Ma jár le :)

Ma jár le a próbaidőm :) s nem izgulok :) csak mosolygok :) Minden úgy történik, ahogy annak történnie kell, ahogy leírtam, ahogy megmondtam, ahogy akarom, ahogy akarjuk :) ahogy akarod :) Nincs senki és semmi aki az utamba állhat :) hisz ha elém áll, akkor fogom magam :) rámosolygok elmondom a véleményem és hagyom, hogy úgy élje az életét ahogy neki jó, ha nem mosolyog vissza és nem tart velem, akkor sincs baj, idővel rájön, hogy nem akartam rosszat, csak jót. Ha a nemet választja az igen helyett az az ő döntése, én mosolygok:)
Nem foglalkozom negatív dolgokkal, hisz minden úgy történik ahogy kívántam :) Ez nem egy személynek szól, hanem a negatív kollégáimnak :) és mindenki másnak aki negatív :P. Az az egy személy, akire mindig gondolok igen ember, ezért szeretem, mert mar sokszor mert igent mondani, persze néha nemet is :) és ezért is szeretem :)

Tudjátok igen, igen, igen, igen, igen :) Bár egy dolgot mindenki elfelejt :) vagy nem beszél róla :) Ne felejtsük, hogy meg kell tanulni nemet is mondani :) hogy aztán a legboldogabban mondhassuk ki, hogy IGEN MEGTETTEM és ETTŐL VAGYOK a LEGBOLDOGABB, MERT képes voltam nemet mondani, hogy az IGENné alakuljon, AZ ÉN IGENEMMÉ! Ami aztán a MI IGENÜNK lesz :)

Nem példálózok :) gondold végig magad :) lehet nincs igazam :) de kétlem :P

Mosolyogj, élvezd és ne légy megalkuvó, ne elégedj meg félmegoldásokkal. IGEN élj egész életet, mert megérdemled! MEGÉRDEMLEM, MEGÉRDEMLITEK, MEGÉRDEMELJÜK!!!

Legyen szép napotok :) a legszebb, hisz kisütött a nap :) hisz hallottad a hangját :) hisz érezhetted a csókját, érintését...:)
Lehet ez a szerelmed, a kedvenc háziállatod, anyukád, tesód akivel épp ezt érzed. Ha úgy érzed nincs senkid akkor is megkaphatod, hisz nyisd ki az ablakot, nézz ki :) csukd be a szemed és már érzed is, ahogy a nap megcirógatja az arcod, a szél beleborzolna a hajadba, mintha simogatna. Csukd be és mond ki igen akarom, igen szeretem, igen, igen. Ez az érzés csak a tied, senki nem veheti el. Nagyon akarod akkor minden megvalósul. Egyet ne felejts :) akarni kevés, tenni is kell érte :) Hisz hiába akarsz egy pohár vizet :) , ha nem állsz fel és nem öntesz magadnak .) nem kapsz :)

Van valaki az életemben akit úgy szeretek, mint még soha senkit. Szeretem a hibáit, szeretem a jó dolgait, szeretem a mosolyát, a kócos haját, a hisztijét, amikor kislány módjára toporzékol, amikor durcás (kész vagyok a durcás arcától), amikor féltékenykedik...amikor megölel, amikor meglep...de csak egy számít, hogy lássam szemében azt a boldog csillogást!

Szeretlek téged, úgy ahogy még soha senkit!

Most úgy táncolnék erre a számra:

Köszönöm, hogy elolvastál :)