Anett blogja

Milyen embereket vonzol magadhoz?

Ami az emberek között történik, az sohasem véletlen! Az sem véletlen, ami a te életedben történik, és az sem, hogy milyen kapcsolataid voltak, és ezek hogyan alakultak. Mindenkiben rejlik egy erő! Ez az erő felel mindazért, ami veled történik, és minden olyan eseményért, ami meghatározza az életedet.

Ez az erő folyamatosan hat, függetlenül attól, hogy hiszel benne vagy sem, illetve akarod, vagy sem. Tovább »

Címkék:

Döntsd el, mit akarsz!

DubrovnikHa végre sikerült eldöntened, miért vagy ezen a Földön, azt is meg kell határoznod, mivel akarsz foglalkozni, mit akarsz tenni, és mi mindent akarsz megkapni. Mit akarsz elérni, mit akarsz átélni? A cél felé vezető úton el kell döntened, hol legyen a végpont.

A legtöbb ember elsősorban azért nem éri el a célját, mert nem dönti el, mit szeretne valójában. Nem határozza meg a céljait kellő részletességgel, ezáltal egy űr keletkezik az életében. Tovább »

A szabadság egyenlő az elengedéssel

A szabadság iránti vágy a ragaszkodás ellenszere. Ha ugyanis elengedsz minden olyasmit, ami nem valódi az életedben, végül csak az igazi dolgok maradnak meg benned. Az elengedés azonban egy kemény folyamat, amely különböző elemekből épül fel. Ezeket az elemeket mutatjuk most meg. Tovább »

A teremtő vizualizáció törvénye

teremtő vizualizációElképzelted már, milyen lenne az életed, ha azt tehetnéd, amit szeretnél, vagy az lehetnél, aki lenni szeretnél? Erre használható a teremtő vizualizáció. A teremtő vizualizáció az a képesség, hogy elménkkel lássuk magunkat.

Ez a képessége mindenkinek meg van, noha néhányunk természetesen könnyebben él vele, mint mások. Minden alkalommal, amikor álmodozunk, vizualizálunk. Amikor gondolkodunk, képet teremtünk elménkben. Tovább »

A spirituális optimizmus 5 alapelve

Intuíciódat naponta használod, hogy meggyőződj róla, hogy élsz, vagy, hogy az igazság jobb a hazugságnál. Ha egyszer az intuíciód megsúgja, mit jelent valójában életben lenni, akkor elkezdheted felfedezni a saját életedet, azt, hogy honnan jöttél és hova tartasz. Tovább »

Titkok kulcsa

titok kulcsaVan valami az életedben, amit régóta igyekszel elérni vagy megoldani, de egyszerűen nem sikerül? Miért van az, hogy egyes dolgokat könnyedén képes vagy elérni, ezen a területen azonban makacsul küzdesz a problémákkal? Vajon működik a Vonzás Törvénye? Van egyáltalán valami, ami valóban működik? Ha igen, akkor mi a titka?

Először is tudnod kell, hogy az életedben minden azért van jelen, mert te magadhoz vonzottad. Tovább »

Ne összpontosíts többé a problémákra...

pszichológusEgy újabb gyöngyszem innen:
Női Portál

Sokan úgy gondolják, a megoldáshoz rá kell vetniük magukat a problémáikra. Tanulmányozni kezdik azokat, megpróbálják felkutatni a gyökerét, anélkül, hogy felismernék: minden problémában benne rejlik a megoldás is. Tovább »

Címkék:

A szeretet útja - Mi a boldogság?

mosolyAz általunk látott, annyira őrültnek tűnő világ a nem működő hiedelmek eredménye.

Hogy másként érezhessük a világot, meg kell változtatnunk hiedelmeinket: hagynunk kell, hogy a múlt tovaszálljon, jobban kell figyelnünk a jelenre, és el kell oszlatnunk a bennünk lévő félelmet. Sok út vezet a belső átalakuláshoz és a lelki békéhez. Ezzel a néhány gondolattal bevezetést kívánunk nyújtani azok számára, akik személyi átalakuláson akarnak átmenni, hogy életüket ne a kapni vágyás és a félelem jellemezze, hanem az adni akarás és a szeretet. Tovább »

Címkék:

Érzelmi egyensúlyunk

Saját érzéseinket is sokféleképp befolyásolhatjuk. Viselkedésünk, érzéseink megfigyelésével meghatározhatjuk azokat a cselekedeteinket, helyzeteket, melyek fájdalmat, vagy nehézséget okozhatnak, és azokat is melyek pozitív életérzést okoznak.
Részlet:

Hogyan segíthetjük elő érzelmi kiegyensúlyozottságunkat. Tovább »

10 milliószoros napok 2010-ben

Egy közösségi oldalon találtam meg az idei év 10 milliószoros napok dátumait.
Szeretettel:

Ezek alapján a
10 milliószoros napok 2010-ben:

Február 28. vasárnap
Május 27. csütörtök
Július 15. csütörtök
Október 29. péntek

Ezeken a napokon minden teremtés
10 milliószoros erővel hat.
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Tovább »

Címkék:

Flow

láva folyamA neten találtam ezt az érdekes írást - mindenkinek ajánlom!

Csíkszentmihályi Mihály legnagyobb sikert kiváltott kutatási eredménye, a flow-elméletet. A flow megértése, a rá való tudatos odafigyelés mindannyiunk életét teljesebbé, teljesítményeinket pedig hatékonyabbá teheti, mint életünket is.
De mi is a flow? A flow egy olyan tudatállapot, melyben optimálisan használjuk fel erőforrásainkat, és kvázi különösebb erőfeszítés nélkül vagyunk képesek Tovább »

A folytatás

Ismét billentyűt ragadok, mert annyi jó dolog történt velem. Hol is kezdjem?
Valamikor réges-rég, az Óperenciás tengeren is túl......Szóval múlt év Karácsonya táján kezdődött minden. Tovább »

Sikerek és történetek

Csapok bele a lecsóba. :)
Az utóbbi időben annyi jó dolog történik velem, hogy csak ámulok és nézek, mint Jani a moziban. :)
Megbékéltem magammal, a hibáimmal, a döntéseimmel, és az életemmel.
És a dolgok elkezdtek változni.Hu húúúúú! Még aztán nem is akárhogyan. Tovább »

Címkék:

A pozitív gondolkodás

Hány olyan embert ismerünk, akik mindenben csak a rosszat veszik észre? Ezek az emberek csodálkoznak, ha életük nem működik. Ugye tudjuk, mit kell tennünk, ha nem szeretnénk mi is így élni? Pozitívan gondolkodni!
Mindig csak a jóra gondoljunk! Tovább »

Magam szeretni - idővel megtanulod

magam szeretni"Egy bizonyos idő elteltével, az Ember megtanulja észlelni a szubtilis különbséget, egy kéz támogatása és egy lélek megláncolása között, megtanulva azt, hogy a szeretet nem annyit jelent mint valakivel lefeküdni vagy, hogy van melletted valaki és nem azonos a biztonság állapotával, ily módon az ember elkezdi megtanulni, hogy a csókok nem kontaktusok és az ajándékok nem ígéretek...
Így hát az ember elkezdi elfogadni felemelt fejjel és tágra nyitott szemmel bukásait, megtanulva, hogy minden útjait a Most-ra alapozva kell felépítenie, Tovább »

Címkék: