alomkereso blogja

Mi az, hogy alázat?

Nemrégiben egy klub összejövetelen, nagyon érdekes beszélgetésben volt részem. A bemutatkozó kör során többször is szóba került az alázat, így szinte önmagától adódott, hogy ezt a témát vigyük tovább, és erről beszélgessünk az est hátralévő részében. És érdekes módon, bár az alázat valóban megmaradt központi témának, végül szóba került még a hit, a vallás, és persze Isten is.

Érdekes volt hallgatni, hogy tulajdonképpen ahányan megszólaltak – márpedig ezúttal mindenki megszólalt – annyiféle meghatározása volt az alázat fogalmának. Tovább »

Nem adom fel!

Nem adom fel!Benned is felmerül néha, hogy inkább feladnád az egészet, amibe belekezdtél, amiről álmodtál, amit elképzeltél? Te is gondolsz néha arra, hogy legszívesebben hagynál mindent a fenébe? Téged is elkedvetlenít olykor a negatív környezet, az állandóan kritizáló és mindenben hibát kereső, kötözködő emberek, akik egyre csak arra törekednek, hogy visszahúzzanak és elkedvetlenítsenek?

Hidd el, nem vagy egyedül!

Legtöbbünket olyan emberek veszik körül, akik mindent elkövetnek azért, hogy ki ne törj közülük, hogy még csak véletlenül se váltsd valóra az álmaidat, mert még a végén emlékezteted őket arra, hogy ők miről is mondanak le az átmeneti és látszólagos „kényelmükért”. Tovább »

Sikeres volt az ingyenes bemutató előadás - videó!!!

titkos négyesSikeres volt a Titkos 4-es hétfői, ingyenes bemutató előadása! A kis terem szinte teljesen megtelt, erre még mi sem számítottunk! :) Ha kíváncsi vagy, nézd meg az előadásról készült csaknem 20 perces videó-összefoglalót!
És ha még nem jelentkeztél, akkor tedd meg most, ide kattintva! Tovább »

Oszd meg velem élményeidet, problémáidat!

Kedves Barátom!

Tudom, hogy az életben eligazodni, a tapasztalásainkat megélni nem mindig egyszerű. Magam is megéltem már ezt-azt, voltam nagyon mélyen lent, és nagyon magasan a fellegekben egyaránt.
Eddigi tapasztalásaim egyre inkább arra ösztönöznek, hogy valamiképpen megpróbáljak segíteni másoknak is eligazodni a gondolatok, az érzelmek és a tapasztalások sűrű erdejében.
Nem állítom, hogy én már mindent megtapasztaltam, amit csak tapasztalni akartam a múltban, vagy akarok tapasztalni most és a jövőben. Azt sem állítom, hogy "kulcsrakész" megoldást tudok adni életed megfejtéséhez és a problémáid megoldádásához. Tovább »

Részt vennél-e egy általam összeállított és vezetett önmagtapasztalási és önmegteremtési tréningen?

Drága Barátom!

Többször adtam már hangot abbéli meggyőződésemnek, miszerint hiszem, sőt, rendíthetetlenül tudom, hogy mindenki tehetséges valamiben, és mindenkiben van valami, amit csak ő adhat ajándékba a világnak. Szeretném, ha minél többen találnák meg magukban ezt az Ajándékot, és mutatnák meg a világnak azt, ami bennük van. Ennek érdekében jelenleg egy tréning-program összeállításán dolgozom, hogy ha Te is keresed ezt az Ajándékot, - azt a valamit, ami csakis Rád jellemző, azt a valakit aki Te vagy, és csakis Te - akkor segítsek Neked felfedezni ezt, ha elfogadod. Tovább »

Írd meg miért vagy hálás az életedben!

Drága Barátom!
Egy kéréssel fordulok Hozzád!
folyamatban lévő munkáimhoz egy kis felmérést szeretnék végezni. Ehhez kérem, hogy írj meg nekem legalább 10 olyan dolgot, amiért hálás vagy az életedben. Ha több is van, bátran írd le mindet, vissza ne fogd magad! :)))
Kérlek, küldd el a listádat a hala@alomkereso.com címre.
Köszönöm, hogy segíted munkámat! :) Tovább »

Címkék:

Jól vigyázz, mit kérsz! :)))

Ma kaptam a mellékelt hírlevelet (lentebb megnyithatod nagyobban is).
Rendkívül tanulságos!
Azt kapod, amit kérsz! Akér akarod, akár nem! :)
Én biztosan jót röhögtem volna a saját "hülyeségemen"! :)))

Szeretettel,
Álomkereső

B.U.É.K.

Örömteli Teremtésekben Bővelkedő Boldog Új Esztendőt Kívánok!Címkék:

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!Szeretettel,
Álomkereső

Címkék:

Könyörgés

Könyörögve kérlek Téged!
Ne a gondolatokat, szavakat, képeket fogadd el feltétel nélkül, hanem azt amit velük kapcsolatban érzel!
Minden gondolat, szó, kép, információhordozó csupán és nem maga az üzenet!
A valódi üzenet az, amit mindezekkel kapcsolatban érzel! Tovább »

Magamról, egy kicsit...

Tudom, hogy sokan vannak közöttetek olyanok, akik úgy vélekednek, hogy könnyű örülni az életnek akkor, ha valakinek mindene megvan. Háza, autója, jól fizető állása, szerető társa, mindig elegendő pénze mindenre, amire csak szeretné stb.
Ha mindez megvan valakinek, akkor könnyű mindig, minden helyzetben mosolyogni, vidámnak lenni, könnyű szeretetteljesnek lenni, és örülni minden apróságnak, és bizonyára azt is gondoljátok, hogy ez adottság, sors, esetleg karma kérdése.
Bizonyára rólam is sokan gondoljátok azt, hogy nekem milyen jó! Mert nekem mindenem meg van! Van házam, autóm, mindig mindenre elég pénzem, és így könnyű mindig jól éreznem magam! Tovább »

Címkék:

A Harmónia Műhely decemberi programja

HARMÓNIA MŰHELY
(1067 Budapest, Csengery u.59.)

------------------------------------------------------------------------------------

December 8. szombat 15 óra
DIÁK-KLUB (14 éves kortól)
vezeti: Fekete Gábor
FILM-BESZÉLGETÉS-JÁTÉK
Belépés: tagsági igazolvánnyal

December 11. kedd 18 óra
Japán wellness-termék és üzleti Bemutató Tovább »

Véleményem a hitről...

A HIT?
A HIT!
Számtalanszor hallottam már, hogy bármely módszer vagy eszköz eredményes használatához elengedhetetlen, hogy higgyek az adott módszerben vagy eszközben. És ez igaz is. Ha bármilyen "külső" - úhy értem a rajtad kívül álló - módszer vagy eszköz használatához nélkülözhetetlen a hit. Hinned kell az asztrológiában, a tarot-ban, az angyalokban, az agykontrollban, a rajtad kívül álló Istenben, Krisztus Második Eljövetelében, a Titokban, vagy Vonzás Törvényében... mindenben!
Az én véleményem erről az egészről ennyi: a magam részéről, én szeretném, ha egyszer elérném azt a létállapotot, amikor már nincs szükségem hitre. Tovább »

Egyetlen perc...

Ha csak egyetlen perced volna...
a Világra hogy néznél,
lelked mit dalolna,
Istenedtől mit kérnél,
szíved miért dobogna?
Ha csak egyetlen perced volna...

Ha csak egyetlen perced volna...
percedben hogy élnél,
birtokod mi volna,
örömmel hol időznél,
társad e percben ki volna?
Ha csak egyetlen perced volna...

Ha csak egyetlen perced volna... Tovább »

A Kis Herceg

Nagyon rég találkoztam vele, ezért úgy döntöttem, megkeresem Őt a neten.
Nem gondoltam, hogy úgy fogom viszontlátni és érezni, ahogy talán még sosem! :)))
Olvassátok, nézegessétek, hallgassátok és érezzétek! :)

Szeretettel:
Álomkereső