Bocs, de egy kicsit besokalltam

Bocs, de egy kisit besokalltam...Előre is elnézést kérek mindenkitől, aki ezt olvasva megsértve, vagy megbántva érzi magát, és azoktól is, akik úgy vélik, hogy nem feltétlenül kellene ezeket a sorokat olvasniuk, mert nem érinti őket, nincs hozzá igazán közük.

Mégis fontosnak tartom, hogy ezt az írást is sokan olvassák, mert olyan dolgokról fogok benne írni, amiket fontos tudnod és tisztán látnod ahhoz, hogy eldönthesd, akarsz-e a jövőben egyáltalán engem olvasni, látni, hallani, vagy akarod-e hogy bármi közünk legyen egymáshoz egyáltalán.

Szeretném, most már sokadszorra leszögezni: NEM VAGYOK TANÍTÓ, SEM MESTER, SEM SPIRITUÁLIS VEZETŐ, SEM PSZICHOLÓGUS!

Semmi sem vagyok! Egy egyszerű közlekedésmérnök diplomám van, amit megtoldottam egy MBA végzettséggel, bár ez utóbbiról a diplomámat át sem vettem, mert nem tartottam fontosnak megszerezni a hozzá szükséges nyelvvizsgát. Az igazat megvallva, a mérnöki diplomámat, a meglévő nyelvvizsga bizonyítványomat és az összes egyéb vezetési-, szervezési oklevelemet is legszívesebben elégetném, annyira nem érzem jelentőségüket a Létezés kiteljesítésében.

Nem tudok Neked átadni semmi olyasmit, amit ne tudnál eredendően Te magad is, még ha nem is emlékszel arra, hogy tudod.

Utat sem akarok mutatni Neked. Nem is tudnék, hiszen azon az úton, amit Te bejárhatsz én sosem jártam, és nem is fogok!

Egyetlen dolgot tudok csak átadni és megmutatni Neked: azt, hogy én mit találtam, mit tapasztaltam, és mit értettem meg keresésem során, és azt a módszert, amivel én kerestem és keresek most is.

Döntsd el, hogy Neked ez elég vagy sem!

Nem tudok Neked mást, többet adni! Ez lényem egésze! Ez minden, ami vagyok! Nem több, és nem is kevesebb!

Elegem van abból, hogy emberek saját belső bizonytalanságukat és tehetetlenségüket azzal próbálják elfedni önmaguk elől is, hogy másokban a hibát keresve és kéretlen tanácsaikat osztogatva, önmaguk morális felsőbbrendűségét igyekeznek bizonygatni.
Elegem van abból, hogy emberek hiányos információkra alapozva vonnak le következtetéseket, majd ezeket tényként kezelve, abszolút és megdönthetetlen igazságként hirdetik és próbálják ledugni mások torkán!

Szabadságot prédikálnak, miközben a Létezést papíroktól teszik függővé!
Egyenlőséget hirdetnek, miközben minden eszközt megragadnak annak érdekében, hogy bebizonyítsák, sehol sem vagy még az ő szintjükhöz képest!
Önzetlenséget harsognak, miközben azt követelik, hogy add nekik oda mindened úgy, hogy nekik ne kelljen azt semmivel viszonozniuk!
Elfogadást kiáltanak, miközben csak akkor tartanak egyáltalán a létezésre is méltónak, ha a véleményed és a hitrendszered megegyezik az övékkel!
Szeretetről beszélnek, miközben folyton csak azt lesik, hol tudnak beléd marni, és hogyan tudnának megalázni!

Elegem van már ebből, és nagyon unom!

Ezért kérlek, jól gondold meg, hogy fentiek figyelembevételével, akarsz-e még egyáltalán hallani rólam!

Egy dolgot ígérhetek: mindent megteszek annak érdekében, hogy a legjobbat, legtöbbet nyújtsam Neked, és adjam át magamból, amit csak lehet!

Te döntöd el, hogy Neked ez elég, vagy sem!

Ha elég, örülök, és szívesen osztom meg Veled továbbra is azt, amit én megtapasztaltam!

Ha nem elég, akkor is szívesen veszem a véleményedet, de kérlek, kímélj meg tettetett és álszent erkölcsösséged és moralitásod hirdetésétől, és ostoba, tudatlanságból és figyelmetlenségből eredő téves következtetéseidnek, tényként való beállításától.

Bocs, de ezekre nem vagyok kíváncsi!
Majd legfeljebb csak akkor, ha megmutatod az egész életedet, és abból látom, hogy nem csak prédikálsz és nem csak az előítéleteiden keresztül alkotsz véleményt, hanem az egész életed, az egész létezésed azt tükrözi, amit hirdetsz!

Továbbra is örömmel osztom meg tapasztalásaimat azokkal, akik arra nyitottak, úgy és olyan formában és stílusban, ahogy nekik és nekem tetszik! Akkor is, ha Neked történetesen nem tetszik, és nem értesz vele egyet! Tehetsz bármit: ócsárolhatsz, befeketíthetsz, rossz híremet keltheted, feljelenthetsz és máglyára is küldhetsz!

Nem érdekel, hogy milyen módon akarsz megfélemlíteni, vagy bűntudatot kelteni bennem, továbbra is boldogan és alázattal hirdetem azt, amit én Igaznak érzek!

Azt hogy SZABAD vagy, és SZABADSÁGODBAN ÁLL BÁRMIT MEGTENNI, BÁRMIRE SZERT TENNI ÉS BÁRKIVÉ LENNI, AKIVÉ CSAK AKARSZ!

Még ÖNMAGADDÁ is!

És így teszek én is: maradok ÖNMAGAM!

Még ha ez oly sokak érdekét sérti is!

HozzászólásokNekem is van egy hasonló cikkem:

Rablóból lesz a legjobb pandúr?
IGe - 2008.11.03 03:47
http://1objektiv.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=55757

Tele van az életünk és a hócipőnk kétnapos gyorstalpaló tanfolyamok után másokat tanítani, segíteni akaró, saját PR-jük szerinti "szent" emberekből.

Van egy közmondás, ami szerint rablóból lesz a legjobb pandur, ami viccnek, humornak, ugratásnak jó, de a valóság az azért más. A valóságot inkább az a közmondásunk írja le hűen, hogy kutyából nem lesz szalonna.

Szerintem egy olyan ember, aki elkábszerezte már egyszer az agyát, mint Csernus, az ne akarjon utána embereket gyógyítani, hanem csak saját magát. A búvár és pletyka szintű média persze felkarolhatja és mikrosztárt csinálhat belőle, de ettől még nem lesz belőle szócikk a jelentős pszichológusok lexikonában.

Ezzel párhuzamosan szerintem egy volt súlyos alkoholista és mentális beteg se akarjon világmegváltó, az emberiség nagy megsegítője szerepekre törni. Örüljön inkább, hogy már eljutott odáig, hogy nem hány saját maga alá. Az ötről hatra könyv (bukott asztrológus) szerzőjének is saját magával lenne csak szabad foglalkoznia és senki mással. Nem hiteles az olyan ember, aki olyan mélyre tudott lesüllyedni, mint õ, még ha látszólag talpra is tudott állni. Azok az emberek a hitelesek, akik úgy segítenek és gyógyítanak másokon, hogy õk maguk személyisége és teljes életútja is példamutató.. Egy jó terepauta sok emberen segített, sok embert ismert és abból van tudása és nem egy egyedi esetbõl, ami csak a saját betegsége.

Tehát vigyázzunk, mert egy rakás félőrült és szerfüggő végez el különféle természetgyógyászati, ezotéria, személyiségkikupáló tanfolyamokat, akár egyetemet is és utána rendelőt nyitnak. Ne higgyük el, hogy az ilyen emberek meg tudnak változni és mások lettek. Nem lesznek mások, csak eljátszanak egy szerepet, amiből mindig ki lehet zökkenteni őket és akkor előjön a régi és valódi énjük, leesik arra az időre az álarc.

Tele van az életünk és a hócipőnk kétnapos gyorstalpaló tanfolyamok után másokat tanítani, segíteni akaró, saját PR-jük szerinti "szent" emberekből. Kerüljük el őket, mert már Jézus állítólagos korában is éppen 24 világmegváltó volt két tucatnyi és most is.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Okulva abból hogy néha nem

Okulva abból hogy néha nem árt téma lezárva beiktatni, mostantól azokat a témákat, aminél már huszadszor rágjuk ugynazt a csontot, zárni fogom. Nem törlök továbbra sem semmit, de ha már igy ideje nincs újabb gondolat, akkor jobb már témával tölteni az időt. Emiatt mot ezt is zárom, szerintem minden kérdés megválaszolódott végre!Foki burkoló?! Ezzel mit akartál mondani ori?!

Egy burkoló nem fejezheti ki a gondolatait vagy pedig dícséretnek szántad, hogy burkoló?

Joe Vital hontalan volt, mégis a Titok mestere.

Éljenek a burkolók, a könyvelők, a hontalanok, a nincstelenek, a milliárdosok, az írók, és mindenki, aki itt blogol és előfordul!
A burkolók meg főleg! Jó kis meló lehet burkolni ebben a melegben!

:)))

Na megyünk tovább szórni a szórólapokat!
Még hogy burkoló.. :)))
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huLátom, sikerült ismét jó nagy vihart kavarnom! :)

Eredetileg nem kívántam volna többet hozzátenni a témához, mert úgy gondoltam, a fenti írásban benne van minden, amit elkívántam mondani.
Viszont a további félreértések és feltételezgetések elkerülése végett, szeretnék néhány ténnyel szolgálni.
Tevékenységemet teljesen legálisan végzem a 65556485-1-31 adószám alatt, és az ES-415197 számú vállalkozói igazolvány alapján. Mellesleg ha valakit igazán érdekelt volna mindez, több helyen is elérhetőek ezek az adatok, többek között a honlapjaimon is.
Csak és kizárólag olyan tevékenységet végzek, melyre a vállalkozói igazolványom feljogosít, és ezekről a tevékenységekről, természetesen számlát is adok!

Ezek a tények! Amiket nyílván lehet vitatni, csak éppen értelmetlen és felesleges!
Minden más pedig pusztán feltételezés - még az is, hogy vajon Jézus és Buddha kapott-e vagy sem bármilyen ellentételezést a tanításaiért.
A feltételezéseket is lehet vitatni, sőt értelmesen, okosan, gondolkodva és tényekkel vagy személyes tapasztalatokkal igazolva, érdemes és kell is!

De nyilván mindenki maga választ!
Mindenki maga dönti el, hogy az idejét és az energiáját értelmetlen és felesleges dolgokra fecsérli, vagy inkább csinál valami értelmeset, valami igazán kreatívat, hasznosat és értékeset!

Feltételezések igazolásához tényeket és személyes tapasztalatokat keresni és összegyűjteni, értelmes dolog, szabad és kreatív emberi gondolkodásra utal.
Feltételezéseket újabb igazolatlan feltételezésekkel megpróbálni bizonygatni, meglehetősen értelmetlen, sőt ostoba dolog, és csupán egy programozott, korlátolt elme, gépies reakcióinak egy megnyilvánulása.

Mindenki szabadon eldöntheti hát, hogy mit is akar igazán tenni.

Én a magam részéről lezártnak tekintem ezt az egész témát, és azt kérem, hogy a továbbiakban mellőzzük ezen az oldalon az ostoba és személyeskedő megnyilvánulásokat!

Ha bárkinek, bármilyen baja van a személyemmel, vagy a tevékenységemmel, írjon mailt, vagy hívjon fel telefonon - ez is több helyen elérhető - vagy egyeztessünk egy időpontot és beszéljük meg személyesen.
Nem bújok el senki elől! Lehet rendezni bármilyen nézeteltérést szemtől-szembe. Én állok elébe!

De még egyszer kérem, hogy ne borzoljuk az oldalra látogatók kedélyét értelmetlen személyeskedésekkel!

Szeretettel,
ÁlomkeresőNa végre, itt a frankó

Na végre, itt a frankó Shaktinál.
Enought... leketyegett az időtök.

Életem...
Az első millióm 2 hónap alatt ebből lett...Sok

"egy ember a műszaki diplomájával pénzért önismereti foglalkozásokat tart, és megsértődik, ha valaki a hozzáértését firtatja, és érdeklődik arról, hogy tevékenysége legális-e."

Engem az érdekel, mikor adjátok végre az arcotokat a véleményetekhez? Engem az is érdekel, hogy ti miért ragaszkodtok annyira ahhoz, hogy ostobák legyetek? Ha valóban olvastátok a Secret című könyvet, vajon az ott megszólaló szakemberek mindegyike az adott téma iskolázott szakértője? Nem. De tud valamit, amit meg akar osztani. Tiéd a döntés, hogy megveszed-e vagy sem. Nem kötelező a szegénység. A gazdagság sem kötelező. Választható opció. Ha te nem tudod a gazdagságot választani, ne élezd a nyelvedet azokon, akik tudják a Titkot. Ti nem értettétek meg sem a könyvet, sem a filmet, sem az életet.

Nos, az én végzettségeim a következőek:

Szfvár, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola,
II. Rákóczi F. Gimnázium,
Szentendrei tisztképző,
Angol és német nyelvizsgák(felső fokú),
Tolmácsi szakvizsga,
Airbrush-festő designer.

Elvileg én sem írhatok semmit ebben a témában. Sőt, pénzt végképp nem kérhetek - elvileg - azért, amit elmondani kívánok másoknak, de

képzeljétek csak el, amikor az emberek fizetni akarnak azért a tudásért, amivel rendelkezel.

És képzeljétek csak el azt, hogy amikor már nem is olyan fontos a pénz, sokkal több áll a házhoz, mint amennyit valaha eddig ti, kétkedők bezsebeltetek. Hogy miért? Mert megérdemeljük. Mindenki. Ti is, csakhogy ti ezzel a kicsinyes gondolkodással eltávolítjátok magatoktól az anyagiakat.

Tanuljatok már meg végre siránkozás helyett érezni, gondolkodni, dolgozni, pénzt csinálni, megbecsülni, adakozni, segíteni? Halló minden arctalan gusztustalankodó: Kérjük a neveket, arcokat, eddig publikált könyveket, írásokat, iskolákat, véleményeket.
De aki provokatőr, az takarodjon innen! Tényleg elég a sok, gusztustalan, rosszindulatú, kötözködő szarháziból!

Nem érdekel, hogy nem tetszenek a szavak. Csúnyábban is szoktam beszélni. Megtehetem. Nem minősít engem, mert nem érdekel a véleményed. Keress(etek) magatoknak olyan oldalt, ahol kiváncsiak erre a rosszindulatra. Ez Magyaroroszág, menni fog!Arról szól az írás, hogy....

egy ember a műszaki diplomájával pénzért önismereti foglalkozásokat tart, és megsértődik, ha valaki a hozzáértését firtatja, és érdeklődik arról, hogy tevékenysége legális-e.

http://www.youtube.com/watch?v=vn9XJiYYq-8:)

egy ing gazdára talált :D

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Végig az íráshoz szóltam hozzá. Arról szól az írás, hogy...

egy ember a műszaki diplomájával pénzért önismereti foglalkozásokat tart, és megsértődik, ha valaki a hozzáértését firtatja, és érdeklődik arról, hogy tevékenysége legális-e.
http://www.youtube.com/watch?v=vn9XJiYYq-8Kösz Fóki !

Végre valaki az íráshoz szól hozzá. Csatlakozom a véleményedhez. Én is így gondolom.

Szeretettel: LeilaHát, bizony, a becsületes szakmád burkoló, Fóki.

Azt jól, becsületesen műveled?
http://www.youtube.com/watch?v=vn9XJiYYq-8Méltatás :)

Most azért írok, hogy méltassam Álomkeresőt. Lehet, hogy ez valakinek seggnyalásnak tűnik, de nem érdekel. :)
Bár nem vagyok a kezdetektől regisztrált olvasója a thesecret.hu-nak, de viszonylag régi motorosnak számítok itt. Sanyi volt az első ember, akit személyesen megismerhettem innen. Ugyanis, amikor olvastam ezt az oldalt, bennem rögtön felmerült, hogy ezeket a hozzám hasonlóan gondolkodó embereket személyesen is ismerni akarom. A második secret klubon találkoztunk, s rögtön az első összenézésünkből tudtuk mindketten, hogy nekünk nem igazán kell egymásnak semmit sem magyarázni. Gyakorlatilag egyikünk elkezd egy mondatot, a másik be tudja fejezni. Ez a közös tréningünkön is bizonyítást nyert néhányszor. (Nagyon remélem, hogy hamarosan ismét felnyergel a mi kis négyesünk, mert jó volt az a közös munka.) Aztán később több ilyen emberrel is összebarátkoztam erről az oldalról, gyakorlatilag a Kedvesem is az egyik legjobb barátom.
Óhatatlanul bepillantást nyerhettem Álomkereső magánéletébe is, ami csak még jobban közel hozta hozzám. Valóban az embert látom benne. A klubban is Sanyi volt az, aki az esetleges konfliktusokat elsimította. Emlékszem arra a lányra, akit egyszer nagyon jó érzékkel úgy kérdezett meg és arról, amiről senki más és pontosan az a kérdés és az a neki szánt mondat volt az, ami annak a lánynak akkor kellett. Pedig Sanyinak valóban nincs semmiféle pszichológiai végzettsége, papírja. De előttem is már számtalanszor bebizonyította, hogy szereti az embereket. Ezzel a szeretettel "operál", nem a megszerzett tudásával, pedig azért néhány papírt ő is lobogtathatna. Csak azzal segít, hogy figyel, odafigyel az emberekre. Az emberi lelkek gyógyítása nem az ő asztala, mégis eredménnyel teszi, csupán azzal, hogy odafigyel rád, meghallgat és elmondja a legjobbat, amit el tud mondani. Nem állít dogmákat, mindig hangsúlyozza, hogy a saját érzéseid, véleményed a döntő és hallgass többet Önmagadra.
Láttam őt dühösen, hallottam káromkodni is, hiszen nem szent, hanem egy ember. Nem bújik álarc mögé, valóban felvállalja az érzelmeit. Bizonyára sokszor hibázott/hibázik is az életében. Nekem személy szerint hiányzik az igazi "Álomkeresős" Secret Klub. De elengedtem, mert neki így a jó. Ha pedig támadások érik, azzal egy kicsit engem is támadnak.
Álomkereső nemigen papol a szeretetről. Ezotériáról meg pláne nem. Ő csak gyakorolja. Igen, van egy pénzért megvásárolható tréning-csomagja is. Ahogy van munkája is és még sok minden. A tréning-csomagját bárki megvásárolhatja szabadon és szabadon el is utasíthatja. Egyik sem baj. Csak van és kész. Egy lehetőség. Pénzt kér érte, mert valóban nagyon sokat dolgozott a megvalósításán. A munkát pedig meg kell fizetni. A jó munkát főleg. Sanyi munkája pedig nagyon jó, ezt elmondhatják azok, akik kipróbálták.
Sanyi! Megértem, ha eleged van a Téged bírálókból. De a Duna nélkülük is folyik tovább. Ahogy az Áramlás is. Foglalkozz csak tovább az álmaiddal, semmi nem ér annyit, hogy kizökkentsen belőle. Én ismerlek (ahogy még nagyon sokan), és tudom, hogy jó vagy abban, amit csinálsz és hogy a szándékaid tiszták. Az elsők között voltál itt az oldalon, rögtön felvállalva az arcodat is. Tiszta lapokkal kezdtél. A kibicek meg csak hadd kibickedjenek. Játszani sokkal jobb, mint kibickedni :)
- Fóki - :)És Buddha tarifáját? Neki sem volt képzettsége, papírja.Nem ismerem álom tarifáját és a tiedet sem.

Kedves origami.
Miért nem adsz ki egy saját könyvet a magad tapasztalatairól? Én tényleg szívesen olvasnám, hiszen nagyszerűen írsz és jó sok időd is van hozzá. Még jó, hogy Rhonda Byren, vagy Buddha mester, vagy bármelyik író a világon, nem úgy gondolkodott, mint te! Akkor minden egyes embernek egyedül kellett volna feltalálnia a kovakő használatát, stb.stb.. Ugye ezt TE sem gondolhatod komolyan??? :)))

Na drága, visszaragasztottál a gépem elé, de most tényleg rohannom kell, örültem a kedves eszmecserének és békességet kívánok, sok szeretetet, jóságot.

Szeretlek. Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Origami, tényleg szívesen olvasnálak!!!

Miért nem adod közre a tapasztalataidat??? Én szeretek tanulni teremtőtársaimtól!
Csillád ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huÉs mennyiért "segítesz, csillair, annyiért, mint Buddha, vagy...

inkább Álom tarifáját választod? :-)
Szerinted másoknak nincsenek saját tapasztalataik az életben?
És mindezért pénzt kérnek, hogy ezekről meséljenek?
Érdekes lenne! :-)))))))
http://www.youtube.com/watch?v=vn9XJiYYq-8Nagyszerű írás, origami! Gratulálok!

Pusszantás Mindenkinek!

Megyek propagálni a szerdai előadásomat Gyuszival, amit az MZSK-ban fogok tartani, (Nyíregyháza Megyei Könyvtár) merthogy annyira nem értek hozzá, nincs diplomám talpraállásból, csupán megcsináltam, mégis tanítom!:
A világgal az a baj, hogy az intelligensek félnek mindentől, az ostobák viszont holtbiztosak mindenben!
AZ ÖNBIZALOM VISZONT TANULHATÓ KÉPESSÉG!
Ingyenes előadássorozatommal járjuk az országot! És most lehet engem is támadni, én akkor is csak annyit mondhatok, kedves origami!

Anya vagyok, nagymama és gyógyult szenvedélybeteg! Amíg élek, mindig! Mindenütt elfogom mondani, hogy negatív énképpel nem működik a pozitív gondolkodás, és az énkép egy jobb élet kulcsa!
Valamint: Elesni emberi dolog, fekve maradni ördögi, de felkelni ISTENI!

ÖBIKÉNKET IDÉZVE PEDIG BÚCSÚZÓUL:
Szeretlek!Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!

JA ÉS MÉG EGY! Ha ellene vagy, mellette vagy! Ezt pont TE nem értenéd? :)))

CSILLÁD ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huGondoltam, Fóki, az igazi szereteten alapuló befektetést...

ignoráltad. Hát, igen, kihez mi illik igazán. :-)))))
http://www.youtube.com/watch?v=vn9XJiYYq-8Deni, ez jólesett! :)

Imádlak. Életemben csak egyszer találkoztam Veled Debrecenben, de az az egy találkozó megkoronázta a személyedet bennem. :) Örülök, hogy személyesen ismerhetlek Téged is és Álomkeresőt is. :) Köszönöm! :)

 

Origami!! Kiír itt folyamatosan mások kizsákmányolásáról?

Én vagy TE??
Ami neked kizsákmányolás, az másoknak befektetés önmagukba.

Minden nézőpont kérdése!

Egyébként pedig: Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!

Pussz! ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huAz is:-)

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető: www.petocsilla.mlap.hu
www.csillagviragos.shp.hu
csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27Az arany is ragyog, mi, Csillagvirág? :-)))))Ki írt itt az anyagi befektetésekről, csillair, én vagy Te?

Ráadásul egy okoskodó önjelölt zsenibe fektetsz?
Megéri?
Ha Neked igen, elég mélyen lehetsz.
http://www.youtube.com/watch?v=vn9XJiYYq-8Csillagvirág vagyok:-) és ragyogok:-)

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető: www.petocsilla.mlap.hu
www.csillagviragos.shp.hu
csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27Igen, gondolom Te is elaltatod a lelkiismereted, Csillagviri.

Csak mosolyogsz, miközben lehúzod anyagilag a szenvedőket.
http://www.youtube.com/watch?v=vn9XJiYYq-8Te ezt ingyen teszed még, csillair? Mert akkor kösz. :-)Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm, Origami!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huBoldog vagyok és harmóniában élek már egy ideje:-)

...és csak mosolygok Rajtad:-)
Mindegy mit gondolsz, mit mondasz és mit teszel:-)
Én járom az utam amit kijelöltem magamnak...
Aki velem tart, azoknak rám van szüksége...
...közben tanulok én is...Tőled is, de nem érint már
meg a viselkedésed:-)))

Ölellek

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető: www.petocsilla.mlap.hu
www.csillagviragos.shp.hu
csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27Megvagy, Öbike! Köszi a mondatodat! Már ketten vagyunk!

Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!

Öbi, csatlakozom Hozzád! Megvesszük origami könyvét, hogy jól kizsákmányolhasson minket! :)))

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDrága origami! Az anyagra Te fókuszálsz!

És mivel ezt teszed, próbálok a saját nyelveden válaszolni neked. Ám úgy látom, amikor a fagyi visszanyal, abban is csak a mások hozzállását méricskéled.

Nagy kár! Illetve nem kár!
Legyen Neked a TE hited szerint!

Szeretettel kívánok további kellemes tépelődést... :)))

Szia.

Csillátok ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu