A mai nap csodája

Vörösmarty térTele van a szívem boldogsággal. Úgy érzem, ma CSODA történt velem. Ma este a Vörösmarty téren tartottunk kis betlehemes bemutatót egy budapesti néptáncegyüttessel. Amikor közben a nézők arcát nézem, tudom, hogy érdemes ezt csinálni. Örömöt adunk az embereknek egy kis aprósággal, ahelyett, hogy valamelyik kocsma alján züllenénk. Jelzem, huszonéves fiatalokról van szó.
A műsor végén megtáncoltattuk a közönséget, sokszor csináltunk már ilyet, megszokott része a fellépéseknek. Ma viszont valami történt. Valami, amit soha nem felejtek el! Miután 2 bácsit sehogy sem tudtam rávenni, hogy álljanak be egy picit a körbe, megakadt a szemem, egy apró, ősz hajú, bár egyenes tartású bácsikán. Mosolygott a szája, és járt a lába. Nem szóltam semmit, csak a kezem nyújtottam felé...látszott rajta, hogy már alig várta, hogy valaki őt is észrevegye. Én ilyet még nem láttam, az egész ember ragyogott. Mintha nem is ebből a világból származna, mintha egy angyal lenne, vagy maga a jóság, vagy én nem is tudom! Táncolgattunk úgy 10 percig, amíg a zenekar húzta. Aztán megköszönte, és láttam a szemében valamit... boldogságot, de akkorát, amekkorát még eddig soha életemben! Kellemes ünnepeket kívánt, aztán, mikor már indultam az öltözőbe, ő utánam jött. Az mondta, hogy ő nem akar engem úgy hazaengedni, hogy nem ajándékozott, mert el sem tudom képzelni, hogy mekkora életre szóló élményt jelentett neki, hogy táncolhatott velem. Köpni-nyelni nem tudtam a meglepetéstől, ilyen még 12 éves táncos karrieremben soha nem történt velem. Vitte volna haza ezt a kis díszt, és a levendulaszappant, de mondta, hogy ő nekem akarja adni. A szeméből olyan hihetetlen hála sugárzott, hogy azt hittem elpityeredek. Ő rendületlenül mosolygott és ragyogott és hálás volt...nekem. Én okoztam ekkora boldogságot egy vadidegen embernek. Fantasztikus, amit most érzek.... talán én is hálát...de nem elsősorban a szappanért! Mindenesetre ezt a szappan, és a kis díszt nagyértékű kincsként fogom kezelni, megbecsülöm, amíg csak élek:)

Köszönöm

CsatolmányMéret
vorosmarty_ter.jpg10.19 KB

HozzászólásokAlapvetően is egy

Alapvetően is egy örömtől duzzadó pasas lehetett/lehet. Az, hogy idősen egy fiatal lánnyal táncolhatott, hogy még egyszer fiatalabbnak érezhette magát a koránál, az meg pláne örömre kéztette.:) Minél boldogabb egy férfi, annál nagyobb örömöt tud neki adni egy nő.Nagyon szép történet!!

Nagyon szép történet!! Én is szeretnék már ilyet érezni!!Nagyon szép

Nagyon szép volt!Törölgetem a szemem!Lélekemelő!Szép!

Könnyeket csalt a szemembe! Lenyűgözően szép történet!
Győri JutkaCsodálatos történet.

Ezek az "apró" és mégis hatalmas érzések,amiért megéri dolgokat megtenni.
Én nem csak majdnem,hanem el is pityeredtem.

Köszönöm,hogy megosztottad velünk! :)
****************************************
http://radohajni.blogspot.com

A hit az "örök elixír",amely a gondolati impulzusnak életet,
erőt és cselekvést kölcsönöz. /Napoleon Hill/Fantasztikus:))))))))

Köszönjük, hogy megosztottad ezt a történetet velünk!!!!!!!!!!!!

És igen, légy hálás....és boldog is, mert csodát élhettél meg:)))))))))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Csatlakozom ...

valóban "csodaszép történet" !!!!!!!!!
Lélekemelő érzés másoknak örömet okozni !!!!!!!
GRATULÁLOK ... AZT KÍVÁNOM GYAKRAN LEGYEN EHHEZ HASONLÓ SIKERÉLMÉNYBEN RÉSZÜNK,
ééés ... ééén... is nagyon-nagyon szeretném ha valaki megtáncoltatna !!!!!!!!!!

CleaniSzupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!:)

csodaszép történet.

Köszönöm :)