Az ingyenbuli

karszalagEngedjétek meg, hogy megosszak veletek egy sikerélményt! Van, hogy a teremtés heteket, hónapokat vesz igénybe, vagy viszont, hogy pár másodpercet! :) A következő történt velem a hétvégén:
Nagyon szeretek bulizni, jönni-menni, barátokkal lenni. Történt ez ezen a hétvégén is, ám sajna mostanában túlköltekeztem, így spórolnom kellett egy kicsit, de mégse volt kedvem otthon ülni. A barátnőmmel ezért megbeszéltük, hogy megyünk is valamerre, de ő hamarabb ment egy másik társasággal, én később érkeztem. Megbeszéltük, hogy ha ott vagyok a szórakozóhely előtt, megcsörgetem, és kijön elém :)
Megbeszélt időpontban ott is voltam, meg is csörgettem, és ő kijött elém. Épp elindultunk befelé, és csak úgy megkérdeztem, hogy mennyi a belépő?
Mikor kimondta az árat, leesett az állam... mennyi????? Valami különleges dj. miatt a szokásos ár 3-szorosát kellett fizetni. Na ha ezt kifizetem, se piára, se taxira nem marad pénzem, sőt, egyáltalán... mint mondottam, "kissé" túlköltekeztem mostanában :D
El is ment a kedvem, mondtam, h inkább be se megyek...
- Ha már eljöttél, gyere be! - mondta a barátnőm, és én mentem is volna, de ennyire tényleg nem akartam költeni.
Ekkor felsóhajtottam:
- DE JÓ LENNE, HA ITT LENNE EGY ELHAGYOTT KARSZALAG!
(ugyanis ha bemész a szórakozóhelyre, a karodra kötik azt a papír karszalagot.)
- Ja tényleg, jó lenne ha itt heverne egy!-helyeselt a barátnőm is.
- Na jó, - mondtam végül - túlélem, ha gyalogolnom kell hazafele, menjünk be.
Elindultunk a bejárat fele, és mit gondoltok, mit láttunk a korlátnál????
EGY ELHAGYOTT KARSZALAGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
- Na ez rád vár! - mondta nevetve a barátnőm...
Mondanom sem kell, hogy rögtön odaszaladtam, felkaptam, egy rágódarabkával megragaszkodtam, és nagy vigyorral az arcomon megindultam a bejárat felé...
Erre szokták mondani, hogy kérd és megadatik!! :D

HozzászólásokNekem is sikerült:)

Az én esetem már múlt szombaton történt. Ritkán vezetem a párom autóját, na nem azért mert nem tudom:). Hozzászoktam az én kisautómhoz, Őt ismerem. Szóval úgy alakult, hogy nekem kellett a golffal mennem a páromék után. Valamiért mindíg izgultam ha a riasztót kellett hatástalanítanom. Kicsik a gombok, nagyok a körmeim:) Szépen be is vonzottam magamnak a félelmeimet, és mellé ütöttem. Önmagában ez nem lett volna gond, de megijedtem, és levettem a gyújtást, közben össze-vissza nyomkodtam a gombokat. A vége az lett, hogy se kép, se hang, letiltott a riasztó mindent. Vagyis hang volt, visított a sziréna rendesen:) No, kedvesem próbálkozott pár percig, majd elindult a másik autóval nélkülem, gondolván, mire visszahozzák, megleli a megoldást. Első körben, kikötötte a sziránát, testi épségünk érdekében:) Érthetetlenül állt, mert a riasztó semmire, de semmire nem reagált. Elvileg van egy kulcs, ami lekapcsolná a szirénát, semmi reakció rá. Bármit tettünk, semmi és semmi. Nekem már lelki szemeim előtt felvillant, hogy jesszusom, mibe fog ez kerülni, pont most? És közben nagyon nagyon erősen kívántam, hogy megtaláljuk a megoldást, oldódjon meg a probléma a legrövidebb idő alatt, a lehető legoptimálisabb módon. Az ijedtségtől nem tudtam gondolkodni, koncentrálni. Csak azt éreztem, én okoztam a problémát, nekem kell megoldanom. És akkor felfigyeltem arra, hogy hiába üti a párom a kódot, hibajelzést küld a rendszer. Tettünk egy lépést a megoldás felé. Rájöttünk, hogy simán átkódoltam:)) Aha, de képtelen voltam felidézni mit csináltam. Párom próbálkozott, semmi. És akkor jött a késztetés, üljek be, és nyomjam a gonbokat. A másodikra a jó kódot ütöttem:) A kedvesem csak nézett, számára hihetetlen volt. Én pedig szintén alig hittem a szememnek. Megcsináltam, juhéééééé.:) Igaz, azóta ezzel cukkolnak, kedvenc témájuk, milyen jó autó tolvaj lehetnék:))) Nos, nem gondolkodom pálya módosításon, de megerősítést kaptam, hogy működik. Igaz még nem minden területen és nem mindíg ilyen gyorsan, de legalább nem adom fel:)

A szeretet átölel. Mert megérdemlem. Köszönöm :):)

jó volt olvasni Benneteket :) Köszönöm!
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Ilyen tenyleg van!!!

Mi ket eve nyaron a baratnommel aztattuk magunkat a Rudas furdoben, o halkan felsohajt, "jaaaaj de jooool esne most egy masszazs!" Mivel ott borsos arat kernek akar egy negyed oras masszazsert is, igy csak almodozasnak szanta. 10 perc sem telt bele, odajon egy feher polos, lathatoan ott dolgozo fiu, lehajol hozzank, es megkerdi: lanyok, mit szolnatok egy kellemes masszazshoz? Mi dobbenten meredtunk egymasra, ki ez, valami szatir??? Mondtuk, hogy nincs ra penzunk. De hat ingyen lenne - valaszolta. Egyre gyanusabb volt, de a vegen elfogadtunk. O a baratnomet, egy kollegaja engem masszirozott meg, professzionalisan, mindenfele "beprobalkozas" nelkul........ A vagyunk valora valt!!!! A vegen azert megkerdeztuk, vegul is mi erdekuk ingyen masszirozgatni, nevetve valaszolt a srac, "Tudjatok micsoda elmeny a sok elhizott szoros pasi utan ilyen csinos lanyokat masszirozni? Meg mi kene fizessunk ezert!"
Szep estet es tovabbi jo teremteseket!:)
Saida

"A RENDKIVULI az atlagemberek utjan rejtezik."