Lelki Föld

A lelki Földdel való összeolvadás megtörtént. Közvetítésben megkaptam ezt az üzenetet pár perce a Mennyből. Ma már nem kell félni attól, hogy sose olvad össze a két bolygó amiatt hogy mindenki halasztja az időpontot írásában. Megtörtént a csoda.

Címkék:

HozzászólásokAndromed

Köszönöm a szívélyes szavakat. Nem haragszom. A költőiség spontán jött, s jön, helyzetek által, mint sokminden. Javaslom a jógát neked is. Hatha jógát gyakoroltam egy ideig. Segít belevarázsolni az egyensúlyt, kitartást életünkbe. Ajánlanám neked is... akár a karma jógát, amit említettél.

Egyébként... írok időnként... ha nem is mindig itt, ám szeretem ezt a foglalatosságot.

Találkozásunk valóban döbbenetesre sikerült... Művészlélek vagy, különleges.
Ha már kérted, vagyis érdeklődést mutattál írásaim iránt... olvasd el akár legutóbbi bejegyzésemet, saját gondolatok. Rövid történet, amolyan képzelet s tündérmese-szerű... ahogy apró fehér virágokból szőtt kis koszorú, hosszú, barnahajú lány fején.
http://www.thesecret.hu/blogok/diamyne/ahogy-patak-medreben

Jóéjt mindenkinek... és csodás utat ki-kinek a saját, eredeti, legigazabb ösvényén. :)

A titok kulcsa eredendőn: útközben mindig maradjatok pozitívak... ahogy csak lehet.. és higgyetek. A többi jön magától... Ha szíveteket szeretetre használjátok, nagy baj nem érhet. Ez a zene inspirál:
http://www.youtube.com/watch?v=B2XkzZR4R0U*

**

*"Hamar inspirálódik az égkék

"Hamar inspirálódik az égkék sálas föld szivárványszínes varázslatában."

Gyönyörű mondat. Ez a mondat annyira tetszik, hogy el sem hiszem hogy te írtad. Természetesen elhiszem csak a meglepődés szól belőlem. Eszméletlenül költőien írsz. Költő vagy. Diamyne írásod elején szavaidban egy kis haragot érzek, kérlek bocsáss meg, hogy barátságunk megmaradjon. A másik: fogalmam nincs miről írsz, annyira bonyolult és költői. hol tanultad ezt, eddig nem mutattad. Úgy látom, a kundalini yoga, és a dimenzió váltás olyan hatással volt rád, ami hatalmas lelki fejlődést okozott nálad. Múltkorában amikor Budapesten találkoztunk, annyira vidám örömteli, és friss voltál és egyáltalán nem mellékesen; szép, hogy megdöbbentem. Vagy talán több, vagy talán barát, maradj meg nekem, értékes ember vagy. üdvözöllek a galaxis belső spirálján, úgy gondolom hogy nekünk még nagyon sok dolgunk van egymással, írj rengeteget, szükség van rád, ezen az oldalon. Én örülök mindenkinek.

Ma estére, Jó éjszakát!

mindenkinek igazi lelki feltöltődést kívánok ezzel a spirituális számmal, a jelen korról szól
http://www.youtube.com/watch?v=iMQj-w4ZUiIAnekdota egy galaxisról

Zizegő karddal szórta rá kígyóit, békáit, villámait. Sziszegve húzta végig gyűlölete tőrét játszótársa testének vonalán. Végül lecsapott rá vészjóslón sercegő jedi kardjával. Miért is szór rá lángot? Talán mert eddigi lenge szélben kettejük, barátság feliratú hófehér zászlaját lobogtatta hajójának orrán, alkalmanként fehér rózsaszirmokkal tűzdelve, míg egy hirtelen jött eső besarazta, s a szürke szín már szégyenletesen megfakult? Vérvörössel kell újrafesteni! Divatszín. Áh, hát persze! Bizonyára a legújabb Gucci katalógust lelte postafiókjában! Hamar inspirálódik az égkék sálas föld szivárványszínes varázslatában. Vagyis miért lehelte társára az alvó sárkány tüzét önkontrollt hiábavalón nem keresve? Mert... ja tán nem, azért, mert szereti, hoppá! Hiszen, tisztán dereng az esti homályban is. Mindig ezt mondta: szereti őt. Ez teljességgel bizonyos! A századik ismétlésnél társa már hitetlenkedés nélkül, lehúnyt szemekkel is kiitta a kristálynedü zamatát. Mi szeretet, nem méreg. Annyi nyelvbotlás tán nem történhet a kozmikum végtelen vonzatagában. A mérleg túloldalára ám kell az ellensúly, hogy lemérhető legyen a tonnányi temérdekben, az időközben mantra-igévé vált sorozat vallomás. Ja, de miért nevezte szukának őt? Hm... csak mert az ágyhuzat gyengéd érintését egymástól távolban ellenpólusok vonzásában érzékelhették? Vagy mert a társ nem öltött vadászruhát, hogy éjt nappallá téve a Trófeában nosztalgiázzon korlátlan esti fogyasztással? Á, biztosan nem ezt akarta mondani... összekeverte a fogalmakat! Ez annyira tényszerű! Bizonyára zavarba jött egy bókolási hullám-vágytól! Ideges állapot mely így félresikerül. Önmaga kudarcán gyűrődik az ember. Ezt tudatosítva Így tesz, amint ideges. Felforrongón a vér agysejtjei hullámozásában, elárasztja, összemossa, sőt, masszává olvasztgatja a szavakat . Ami ép marad azok közül, az mind kemény, szilárd mint az acél. Állagánál fogva nagyot vág. A lágy szavak utolsó, halhatatlan sikolyukat hallatva, magatehetetlen eszméletlenségben zuhannak a mélybe hasznavehetetlen maszlaggá. Szépségüket oldja a forróság, s tömegesen kimarkolva már csak égési nyomokat hagyhatnak maguk után. A hurrikán elülte után új közeg képződik, más formát öntve kerülnek újból a felszínre. Csiholni, faragni kell őket, finomítani. Speciális készítményű finom anyaggal kell fényesíteni, törölgetni, melynek neve: bocsánat! Mellékhatása: hm, elfelejtettem. Ennek olcsóbb változata simán sem durva... bocs... Nem kell mindenütt a márkát keresni. Az olcsóbb is lehet profibb, szívvel telibb. Ugyan... ugye már! A hurrikán már máshol seper, a törlőrongy is előkerült azóta. A felület fakósága követhetetlen lassúsággal enged a napfény nyájas sugarának tükröt faragni. Vajon ki mosolyog majd a tükörbe? Tatooine hercege vagy újréledt sárkánya? Lélekben tükör. A Nap, a Hold, a Föld.
Tisztára mosva jő csak léleknek új remény. A lelki föld másként hasznavehetetlen.
Az emlékek léteznek.Kedves melazo

A lelki Föld az a bolygó amit sokan úgy képzeltek el hogy azon élnek azok az emberek akikkel lélekben azonosulva örökéletű emberek lehetünk. Ez a lelki bolygó valóban létezett és sokan úgy gondolták el a pólusváltás (ami világvégét okozhat) kikerülését hogy a világ amikor majdnem a világvégéhez érne, megmentésül az örök élet jeléül eljön egy dimenzióváltás ami úgy megy végbe hogy egy Föld - ami nem a miénk, nem az amin élünk - eljön és vagy eggyé válik a miénkkel vagy az érdemesek feljutnak arra a bizonyos másik Földre, na már most, kiderült hogy ez a másik Föld pontosan a miénkkel volt azonos, tisztább lelki énünk rajta élt, ám az átkerülés arra a földre, abba a testbe való azonosulásunk lehetetlen volt és most átmosódott az a Föld a miénkbe. Tehát a lelki föld amiben mindenki hitt hogy megmenthet minket a világvégétől most eggyé vált a miénkkel. Azonosultunk lelki énünkkel és most már nyilvánvaló hogy a dimenzióváltás végbement. Átkerültünk a kozmosz egy másik pontjára. A tejútrendszer belső köreire kerültünk. A galaxisunk spiráljának belső részére kerültünk és lelki utat követünk. Közel a galaxis közepéhez, a sugárzó fényhez mostmár egy tiszta lelki ösvényt követünk, egy mélyen lelki galaxisban ahol levetettünk már magunkról minden ős csillagnyúlványt. Régi világok tűnnek el a galaxisból, régi naprendszerek, mi meg már a belső íven mozgunk. A mostani állapot az ami minket a mennybe vezethet. Igazak mind tudják hogy a lélek folyton megújul, a mostban születik. Az emlékek nem léteznek.kedves andromed!

kedves andromed!

kérlek, fejtsd ki bővebben ezt a gondolatot!

köszönöm