azt hiszem, ezt el kell mondanom, bár csak engem érint

Lássátok meg! Olyan nagy szeretetet tanúsított irántam az Atya! Isten gyermekének neveznek engem, és az is vagyok. A világ nem ismer engem. Azért nem ismer a világ, mert nem ismerete meg őt!
Én Isten gyermeke vagyok, de még nem nyilvánvaló, mivé leszek. Egy dolog bizonyos, de ez sem nyilvánvaló: nem az vagyok, akinek látszom.
Tudom, hogy amikor nyilvánvalóvá lesz, mivé lettem, hasonló leszek hozzá. És olyannak fogom látni őt, amilyen valójában.
15 éven keresztül Trainer volt a leginkább használt nicknevem. Azután, hogy elkezdtem megismerni ezt az oldalt, ráébredtem, hogy nem az az életem, hogy mások életét igyekszem megváltoztatni, hanem az, hogy létrehozom a saját életemet, a saját világomat.
Ezt azzal kezdem most, hogy megváltoztatom a nevem. kreátor. kis betűvel, mert a NAGYBETŰS képére lettem teremtve.
Talán bolondnak tartasz, de ha bolond vagyok a világ szemében, az jó jel. Akkor azon az úton járok, amin szeretnék.
Megteremtem a saját világomat. elmondom milyen: Az én világom boldog világ, ahol szeretet van. És tisztesség, és igazság, és kedvesség, és erény, magasztosság, dícséretes dolgok, és bőség, és bölcsesség is talán. És béke és nyugalom. És öröm. Sok sok öröm és nevetés, vidámság. És hála.
Ki itt belépsz, hozd magaddal a reményt!
Az én világomban nagyon sok ajtó van. Tágra nyitott ajtók, amiken beléphetsz, ha akarsz, és ha nem akadályozni akarsz. de ha az lenne is a szándékod, nem akadályozhatsz meg abban, hogy a saját világomat hozzam létre. Nem biztos, hogy be akarsz lépni hozzám, és ez rendben van így, hiszen én sem lépek be mindenki nyitott ajtaján. Ám ha belépsz, vállalnod kell egy kockázatot: lehet, hogy megváltozik a te világod is.

Hozzászólásoknéha nehéz,

illetve csak érzem nehéznek. Hiszen fel kellett hagyjak néhány rutinnal. Amikor ösztönös módon akarok megoldani egy helyzetet, vagy ahogy viszonyulnék, ha nem lenne ez az új tudásom, amiben hiszek. És hogy várnom kell, és a türelem termi meg a rózsát.
- De hát...oda kéne mennem...és megmondanom...
És mégsem. Ez frusztrál egy ideig, de lassan megnyugszom, hiszen csend lesz belül is, békesség, és aztán öröm. Megint tettem egy lépést.Tágul

Tágul a dolog. annyi minden kerül bele, amiről eddig fogalmam sem volt. És amire nem számítottam, egyszerűen besétálnak olyasmik, amiket korábban nem akartam volna, hogy besétáljanak. Amik ellen tiltakoztam, védekeztem volna. És most csak nézem: nicsak, ez is. És ez is? Nahát! És csak nézek, és örülök, és vakargatom a fejem (ahogy mondod Merkaba), és csodálkozom. Hogy mi lesz ebből? Hova tartok vajon? Az izgalom, a várakozás kezd állandósulni bennem. Ugyanakkor ennek semmi köze a türelmetlenséghez, inkább a nyugalomhoz, a békéhez, a bizonyossághoz.
Egy csomó dolog, amitől szerettem volna megszabadulni, nyomtam, űztem préseltem kifelé őket, most jelentéktelenné váltak. egyszerűen kipotyogtak, elpárologtak, vagy ha itt is vannak még, maximum egy vállvonogatást váltanak ki belőlem.
Pedig csak percek múltak, néhány óra, pár nap, 3 hét.
Fölkapott a szél.Kreátor !

Olyan őszintén írod , hogy most is folyamatosan nem kinevetve, nevetek :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Olyan ez mint amikor tudom hogy ismertelek már régen de nem tom honnan , olyan mintha mindíg itt lettél volna köztünk , :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) azt mondod tágul a fejem :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) és közben bal kézzel megvakargatod , és töprengsz , és azt hiszed egy másik bolygón éltél eddig ??::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tényleg jó helyen vagy :)))))))))PÁPá ölellekKét hete

Két hete vagyok itt Titokfalván.
Nos, nem felhőtlen szórakozás, kikapcsolódás, nyaralás itt lenni köztetek.
Néha akkorára tágult a fejem, hogy azt hittem szétdurran. kinőttem a régi ruhámat, a kereteimet, és csak növök, növök, és növök.
Szerencsére valóban nem egy nyaralás, ami most végetér, és pakolni kell, és indulni haza.
Jó hely ez. Jó veletek. Jó győztesek közt lenni.
"Aki győztesekhez kapcsolódik, maga is győztessé válik" - hasznos idézet, még ha nem is tudom, ki mondta. De biztosan mondta valaki.Én is látlak :)))

Én is látlak és látod ahogyan látod , hogy jól e vagy nem jól e , azt bármikor változtathatod :))))))))))) Mivel a leírt betűk is energiát hordoznak , azáltal hogy egy gondolat formájában a fejemben összeállva , érzéseket váltsanak ki belőlem belőled :))) És most és szinte mindíg , jön egy érzés ha olvaslak , köszönöm hogy vagy :))) Gondolat gondolat , elengedem vagy megmarad , elengedem hogy menjen legyen szabad , nem az enyém ő , csak harsog a fejemben mint a vadak , kik rémülten szaladnak keresik a prédát ! Menjetek ti vad gondolat , menjetek mert akkor én leszek szabad , figyellek én kívűlről , és hatással nem leszel többet reám , gondolat nélküli csendben lakik az én atyám !!! Nem baj ha maradsz ,:))))))))) hasznára válik valakiknek ha megosztod szavad :))))))))))) PÁPá ölellek kedves kreátor :))))))))))))))Azt látom,

mindenki esendő.
Rengeteget tanulok itt.
Kezdetben azt gondoltam, itt mindenki tökéletes. Hiszen felismertük a titkot, a titok jelentőségét, és akkor már csak használni kell. És tartottam attól, hogy fog ez menni nekem.
És megnyugodva látom, van esélyem nekem is. Ugyanolyan emberek vannak itt is, mint bárhol a világban. Vannak kedvesek, és vannak durvák. Vannak, akik építenek, mások inkább rombolnak. egymást, valakit, önmagukat, bármit, mint akárhol másutt.
És azt látom, hogy szabad döntésem van, hogy én mit kezdek ezzel: kedves vagyok, vagy durva, építek vagy rombolok. Épülök, vagy leépülök.
És szerencsére azt is látom, hogy hibázhatok, és újra kezdhetem. eltévedhetek, és visszatalálhatok.
Mert egy dologban biztosan különbek a Titokfalvi emberek: esélyt adnak újra és újra. Önmaguknak és másoknak egyaránt.
így aztán itt fogok maradni. remélem, nem baj!Nem csak engem érint, én is ezt hiszem

Mindannyiunk élete összekapcsolódik mások életével. Útjaink, mások útjaival.
És azt hiszem, hogy emberek, akik együtt tudnak érezni, gondolkodni, ha megtanulnak együtt cselekedni is, megsokszorozhatják erejüket.
Ilyen embereket szeretnék az én világomba.Hálás vagyok

HÁLÁT ADOK, AMIÉRT SZERETET VESZ KÖRÜL. BÁRMERRE NÉZEK, SZERETŐ EMBEREKET LÁTOK.
Mosolygás van az arcokon. Ölelő karok, kitárt szívek vannak körülöttem. Ha kinyújtom a kezem, mindig van, aki megszorítja. Ha megyek valahová, van, aki elkísér. Ha mondok valamit, sokan hallják, és jó hallani a válaszokat.
Azt mondjátok, vannak, akik kritizálnak, vannak akik gyűlölködnek, és ki tudja még, miben mesterkednek. Nem látom őket. Olyan ez, mintha a kritika, a gyűlölet, meg a többi is, láthatatlanná tévő köpönyegek lennének. Ha azt akarnád, hogy észrevegyelek - nem tudom, miért, de ha azt akarnád valamiért -, le kell vetned azt a köpenyt. Avitt cucc az.
És én sem vehetem fel soha, ha igaz embert akarok látni.
Nem tudom, mennyi bennem a szeretet, és takarítani kell még itt belül, de hálát adok, mert szeretet vesz körül, és bármerre nézek, szerető embereket látok.Nem csak téged érint :))))

A te életed , téged érint , bár szerintem mindenkim hatással van mindenkire , vagy így vagy úgy :)) Az remek , mert a szíved nyitva áll , mint ahogyan sokan így éreznek itt secret falvában :))))))))) A bennem lévő én is így érez , mely érzés onnan jön ahol én igazán lakom , a szívemben :)))))))))))))) Ölellek Merkaba !nem kell kopogni,

ha nyitva van az ajtó.
Nem akarok senkit távol tartani, azt zárt ajtókkal tenném.
de köszönöm, hogy bejöttél.kopp kopp :-)

Bejöhetek? :-)
"Sokkal több vagy, mint amit magadból látsz" - Kryon.
Én is így gondolom, és úgy látom Te is.
Ez jó.
Olvasni foglak, mert egy húron pendülünk :-)