Boldogság vagy bolondság?

Nem tudom voltatok ti kinevetve ha egy ismerősötöknek probáltátok elmagyarázni a Titok lényegét- alkalmazását? Kigunyoltak és olyan is volt aki idiotának hivott. Sajnáltam nagyon, sajnáltam mert az az ember már annyira el volt keseredve, hogy még saját magán sem akart segiteni. Két évvel ezelőtt kaptam pár kinevetés, kigunyolást és ugy abba is hagytam más emberek bevonását a Titokba.
Szilveszter előtt viszont egy sraccal beszéltem aki nagyon értelmesnek tünt arra, hogy megértse a dolog lényegét és elmagyaráztam neki. Hihetetlen jó érzés volt egy olyan emberrel beszélni a vonzás törvényéről akit érdekelt és hajlott a dolog felé. Azóta ismét tele vagyok energiával :) Imádok beszélni a tapasztalataimról másoknak, valahogy igy erősebbé tesznek, mivel látom hogy őt is ugymond "felpumpálom" energiával. Napról napra többet beszélek evvel a sráccal, sőt sokszor éjszakákat átbeszélünk és kezdem azt érezni mintha vonzana magához.
Ezekkel a beszélgetésekkel napról napra erősebbnek érzem magam és sokszor azt érzem hogy bármit megkaphatok a világon amit szeretnék. Rég voltam teli ennyi energiával mint most az utobbi időben.
Egy baj van, nekem barátom van akit nagyon szeretek, boldog vagyok vele de viszont ő nem olyan hogy érdekelje a vonzás törvénye, a "boldogság forrása" ahogy én nevezem :) Én pedig napokig tudnék erről beszélni. Ez ez egy hibája van. Viszont nekem sokkal jobb volna ha ezeket vele tudnám megbeszélni...

Mi lenne a helyes döntés? Folytassam a beszélgetést lekiismeret furdalás nélkül a sráccal vagy szakitsam meg vele a kapcsolatot és a barátomat vegyem rá ilyen fajta beszélgetésekre? Nagyon szükségem lenne egy külső ember véleményére mert hajlamos vagyok bemesélni magamnak dolgokat :)

Hozzászólások



Hát,igen.

Az egó igényli az azonosulást. Jólesik neki, ha visszaigazolják, ha oktathat. :D



.....

A legtöbb embert a vágyain keresztül lehet megszólítani, mert ezeket szívesebben hallják meg mint a valódi igazságot. Ezt használják ki a politikusok, a gyors sikerre vágyók!Az emberek ezzel a választásukkal gyakran hátrányba sodorják önmagukat! Ám miért is nem az igazságot választják? Nos mert az igazság mindig nyers, mindig hideg, gyakran fájó, és gyakran a vágyaik ellen szól...A pozitív gondolkodás önmagában semmire sem jó. Talán jobban érzed magad egy-egy szituációval kapcsolatban, de attól még nem fog semmi megváltozni. Elmondom a nagy titkot rögtön az elején: ha azt szeretnéd, hogy bármi megváltozzon, tenned kell valamit.... Valami mást, mint eddig, merthogy az a jelenlegi helyzeted tanúsága szerint nem működött....