Bábeli zűrzavar

bábeli zűrzavarSokszor elgondolkodom azon, hogy miért ilyen rossz a sorsa a magyarnak!?

És mindig arra a vég következtetésre jutok,
a rossz sorsunkat magunknak köszönhetjük!

Ha szétnézek a közvetlen környezetemben, mit
tapasztalok? Azt, hogy a valamikor jó barátok,
iskolatársak nem beszélnek egymással!
Miért? Mert látják, hogy nekem ez van, ami
neki nincs. Vele szintén nem beszél a szomszéd,
mert neki az van, ami őneki nincs! És így tovább!

Tehát már a legkisebb közösségekben sincs
összetartás, és ez így megy tovább! Kihat az
egész országra! Valamikor szép nagy nemzet
voltunk, a földközi tenger mosta a partjainkat!
Elveszítettük! S elveszítettük Erdélyt és a felvidéket
is! S ha így folytatjuk, el fogunk veszíteni mindent!!!

Nemsokára nem marad országunk sem!
Amíg nem tudunk egymás mellett gyűlölet
nélkül élni, egymást megérteni és becsülni,
addig kihasználnak minket! A zűrzavarban
lehet a legjobban halászni! Ki is használják
ezt a szomszédaink is!
Szerintem, ha így folytatódnak a dolgok, még
a mi időnkben tapasztalni fogjuk, hogy országunkat
elhalásszák előlünk!!
És azt kell, hogy mondjam, hogy ezt meg is érdemeljük!!

Te hogy látod, mit kellene tennünk?

Címkék:

HozzászólásokKedves SA!

Kedves SA!

Attól még, hogy te nem látod, attól még az tény. A jó tolvajt sose fedezik fel... de ők felfedezhetőek, ha eleget figyeli az ember a hablaty birodalmát.:)
Azonkívül: ez a terület, ahol az ország fekszik gazdag szakraális szinten is, mert itt taláható a Pilis és Dobogókő. Ezenkívül földrajzilag is rengeteg kincset rejt magában ez a terület. Élelmiszerügyileg is nagyon fontos... nagyon értékes, elhelyezkedéséről már nem is beszélve! Ha ebből nem esett le, hogy mindíg másoknak füllött rá a foguk...:) Hogy mi lesz a jövő? Ingatlanok és földek szerzése... de nekem ugye ez csak szélsőséges véleményem lehet, nem pedig tény.:)Zsul, én még egy tényt

Zsul, én még egy tényt nem hagynék figyelmen kívül: egész konkrétan azt, hogy óriási különbség van a TÉNY és a VÉLEMÉNY között. És amit te tényként tüntettél fel, az erősen a vélemény kategóriába tartozik. :-) Sőt még véleménynek is erős... az a négy és fél sor, amit utána írtál.hozzáröfögésem:)

Kedves Péterbácsi!
Nézőpont kérdése: én nem gondolnám h olyan rossz nekünk. Értem persze, hogy miért írtad, és az írás végkövetkeztetésével is teljesen egyetértek. Egy tényt azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni: a jelenleg globalizált hatalmi kör kiszemelte ezt a területet európai ügyintéző központnak jó fekvése, erőforrásai miatt, s megkezdte a szisztematikus berendezkedést. Nem mintha a többi ország nem lenne megszállva a demokrácia leple alatt a pénz diktatúrájával, de ez a térség (kárpátmedence) nagyon tetszik nekik. Így lehetséges az, hogy ez a hatalmi tömb mindíg abban érdekelt, hogy a magyar nép a saját országában a saját földjén rabszolga legyen, s a saját értékeit ne magának termelje ki. Egy modern rabszolgatartótársadalom a hitel-magánpénzrendszer segítségével. Röviden ennyi.... ezzel együtt és éppen ezért Magyarország egy GAZDAG ország! Secret Admin biztos tudna adatokat idecitálni teljesítményekről, és pénzekről, amiket innen elvonnak.:) Ez megmutatja, hogy milyen gazdag is ez az ország, s hogy a lakossága tud dolgozni eredményesen, ha adnak nekik munkát. Persze ez nem mindíg látszik a statisztikát leszámítva, mert nagy részét kiviszik, elviszik, nem tud visszafordulni a rendszerbe. Valahol olvastam egy olyan közgazdaságtani adatot, mely szerint a 2002-es vagy 2003-as reálbérnövekedés elérte a statisztika szerint a - talán - 1978-as szintet. Ezen persze lehetne ugye nevetni... de megnézték a két év termék és szolgáltatásmegmozgatás mennyiségének mutatóját. Az 1978-as mennyiségnek többszörösét volt képes ez az ország megmozgatni ugyanannyi reálbérszint mellett. Ezek az adatok mutatják meg az igazi erőt (ok nem voltam pontos mert nincs előttem ilyen statisztika, csak emlékekben turkáltam). Szóval van itt erő kérem-szépen, csak jókedv és öröm kell hozzá, de úgy érzem, hogy az is terjed egyre inkább... nem csak az Öbiék meg ti vagytok, akik ráébredtetek a titokra, hanem mások is... miszerint boldogságot mi magunk teremthetünk magunknak, és akár MOST AZONNAL.Öbike

Abban máris benne vagyok!Péterbácsi :)))

jaaaa, a klubbot csak átvitt értelemben mondtam :))))))

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Öbike

Köszönöm a bíztatást, minden gondolatomat a jobbító szándék vezérli! Az ölelési mozgalmatok nagyon tetszik, de még hadd gondolkodjak rajta egy ideig! Már innen a távolból is ölellek benneteket!

Ti vagytok a leggazdagabbak, mert bennetek ezernyi szív dobog!Teremteni az összhangot :)

Drága Péterbácsi :) Nagyon örülök, hogy Te is hangosan gondolkodsz. Vagyunk már egy páran itt az oldalon, vágyainkban ott a változás bevonzása. Szeretettel kérlek, hogy olvasgassál Secretfalva mozgalmáról, a Mosolyogj Mozgalomról, azaz a MOMOMO-ról.
Azt is tudjuk, hogy nagyon sok kis sejt van már az országban, akik energetikailag, a szeretet szavával, valamint a titokkal szeretnénk a világunkat csodálatosabbá teremteni. Elkezdődött :)
Szeretettel ölellek a klubban :) Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)