A Békés Harcos Útja

Sziasztok!

Csak úgy keresgéltem egy kis pozitívumot,egy kis megerősítést,és csak úgy szerettem volna a szeretet és pozitív gondolkodásban elmerülni..,olvasni,videot nézni,tanulni..,és ezen videokat találtam,melyeket szeretem volna veletek is megosztani.Fogadjátok sok szeretettel:)!Amiről a történet szól:

"Mindig megbecsültek az emberek, elkényeztetett az élet. Számos elismerésben volt részem, de tartós nyugalomra, megelégedettségre sehol nem leltem. Ma már tudom, hogy bizonyos értelemben átaludtam azokat az éveket, és csak álmodtam, hogy ébren vagyok � amíg össze nem találkoztam Szókratésszal, aki a mentorom és barátom lett."

A történet alapja Dan Millman, a világbajnok atléta igaz története, aki bejárta a test és a lélek, a szerelem és a rettegés, a világosság és a sötétség, a nevetés és a csoda birodalmait. Dan egy Szokratész nevű öreg tanítómester, a békés harcos vezetésével, és egy rejtélyes, vidám lány hatására a végső szembesülés felé halad, amely felemeli, vagy tönkreteszi őt.

"Azelőtt úgy éreztem, velem született jogomnál fogva jár nekem egy boldog, magas szintű, józan élet, amit automatikusan megkapok majd az évek során. Soha nem sejtettem, hogy egyszer meg kell majd tanulnom, hogyan kell élni � és hogy léteznek a világlátásnak olyan különleges szabályai és módszerei, amelyeket el kell sajátítanom, mielőtt egyszerű, boldog és elégedett életemre ráébredhetnék."

s ami a tanulások,fejlődés után lett:

HozzászólásokRagyogás!

Jólesett olvasni amit írtál.Nagyon szépen köszönöm..,és egyet értek veled.Ezzel:

nem éljük meg a JELENT. A MOST-ot. Pedig csak az LÉTEZIK. Csak mi még mindig nem tudjuk.
Csodás,szép,napos,vidám,beteljesült vágyakat kívánok neked és mindenkinek!!!!sokszor volt már téma az

sokszor volt már téma az oldalon, a thesecret.hu keresője több mint 100 találatot dob ki rá... nagyon jó film!Melinda, míg élek hálás leszek neked ezért a linkekért.


Ezt végig sírtam. És segít.... Istenem! Olyan jó ez a felszabadult sírás. Cipelem, csak hordozzuk magunkkal "kolonc"-ként nyűgeinek. A mindennapi életünkben a feladataink nyomásának kényszerhatására!!!! És! Soha nem éljük meg a JELENT. A MOST-ot. Pedig csak az LÉTEZIK. Csak mi még mindig nem tudjuk.
És én csak sírok, csak sírok, megoldatlan, és folyton nyakamba lihegő feladataim nyomásának hatása miatt.
És ezért is köszönöm neked a linket, és köszönöm magamnak is kíváncsiságomat és, hogy mertem a dolgok mögé nézni!!!
Feliratkoztam a hírlevelükre is!Élmény volt a B.Harcos útja film!

Most sikerült megnéznem a filmet..,és tanulságos mondhatom.Sőt!Elgondolkodtató..,és érdemes többször is megnézni,hiszen a pozitív gondolkodásra,hozzá állásra ösztönöz!Nektek mi a véleményetek a filmről egyébként?Ha van kedvetek írjátok meg!Köszönöm..szép napokat!