Hogyan válhatunk szabaddá?

Neale Donald Walsch"A SZABADSÁG MEGTANULÁSA AZ ÉLET TALÁN LEGFONTOSABB FELADATA.
SZABADDÁ VÁLNI ÉLETHELYZETEKTÔL, A KÖRNYEZETTÔL, MÁS EMBEREKTÔL,
ÉS LEGFÔKÉPPEN ÖNMAGUNKTÓL..."
(Dr. Edward Bach)

Ez a fantasztikus ember dolgozta ki a Bach-virágterápiát, akitől idéztem. Még az 1930-as évek elején. Állítom nektek , hogy zseni volt, hiszen korának sebész orvosaként azzal foglalkozott, hogyan gyógyítsa az emberek lelkét, rájött, hogy nem elég a testi fájdalmakat orvosolni, kivágni, kivenni, összevarrni, stb..... mondhatom hülyének is nézték érte...az orvosok elhatárolódtak nézetei miatt tőle...de ő kitartott és kutatásai alapján a mai napig nagy sikerrel használják ezt a módszert a világ számos országában.

Ha Londonban például bemész egy kis boltba, vagy egy éjjel nappaliba, ott a polcon az összes eszencia, bárki megveheti, sőt, az anyukák a házipatika részeként tekintenek a virágokra! Otthon van mindig kéznél ...Nem semmi...

Használják a lelkis egyensúly elvesztésétől kezdve a fogorvoshoz menetel előtt, vizsgák előtt, a huzatot kapott virágoknál, használják a félős kutyáknál az ijedős cicáknál, szülés közben, állás interjúra való felkészüléskor és minden egyéb élethelyzetben amikor extra lelkierőre van szükség.

Állítom nektek ez a módszer lesz ennek az évszázadnak egyik legjelentősebb terápiája!!!
Épp tegnap volt nálam egy hölgy akit az orvosa küldött el Bach-virágterápiára, mert mivel semmi módszer és gyógyszer nem használt, biztosra veszi lelki eredetű a hölgy problémája....
tehát már az orvosok is tudnak róla és egyre nyitottabbak!

A jövő orvoslásában ötvöződni fog a test és lélek egyidejű gyógyítása és egyre elterjedtebb lesz és végre a lelkünkkel is foglalkozni fognak és nem csupán "terméknek" tekintenek majd ránk!

Halleluja!

Ölelés és szép hétvégét Kedveseim!
Szildi

Hozzászólások



Tanárok figyelmébe ajánlom...

Sziasztok!

A szabadság elérése szerintem mindenkit vonz. Egyszer azt olvastam valahol, hogy ha lelkileg szabad vagy, akkor a körülményeidtől sem fogsz függeni.
Most pedig kifejezetten a tanároknak/pedagógusoknak szeretnék ajánlani valamit. Egy olyan út, amellyel nagyon jól ki lehet használni a tanári pálya előnyeit és egy jó kis út a szbadság elérése felé. Tehát az alábbi linket lehetőleg tanáremberek nyissák meg :)

Te teremted a magad Valóságát minden körülményével együtt...



Megbocsátok

Nem Történt Semmi.



Kedves Csodadoktor!

A lényeg ugyanaz.
Szeretettel:
Szildi



AZ egyetlen oka az összes betegségnek

Tudod mi történik, ha meg bántasz egy embert? Megnő a feszültség. Kialakul egy tüske ami elfertőződik (elmérgesedik) A méreg beteggé tesz és megöl.Minden betegség forrása ez.



Virágnak mi a

A virágnak mi a köze a lelki békénkhez ? A lelki békét mi magunk hozhatjuk létre. Ha a lelki békéd a helyén van nincs betegség a testedben. Hülyíteni embereket virággal,,Használhatsz bármilyen segédeszközt, jógázhatsz, mudrázhatsz, meditálhatsz nem sokra mész vele . Valós megoldás egy van. A szeretet alapja MEGBOCSÁTÁS ! A tapasztalat és a szabad választás mindenkinek választ ad.
Szeretet egyenlő elfogadás.



Drága Szildi!

Zsuzsuka
Megteremtjük, hogy sikerüljön!



Köszönöm Zsuzsuka!

Amint tudok közelebbit jelentkezem!
Ja és a helyszín Kerepes-Szilasliget, a Közösségi Ház. Pesttől kb. 15 km. Hévvel is elérhető az Örs vezér térről.
puszillak,
Szeretettel:
Szildi



DRÁGA SZILDI!

Zsuzsuka
Természetesen nagyon szívesen, csak jó előre tájékoztass a részletekről.
Helyileg hol?
Már sok előadást, szaktanácsadást, rendezvényt szerveztem, tartottam. Mindíg nagy örömömre szolgál, ha segíthetek, ha megoszthatom másokkal azt, amiről én meg vagyok győződve, hogy hasznos. Ha meg ölelgetős sátáor is, hát akkor pláne.
Kövi Szabiról már nem is beszélve. Nagyon szeretem.
Várom a részleteket. zsuzsuka@citromail.hu
Vidám, mosolygós, nagyon szép napot kívánok Neked ebben a borongós, esős, szomorkás időben, legalább mi legyünk vidámak.
Szeretettel ölellek Zsuzsuka



Drága Zsuzsuka!

Nagyon örülök, hogy írtál és megtudhattam mivel is foglalkozol! És teljesen egyetértek a leírtakkal! Nagyon fontos, hogy az egyensúly meglegyen, a test-lélek-szellem egyensúlya. Ha bármelyik elbillen, akkor disszharmónia jelzi....

Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy megkérdezzelek, lenne-e kedved a május 17.-ére szervezett SZÍVárvány Napon előadást és bemutatót tartani?! Immár második alkalommal szervezem és mondhatom, hogy az első egészségnapnak hatalmas, nem várt sikere volt! Vidékről is jöttek fel érdeklődők, például Győrből! Ezen a napon egy csomó témát feldolgozunk, persze csak ismertető jelleggel. Viszont lehetőség van az előadás után egy kezelő szobában akár kezelni is...a Mosolyogj Magyarországnak külön ölelgetős sátra is lesz, és este Kövi Szabolcs koncerttel zárjuk majd a napot!
Remélem számíthatok Rád!
Ölelés:
Szildi



EGÉSZ-SÉG

Zsuzsuka

Bizony, bizony nem csak testünk van, lelkünk is. Örülök, hogy egyre szélesebb körben terjednek a természetes gyógymódok. Már 11 éve, hogy elköteleztem magam a természetes gyógymódok mellett. Fényterápiával, színterápiával, csakraterápiával, aromaterápiával és légterápiával foglalkozom. Több száz ügyfelem van, aki élvezi ezen terápiák áldásos hatását. "Bónuszként" meg megkapják a lelki tanácsadást is. Meggyőződésem, hogy az az igazán egészséges, aki testileg, lelkileg és anyagilag is jól van. Olyan ez, mint a háromlábú szék. Bármelyik lába rövidebb, vagy hosszabb, billeg, vagy akár fel is borul. Minden fontos, minden számít. Nagyon szeretem a munkámat, mert meggyőződésem, hogy segítek másokon és ez nagyon jó érzéssel tölt el. Most a fő kedvencem a csakraterápia. Nem is gondolná az ember, ha nem foglalkozik vele, hogy milyen következményei vannak, lehetnek annak, ha egyes csakránk nem megfelelően működik. Pedig teljesen logikus. Hiszen, ha nem tud kellő mennyiségű, minőségű energiát felvenni az egyes a terület az Univerzumból, akkor nem tud tökéletesen működni és már ki is alakulnak a különböző rendellenességek. Fantasztikus,hogy milyen csodálatos hatással van a fény, a színek és a különböző illatok az emberre. Persze egyszerűbb, könnyebb bekapni egy pirulát, csak tisztában kell lenni azzal is, hogy mit is tartalmaznak a különböző gyógyszerek, milyen hatásuk és milyen mellékhatásuk van.
Itt van minden, minden a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy EGÉSZ-SÉGESEK legyünk, csak élni kell vele.
A virágterápia kapcsán kikivánkoztak belőlem ezek a gondolatok. Köszönöm, hogy elolvastad.