1xvolt blogja

Nekem sikerült, Neked is fog!

Nagyon régen jártam már erre. Annyira régen, hogy tíz percembe telt, míg rájöttem a felhasználó névre és jelszóra. :)) Miért is vagyok most megint itt? Mert mesélni szeretnék. Magamról.

Azt hiszem feladtam mindent, amit tanultam, hallgattam, olvastam, néztem a vonzás törvényéről már rég. Semmi sem alakult úgy, ahogy szerettem volna. Sőt... csak rosszabb lett minden. Úgy gondoltam, hogy nem megy ez nekem. Tovább »

Gyere velünk és légy szabad

Hallgasd meg, ha van 3 perced, hallgasd meg ha rossz kedvű vagy, hallgasd meg, ha nem hiszel eléggé magadban és ajándékozd meg vele ismerőseid, oszd meg velük, ha éppen náluk tapasztalod ugyan ezt!:)

Ezt a videót a Facebook-on láttam és hallgattam meg most először... de nem utoljára! :)

Ha kell a szöveg is:

Gyere velünk Tovább »

Segítsünk azoknak, akiknek szegény a karácsony!

mikulásKözeledik az év - számomra legalább is - legszebb ünnepe. A karácsonynak mindig különleges hangulata van. A fenyő illata, a fények, a meghittség... mind hozzá tartozik.
Van, ahol ilyenkor beindul a vásárlási láz, hiszen az ajándékok is hozzá tartoznak az ünnephez, talán túlzottan is. Emlékszem a legszebb karácsonyi ajándékra, amit kaptam.
Egyedül ültem szenteste a szobában. A férjem dolgozott, a fiam pedig még az utolsó hónapját töltötte pocaklakóként. Nem volt pénzünk. A fa alatt egyetlen ajándék volt: egy boríték. A férjem tette oda, mielőtt Tovább »

Idővel minden a helyére kerül

milliárdos hajléktalanMilliárdos vagyont örökölt két budapesti hajléktalan. Tegnap találtam a cikket és nagyon jó volt olvasni. Végre olyan helyre került pénz, ahol nagyon nagy szükség van rá. Legyen nagyon boldog karácsonyuk és tudjanak vigyázni magukra és a vagyonukra is!

"Ezermilliárdos szerencse szakadt két budapesti hajléktalan nyakába. A Peládi fivérek eddig minden vagyon nélkül egy városszéli barlangban laktak, az életük minden bizonnyal gyökeres fordulatot vesz az örökség miatt. Tovább »

Hogyan lépj előre?

bocsáss meg magadnakMa reggel egy levél várt a postafiókomban. Egy olyan EMBERtől kaptam, akinek a szavai lassan két éve segítenek előre haladni. Ő az egyik ügyvezető a cégnél, és az én közvetlen vezetőm.
Nem újdonság, amit írt, de mindig nagyon jókor jönnek a szavai. Most sem véletlenül kaptam. Azt hiszem másnak is segíthet. Tovább »

A hátrányt is lehet előnyre fordítani

Tegnap elindult az idei utolsó alapképzésünk. Kicsit másra sikeredett, mint az eddigiek... azt hittük nem is lesz.
Valahogy most nem nagyon mozogósították magukat a munkatársak és nem hoztak újakat, nem építették a csapatot. Volt 3 új jelentkező, ami ugye nem sok. 10-es létszám alatt pedig nem indul képzés. Tovább »

Címkék:

Paradicsom és Pokol

Most kaptam levélben ezt a történetet. Tanulságos...

Egy szent ember egy nap Istennel beszélget...
Mondja neki:
- Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol.
Isten odavezeti a szent férfit két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket és megengedi a szent embernek, hogy betekintsen...... Tovább »

Onnan jön megerősítés, ahonnan nem is várod

Tavaly március óta tudom, hogy megtaláltam a helyem a munkában. Megtaláltam azt a céget, ahol azóta a szívem is ott van. Egy percig nem volt kétségem efelől. Tegnap este ez csak jobban megerősödött. Tovább »

Kell a frissítés!

frissítésNapok óta azt érzem, hogy "leültem". Valahogy semmi nem megy, semmi nem alakul úgy, ahogy szeretném, nincs kedvem semmihez, ideges vagyok, félek...
Ma reggel döntöttem! Ebből elég!
Megnéztem újra a Titok filmet. Sokkal jobb lett! Aztán megnéztem a saját vágyvideómat... hanyagoltam már egy ideje.
Már semmi bajom! Sokszor egy kis frissítés is elég ahhoz, hogy visszatérjünk a kitűzött útra.
Ne hagyd, hogy lefelé tarts! Csak TE fordulhatsz vissza! Tovább »

Sose add fel az álmaid!

Pár nappal ezelőtt olvastam az egyik gazdasági oldalon a következő cikket. Ez a történet is jó példa arra, hogy az álmaidat sohasem szabad feladnod! Ha igazán hiszel benne és akarod, akkor a vonzás sem marad el!

Hajléktalanból milliomos: egy hihetetlen történet Tovább »

Ne csak akard, tedd is!

tedd isMiután megnéztem a Titok filmet és elolvastam a könyvet elkezdtem figyelni a gondolataimra. Nem vagyok alapjáraton egy pozitív gondolkodású ember, úgyhogy erősen kellett figyelnem és javítgatnom magam hosszú ideig.
Aztán elkezdtem keresni a hasonló témájú könyveket, CD-t. Valahogy azt éreztem, hogy mindig akadályokba ütközök. Hiába a jó gondolatok, a kérés és elfogadás, apró részsikereken kívül semmi nem történik. Sőt. Gyakran nem történik semmi. Aztán elolvastam Joe Vitale Tovább »

Címkék:

Együtt - egymásért

Eseménydúsra sikeredett a múlt hét és ez a hét.
Sok volt a munka, sokat telefonáltunk, de ami a legfontosabb volt ebben az egészben az, hogy egy nagy összefogás alakult ki a csapatban. Tovább »

Álmomban látogatóban jártam....

Már nem tudom hol találtam ezt az idézetet és azt sem, hogy kapcsolható-e konkrét személyhez... csak valamikor régen elmentettem magamnak. Most megtaláltam... gondoltam megosztom veletek.

"Álmomban látogatóban jártam ..... Bekopogtam, hogy beszélgetni szeretnék vele, ha van rám ideje. Az Úr elmosolyodott és így válaszolt: Tovább »

Megy ez, ha akarja az ember

Elég rég írtam már utoljára. Azóta sok minden történt.
Kezdenek a terveim valóra válni. Igaz, ehhez kell némi bátorság is. Van aki azt mondja őrült vagyok, de én tudom, hogy helyesen döntöttem. Tovább »

A bíztatás eredménye...

Az előző blogban írtam, hogy elkészítettem a saját vágyvideóm. Ez az első, de már most tudom, hogy nem az utolsó. Ez most a jelenlegi életem legfontosabb szakaszáról szól. Arról, hogy felépítem a saját anyagi biztonságom. Tovább »

Címkék: