Az erő benned van

az erő benned van„Jelentős egyéni és világméretű átalakulás zajlik napjainkban. Hiszem, hogy mi valamennyien, akik ma élünk, magunk akartunk itt lenni, részesévé válni e változásoknak, véghez vinni a változást, és szeretettelibbé, békésebbé formálni a földi létet. A Halak korában „önmagunkon kívül” kerestük a megváltónkat: „Ments meg engem. Ments meg engem. Kérlek, viseld gondomat.” Most átlépünk a Vízöntő korába, s ezzel együtt megtanuljuk önmagunkban megtalálni a megváltónkat. Mi magunk vagyunk az Erő amelyet oly régóta keresünk. Sorsunk egyedüli irányítói mi vagyunk.Ha nem vagy kész szeretni önmagadat ma, nem fogod szeretni önmagadat holnap sem, mert bármilyen kifogást találsz is ma, holnap ugyanerre fogsz hivatkozni. Tán még húsz év múltán is ezzel fogod mentegetni magad, s előfordul, hogy egész életed e kifogás jegyében telik majd el. Ez az a nap, amikor teljes odaadással szeretheted magadat, elvárásaidat félretéve.
Szeretnék segédkezni olyan világ megteremtésében, ahol biztonsággal szerethetjük egymást, ahol nyíltan vállalhatjuk önmagunkat, ahol szeretnek és elfogadnak bennünket embertársaink, anélkül, hogy ítélkeznének felettünk, bírálnának, vagy ránk kényszerítenék előítéleteiket. Ki-ki söpörjön a maga portáján A szeretet otthon kezdődik. Így szól a Biblia: „Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat.” Túlságosan gyakran feledkezünk el az utolsó két szóról – mint tenmagadat. Mindaddig képtelenek vagyunk bárkit is szeretni ott kint, amíg a szeretet nem belülről fakad. Az önszeretet a legfőbb ajándék, amelyet önmagunknak adhatunk, hiszen ha szeretjük azt aki vagyunk, nem fogjuk bántani magunkat, s nem fogunk bántani másokat. Ha mindenki megbékélne ön magával, nem lenne háború, gengszterizmus, nem lennének terroristák és hajléktalanok. Nem lenne rend-ellenesség, aids, rák, nyomor, nem lenne éhezés. Szóval én ezt tekintem a világbéke feltételének: teremtsük meg belső békénket. Vezéreljen a béke, a megértés, a részvét, a megbocsátás, de mindenekelőtt a szeretet. Módunkban áll létrehívni e változásokat.
A szeretet olyan valami, amit választhatunk, miként a haragot, a gyűlöletet vagy a szomorúságot választjuk. Választhatjuk a szeretetet. Ez minden esetben belső választás. Határozzuk hát el most hogy a szeretetet választjuk. Ez a leghatékonyabb gyógyír, amelyet csak választhatunk.”
Louis L. Hay: Az erő benned van

Címkék:

HozzászólásokSzeretlek Boldogságom

Vagyunk Földnek ,Víznek, Tűznek, Légnek ereje
Napnak, Holdnak, Csillagoknak fénye
Teremtő Isten LélegzeteOkos

gondolatok!Zsul!

Valljek egeszsegedre!:)))

Szeretettel,
felebaratNekem tetszik...:)

Nekem tetszik...:)Ez jó kérdés, Felebari.

:-)Oszinten Zsul?

A Biblia szerint te is felebarat vagy,meg o is,meg mindenki!
Na, milyen erzes?:)))

Szeretettel,
felebaratszóvicc:)

Felebarátnak milyen érzés lehet felebarátokról olvasni?:)Az erő bennem van...

Istenem!
De régen is mondtam ezt magamnak!
De jó,hogy rátaláltam erre a honlapra!
De jó,hogy vagytok!
Köszönöm!

:DTudjátok, amíg olvastam ezt a blogot,

rájöttem, hogy a legfontosabb dolog a világon, amit most, itt és most olvashatok. Ezt gyakorlom nap mint nap, ez ad nekem erőt, hitet és ezt kapom vissza. Ha mást is visszakapok, akkor gondolkodom, hogy miért is, Ti pedig segíttek nekem - a lehető legrövidebb időn belül - visszatalálnom önmagamhoz. Köszönöm!:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Obi!

Ezt az irast minden heten egyszer kitehetned a cimlapra!

Szeretettel,
felebaratJuhéjjjj!

Elindult valami!Drága Öbike és Drága Zorba!Köszönöm,hogy leírtátok a gondolataitokat!
Szeretnék még ilyet!(ha tudnék ugráló emberkéket rajzolni ide,akkor megtenném)

Millió Szeretettel teli ölelés!Anett

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépéstNekem mindig MA

van, legalábbis erre törekszem egy ideje :)
Van egy csodás magyar közmondás: Amit MA megtehetsz, ne halaszd holnapra.
Az én olvasatom a megkérdőjelezett mondatra, hogy Tedd meg ma, Szeresd magad MA.
És igazat adok Neked is, mert aki holnap akarja megszeretni magát, annak szabad választása ez.
De erről eszembe jutott egy vicc:
Az Emberhez eljött a Halál, és azt mondta neki, hogy holnap eljövök érted. Először nagyon búsult Emberünk, hogy mit csináljon most, hiszen már csak egy napja van ebből az életből, aztán hirtelen ötlet jutott eszébe, és megkérte a Halált, hogy ezt írja fel neki az ajtófélfára hogy el ne felejtse. A Halál teljesítette kívánságát, és felírta: "Holnap jövök érted". Másnap jött érte hogy elviszi, mikor Emberünk mutatja az írást, hogy hát HOLNAP jöhetsz értem. A Halál búsan elballagot, és másnap megint jött, de úgyjárt mint előző nap.
Szóval ebben a történetben Emberünk jól járt, viszont a SZERETET jobban szeretné, ha MA élhetnénk meg önmagunk szeretetét.
Legyen mindenki akarata szerint :)
Köszönöm Drága a hozzászólásodat, gondolatodat :)
Szeretettel: Öbike
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Drága ÖBI!

Nagy örömömre szolgál, hogy ez "csak idézet"... és nem a Te gondolataid.

"Ha nem vagy kész szeretni önmagadat ma, nem fogod szeretni önmagadat holnap sem..." - Ugye, látjuk milyen teremtés rejlik e gondolatokban...
Hagyjuk meg az esélyt mindenkinek, hogy holnap, ami egy másik MA, szerethesse magát és világát, tapasztalatai következtében!!!

Egyébként, érzem miért kellett feltenned ezt az idézetet és teljes mellszélességgel támogatlak. Tudom, sokan vagyunk, akik egymás gazdagításáért, önmagunk fejlődéséért szeretünk idejárni... S2 S2 S2

IGEN IGEN IGEN!!! BENNÜNK VAN AZ ERŐ!!!

ÖLELLEK! (( )) (( ))

SZERETLEK! KÉRLEK BOCSÁSS MEG! SAJNÁLOM! KÖSZÖNÖM!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba