Megjósolt tavasz

https://drive.google.com/open?id=1cUAT2yoFY7q-MLCGMU0jrQ9AWqAfNzQi

Ma végképp elkeseredtem hogy nem tudok lejátszani gitáromon értékelhető keleti dallamokat mert mindenki megakadályozni akarta azt. Kocsi zúgás, kiabálás, nevetgélés az utcánkban, néha még Laár András is bele belenyúlt távolról misztikus erőivel hogy nehogy kiderüljön esetleg lehet egy keleti inkarnációm, mármint a zenéből, de most mégis összejött egy kis zenei szösszenet. 1:32 összvissz de elkaptam azt a vonulatot amit a keleti zene képvisel. Benne megéreztem hogy megjósolva van a következő évi tavasz. Tisztán keleti téma. ELőtte négy percesre sikeredett de nem volt túl jó, viszont gyakorlásnak épp elég volt hogy egy átszellemültebbet alkossak következőleg. Szóval ez a kicsi szám amit én alkottam megjósolja a következő évi tavaszt ha jól figyeled. :) Talán van olyan buddhista mint a zen írásaim ezért is töltöttem fel. Kicsit halk ezért hangosabban hallgassátok híveim. :D Ha megszólíthatlak benneteket így úgyis már elégszer szóltam vallásos dolgokról! Na sziasztok!

HozzászólásokSamsara

Egy újabb alkotás: https://drive.google.com/open?id=1zfpceg05fNWKb2QjAsevC9hnfdb1u33F

A Samsara címet adtam neki. A buddhisták szerint egy örökké ismétlődő világegyetemben élünk. Erről szól.New Spring

Ez a címe a végső verziónak. New Spring. Levágtam a végén lévő kattanásokat, adtam neki egy ilyen jó címet és hangosabbá tettem hogy ne kelljen fülelni. Kicsit zúg dehát mp3 lejátszóval lett felvéve. Stúdió nélkül szerintem így is elég jó lett. Enjoy it! https://drive.google.com/open?id=1JGjGdArKMXOlIvYZkBahWfOJ5h3t_UiJElnézést a kattogásért

Elnézést a végén a kattanásokért de a hangrögzítés végén le kell állítani gombnyomással a felvételt. Bocsi érte, szerintem így is értékelhető azért.

Szóljatok hozzá szerintetek elég keletire sikerült e vagy nem, halljátok e benne, megérzitek e benne az elkövetkezendő tavasz rezgéseit. Ilyeneket, ejtsetek meg soraitokban.