Bemutatkozás

Alig egy napja regisztráltam ezen az oldalon, és már mélyen beleszóltam fórumokba, bejegyzésekbe. Gondoltam, itt az idő, hogy magamat is bemutassam.

Már elég régóta - általános iskolás korom óta - sejtem, hogy a világ több, mint amit látunk, amit érzünk belőle. Első kérdésem, amire emlékszem: ha a kígyó nem azt látja, amit mi, hanem csak az infravörös tartományt, ezáltal tájékozódik, akkor hogy mondhatjuk, hogy mindent tudunk a világról? Még a műszereink is csak azt mutatják, amit keresünk. Azt soha nem mutathatják meg, amit nem akarunk látni, vagy amiről nem is tudjuk, hogy létezik.

Amint megindult az ezoterikus irodalom kis hazánkban, elkezdtem olvasni. Túlvilági üzenetek, szellemvilág, szépirodalmi művek, önsegítő és oktató könyvek. Gyakorlatilag mindent begyűjtöttem, ami elérhető volt. És sok közülük ellentmondott sok másiknak. Olyan is akadt, ami önmagában volt egy nagy ellentmondás. Nem értettem, hogy akkor most mit is keresek, vagy honnan fogom megtudni, amit keresek.

Egy kis időbe beletelt (kb. 8 évbe), mire rájöttem, hogy nem az a lényeg, mások mit mondanak nekem, hanem hogy én mit érzek magaménak. És rájöttem arra is, hogy "Én vagyok Te", azaz mindannyian Egyek vagyunk, nincs elszigeteltség köztünk csak azért, mert más testben élünk. Attól még ugyanannak az élőnek vagyunk részei mindannyian. ezt az élőt nevezik egyesek Istennek, mások Univerzumnak, és még milliónyi neve van. És lassan kezdte magát feltárni a világnak az a része, ami eddig elbújt előlem. Fellebbent a fátyol, és én mögé tekinthettem.

Azóta megválogatom, mit olvasok, mit vonzok be magamhoz. Nem én keresem a könyveket és embereket. Tudom, hogy minden és mindenki az "épp jókor" pillanatában toppan be. Nem is toppanhat máskor, hiszen én vonzom magamhoz őket.

Hogy most, 35. születésnapomon hol tartok? Tudom, hogy minden tökéletes. Tudom, hogy mindennek úgy kell lennie, ahogy van, mertha másképp kéne lennie, akkor valószínűleg másképp lenne. És tudom azt, hogy ha a világban akarok valami változást látni, akkor a változást magamban kell kezdenem. És tudok egy csomó dolgot arról, hogyan működök. Tudom magam. Vagy Avatárul: látom magam :)

Ez vagyok én. Most. Egy perccel később már másvalaki leszek. Életem folyamatos megújulás, folytonos változás. És tudom ezt magamról. Mert szabadságomban áll annak lenni, aki csak akarok.

HozzászólásokMost találtam meg :)

Köszönöm! Köszöntelek:) Bár már találkoztunk itt, beszéltünk is itt egymással:)

Érdekesség mindenhez:
http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=f7c64aed4Köszönet

Köszönöm, hogy így érzed. Örülök, hogy itt lehetek, és hálás vagyok, mert ennek a remek közösségnek lehetek a tagja. És pesze hálás vagyok Neked, amiért ezt létrehoztad :)Köszöntelek az oldalon kedves

Köszöntelek az oldalon kedves SanTa! Welcome. Tetszenek a hozzászólásaid, írásaid. Érezd jól magad közöttünk!Én is

látlak téged.Hízelgő, de nem saját

Hízelgő, de nem saját találmány. Richard Bach írta le az Illúziókban.Mert szabadságomban áll annak

Mert szabadságomban áll annak lenni, aki csak akarok.

Ez így igaz...nagyon tetszik ez a mondat..hirdetni kellene...