például ha a spirulinából arcpakolást készítünk, rendkívül jó hatással bír az arcbőrre is.
A spirulina alkalmazása hosszÚ időn keresztül sem jár mellékhatásokkal.

Én még hozzáteszem:
Az kimaradt, hogy egyedül C vitamin nincs benne, meg hogy a legmagasabb klorofiltartalmmal bír, és hogy a Föld Oxigénjének 90 %-át az algák termelik!
Nem esett szó a másik algáról, a Chlorella Vulgarisról, amely állítólag az egyetlen, amelyik képes eltávolítani a nehézfémeket a szervezetből az egyéb méregtelenítő mechanizmusa mellett.
Ezen kívül nem helyeslem, hogy az áll a cikkben, szedik, beveszik, mert a helyes az lenne, hogy eszik ezeket a táplálékokat, mert hogy azok, mármint "élelmi anygok", tehát élelmiszerek.
Ezen kívül sugárzás hatására nem pusztulnak el, bár a szaporodásuk leáll.
Csupán 3,5 milliárd évesek, és vannak akik azt mondják, hogy belőlük , vagy általuk indult el az élet.
Ja, és még valami: Ha valaki azt mondja, hogy most gyógyszereket eszem, meg ilyen olyan kúrán vagyok, és majd utána fogom ezt is fogyasztani - miért tetszik ezt mondani? Az evést is csak utána szabad folytatni, tessék mondani? :))
Tudtátok, hogy itt Magyarországon pl. a föld megjavítására (is) termesztik már? Trágya, ill. műtrágya helyett le sem írom, hogy milyen csodálatos!

Köszönöm türelmeteket soraimhoz,

Szeretettel, ÖnmagamAdminunk!

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.
Lenyűgöztél újra, és újra, és újra, és újra. Végtelen szeretettel ölellek, újra és újra....
Alig várom 24.-ét. ÚÚÚÚÚÚÚÚgy megropogtatlak, hogy csak na! AnikóÉlet vize

Ez fantasztilus! Egészen "véletlenül" nekem is épp most jöttek új gondolataim, megtapasztalásaim a vízzel kapcsolatban. Néhány hete allergiás tüneteket kezdtem mutatni a szemem körül. A bőr kiszáradt a szemem körül, bedagadt, vöröslött és viszketett. Eléggé lehangoló látvány - és állapot - volt:) Az első dolog ami a társadalmi bevett normák és a média által sugárzott szájbarágás miatt beugrott, hogy na bumm, engem is utolért a pollenallergia, noha soha életemben nem voltam allergiás semmiféle pollenre. Aztán néhány nap kínlódás után "véletlenül" olvastam egy cikket arról, hogy elegendő vizet iszunk-e. Ekkor hasított belém, hogy amikor a tükörbe néztem, a szemem körüli foltok úgy néztek ki, mnt egy pár vese vöröslő árnyékai. Bizony, a szervezet a belső szervek "sikolyát" kívül jelzi. Eszembe jutott, hogy gyakorlatilag nem is iszom vizet, csak elvétve, volt, hogy egy nap mindössze 1-2 decit. Mérgeket viszont előszeretettel vittem be a szervezetembe, húsfélék, kávé, édesítőszer és egyéb dolgok formájában. A belső hangom nyugodtan közölte: "Attila, nem iszol elég vizet. Igyál vizet, sokat és hipp-hopp elmúlnak ezek a tünetek, amint a veséd újra lélegzethez jut." Hozzáteszem, elkezdődött némi derékfájás is ilyenkor, ami a civilizált emberek többségénél a vese erőlködésére utal. Ha neked is gyakorta fáj a derekad, pedig nem emelgetsz, nem vagy túlsúlyos vagy várandós, akkor érdemes ezen elgondolkodnod: lehet, hogy éppen a veséd kiált segítségért.
Egy szó mint száz, elkezdtem vizet inni, pedig nem voltam szomjas. A szervezetembe elég sok vitamint viszek be, ami csökkenti a szomjúságérzetet, főleg a C-vitamin optimális jelenléte. Ezért általában nem érzek szomjúságot csak ritkán. Így elfelejtek inni napközben. Miután elkezdtem tudatosan vizet bevinni a szervezetembe (általában ásványvizet iszom, de alapvetően semmi bajom a csapvízzel sem), a tünetek már pár óra után látványosan csökkenni kezdtek, és 1-2 nap alatt teljesen el is múltak.
A tiszta és egészséges, valamint hasznos anyagokban gazdag víz bevitelének van egy remek és igazán élvezetes formája is, aminek éppen most van a szezonja: együnk sok görögdinnyét! A görögdinnye evésekor a legjobb minőségű vizet visszük be a szervezetünkbe, valamint vitaminokat, ásványi anyagokat is és gyümölcscukrot, ami az agy működéséhez elengedhetetlen és édes íze endorfint termel, amitől "jobban rezgünk":) A görögdinnyét büntetlenül fogyaszthatják azok is, akik vigyáznak az alakjukra, mivel a gyümölcs rosttartalma és a gyümölcscukor begyorsítja az anyagcserét, minek következtében csak annyi szívódik fel a cukorból, amennyi szükséges. Ha sok görögdinnyét eszünk, gész szervezetünk tisztulási folyamaton megy át, a görögdinnye kúraszerű alkalmazása pedig fantasztikus sejtregeneráló és tisztító hatású.
Érdemes megjegyezni, hogy a görögdinnye angolul "watermelone", azaz vízdinnye, ami azt mondja nekünk, hogy ebben a fantasztikus gyümölcsben a legjobb minőségű víz van, méghozzá bőven.
Itt a nyár és a dinnye sem olyan drága már. Használjuk ki a szezon kínálta lehetőséget és együnk belőle annyit, amennyit csak tudunk!
-fóka-Köszönöm, Anikóm a hasznos információt!

Elmentettem a kedvendek közé.

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huNem reklámozok semmilyen terméket vele.

Mert nem ez a szándékom. Hanem az információ átadás.
Szeretettel: Anikó

Ja! Fontos még, hogy lugosítsunk mindennap. Sok-sok zöldség-gyümölccsel, és lehet a Aktív bio árpaporral, bármilyen lugosvízzel, és a Supergreens nevű készítménnyel IS.
Van sok minden. Aki keres: Talál.
/ Most kaptam egy infót: A Füredi féle 9.9 lugos víz szervetlen ásványi anyagokat tartalmaz. Van olyan lugos víz, jóval olcsóbban, ami a szerves ásványokat adja a vízen keresztül nekünk.

Állatokat is meglehet a lugosítással gyógyítani, ne feledjük:)

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.