Kacagok, hogy irigyeljenek :-)

Hihetetlen ami a barátommal történik! Megértette és megérezte a titok hatását és lényegét. Mintha kicserélték volna!
Egy nagyon pesszimista fiú, aki eddig a percig sosem tudott örvendeni, csak ha valami nagyon jó történt vele. Mindig a rosszra gondolt, és sokszor sajnáltatta magát. Már egy évvel ezelőtt próbáltam rávenni, hogy olvassa el a könyvet vagy legalább a filmet nézze meg. A könyv nem is érdekelte, s a filmbe belealudt.

Két hónapja halt meg édesapám, és ki voltam borulva egy jó darabig, még aludni sem tudtam. Aztán egyik éjszaka elaludtam. Reggel a barátom kérdezte, hogy tudtam aludni. Mondtam neki, hogy ezen a weboldalon voltam és több mint 2 órát csak olvastam, és annyira megnyugodtam és erőt kaptam hogy nem hitt a szemének. Látta rajtam a nagy változást, és őt is kezdte érdekelni a titok. Először azt hittem, hogy csak viccel, de rá egy napra saját magától megvette a könyvet és a filmet is megnézte. Nem hittem el, hogy ez az én barátom! Mintha kicserélték volna. Rengeteget kacag és mindig jó kedve van azóta. Amikor találkozunk feltöltődök, energiát ad át nekem is. Annyira örülök.
És nem elég ennyi energia, a legjobb barátnőmnek is annyit meséltem a titokról, hogy már ő is fel jár a weboldalra és a könyvet is el akarja olvasni. Pár órája néztem rá és azt mondta nekem: Adél, nem tudom hogy mitől de olyan boldognak érzem magam... és tele van energiával.
Örülnék ha mindig így lenne, a két személy akivel a legtöbb időmet töltöm, legyen ilyen boldog és legyen ilyen energikus! Imádom őket! :)

Hozzászólások



Kedves Melinda

Van benne valami? :) Megtanit, hogy kell élni az életed és minden nap érezd azt hogy a mennyegekben jársz, ezt az érzést csak ehhez tudom hasonlitani... az eleje nehéz csak, a többi jön magátol! Csak nem szabad feladni. Szerintem ez a legfontosabb, a kitartás.
Sok sikert neked és párodnak:)



Adelci

Nagyon jó volt olvasni amit itt leírtál!:)Bárcsak sokunk(vagy mindenki)így állna idővel a Titokhoz,önmagához,embertársaihoz és a világhoz!Az én párom is a nehéz estek közzé tartozik..,ám bízom abban idővel ő is rájön van benne valami,mármint a Titokban és önmagunkban:)))!További szép napokat!



Igy igaz ahogy mondod:) es

Igy igaz ahogy mondod:) es ezentul is fogom olvasni , es remelem erot add nekem , meg akkor is ha mar nem vagy a baratnom , remelem valahogy kijutok ebbol a mely fekete lyukbol amiben most vagyok :(
Es ugy ahogy Adelci mondja, az elejen nem hittem benne, es meg most is ketelekedem neha mikor nagyon magam alatt vagyok , de az biztos hogy sok jo dolgot lehet megtanulni , es ha megerted a lenyeget akkor nagyon boldog ember lehetsz.