79865 blogja

mese

Egy öreg indián az unokájának mesét mondott: Ami a fehér és fekete farkas örök harcáról szólt. A kis unoka egyszer csak azt kérdezte: és melyik fog győzni? Az öreg indián így felelt: Amelyiket eteted.

Címkék:

Álomlány

Nem tudom mikor kezdődött, csak azt tudom egyszer csak megjelent (bent a fejemben). Leült velem szemben és csak néztük egy mást. Mondanom sem kell ,hogy nagyon szép lány. Huszú szőke haj, nagy barna szempár melyből melegség sugárzott(az esetem:) ) Kis nyári ruha volt rajta. Tovább »

Címkék:

ébredés

Egyik reggel arra ébredtem hogy nincsenek céljaim,álmaim.:( Hatalmas pánik lett rajtam úrrá. Teljes letargia ijedség kétségbe esés.Mihez kezdek most? Félelmetes érzés:) Azután lassan bekapcsolt az agyam azon része ahol az álmaim és vágyaim vannak elraktározva. Tovább »

Címkék:

utazás

Ahogy kiléptem az ajtón rögtön mellbe vágott a hőség. Körbe néztem. A hatalmas beton placc csak ügy ontotta magából a meleget ,remegett az egész látó határ. Nesze neked bőrkabát gondoltam, és éreztem ahogy a hátamon elindultak lefelé az izzadság cseppek. Jó lett volna levenni, de tudtam hamarosan jó szolgálatot tesz. Tovább »

Címkék:

apró történet

Újra itthon:) Nyitom a posta ládám:( megint a szokásos (ezer reklámújság) 3 hét termése:) Természetesen a levelek alig látszanak. Nem gond majd fent a lakásban átnézem, viszem az egész csomagot:) Bekapcsolom a lakást, rég nem láttuk egymást, hiányoztunk egymásnak.Irány a konyha, egy pohár ücsi elkezdem a válogatást. Tovább »

Címkék: