Azért sem hagyom...

..., hogy bekerüljek a rossz napom van érzés spiráljába.
Ma megint állás interjúra megyek vagyis csak gyakorlati hely de elég fontos.Kezdődött ott, hogy már este nem találtam a telefonom és most sem.Szőrén szálán eltűnt.Már mindent feltúrtam de sehol nincsen.Pedig tisztán emlékszem, hogy tegnap este behoztam a konyhából.Aztán csemetém éjjel kétszer is riadót fújt fél2kor és 5kor, szóval három óránál többet nem nagyon aludtam egyhuzamban.Hajat akartam mosni de minden ehhez szükséges cuccomat fent hagytam anyósomnál.
Viszont úgy döntöttem nem érdekel.A telefonom majd meglesz, majd telefonálok fülkéből azt úgy is rég csináltam már:)Megengedem az Univerzumnak, hogy megkeresse helyettem:)))
Nem érzem, hogy fáradt lennék szóval a nem alvás sem izgat.A hajamat meg majd megmosom anyósnál igaz így kicsit korábban kell elindulnunk a manómmal de sebaj...és a napocska is erölködik szóval minden rendben.

UPDATE: ..és tényleg bár egyből nem tudtam ráhangolódni arra amit írtam (sőt sokkal rosszabb lett) később sokkal jobb lett. Haza felé már vidáman jöttem az állás interjúról...és még az sem tudott lelombozni, hogy ahogy beültem a kocsiba végig repedt a fenekemen a nadrág...:)))))))))Sőt ezen csak röhögni tudok.

HozzászólásokKedves Dabraka-abra :)

nagy baj nem lehet, amíg ilyen a hozáállásod... minden rendben lesz.. és van is. :)