an73 blogja

Miért nem megy???

Elvileg ismerem a titkot, elvileg ismerem az agykontrollt. Legalábbis ma úgy érzem, hogy csak elvileg. Persze tudom, hogy minden csak rajtam múlik, vagyis azon, hogy állok a dolgokhoz. Tovább »

egy idézet a mai napra...

„A 21. század analfabétái nem azok, akik nem tudnak írni és olvasni, hanem azok, akik nem tudnak tanulni, a tanultakat újra- és újraértékelni, ha kell, elfelejteni és újratanulni.” (Alvin Toffler)

Címkék:

Kihívás

pofon az élettőlA vonzásról… Nemrég kaptam egy hatalmas pofont az élettől, legalábbis ezt hittem. Ahogy telnek a napok, hetek kénytelen vagyok beismerni, hogy ezt is én vonzottam magamhoz. Már egy éve készültem arra, hogy váltok, hogy új életet kezdek. De ez csak egy gondolat volt, és semmit nem tettem az ügy érdekében, csak vártam, hogy majd jön egy lehetőség, és akkor felállok és eljövök. Kényelmes voltam, gyáva, kerestem a kifogásokat.
Nem döntöttem, ezért megtették helyettem mások. Elhatároztam, hogy ezt most nagyon pozitívan nézem – kaptam egy lehetőséget, Tovább »

Idézet

"Ha a választásaidat arra korlátozod, amit „lehetségesnek” és „reálisnak” hiszel, azzal lekapcsolod magad arról, amit tényleg szeretnél, és minden, ami megvalósul, csak egy kompromisszum lesz."

Címkék: